• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Of off.. o düşünceler beni benden alıyııı. Bilmiyorum ama her evresi neden bu kadar zor yaw 🥲
Annem her çocukta bir diş çürür demişti benim ilk bebede arka dişlerin hepsi çürüdü artık ne kadar dişimi sıka sıka geçtiysem o yollardan. Buarada benim kız Ela 27 aylık sizinkiler?

Demek ki senin kötü geçmedi ki 2. Yaptın hdhsh MOTİVE EDİYORUM KENDİMİ.
Kız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayın :KK70: 18 aylıkken daha fenaydı şimdi daha sakin Allah tan. Hayır neye kıyamet koptuğunu anlasam müdahale edecem öyle havaya bağırmalar falan abbooo 🤦‍♀️ bir keresinde yarım saat salladığı salıncaktan indirdik diye 9 yaşındaki çocuğa vurmaya kalktı bide minyon birşey sinirlenince alev topu oluyor 🤣

Kız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayın :KK70: 18 aylıkken daha fenaydı şimdi daha sakin Allah tan. Hayır neye kıyamet koptuğunu anlasam müdahale edecem öyle havaya bağırmalar falan abbooo 🤦‍♀️ bir keresinde yarım saat salladığı salıncaktan indirdik diye 9 yaşındaki çocuğa vurmaya kalktı bide minyon birşey sinirlenince alev topu oluyor 🤣
Ayy ben önce küçüğün 27 aylık sandım 😄 şimdi fark ediyorum ve bu ne cesaret yiğidim demek istiyorum 😄

Bu arada benimki de 26 aylık 1ay var aramızda. 😄

Back