- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.121
Şu an bizde birbirimize bakıyoruz uyuyacak mısın dedim noo diyorBak olsa burada olmazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an bizde birbirimize bakıyoruz uyuyacak mısın dedim noo diyorBak olsa burada olmazdım
Bosver kaknks,ben artık tartıya bile çıkmıyorum.Ulen kanka dedik yaptığına bak ye canım yeee. Ben eskiden çift kaymakla yerdim
Ben sormuyorum şuan uyku saati haydi diyorum uyku ve yemekle ilgili danışmıyorumŞu an bizde birbirimize bakıyoruz uyuyacak mısın dedim noo diyor
Son cümleyi ben yazmış olmalıyımAmeliyat olmak zorunda kalırım dayanıcam. Nasılsa kg verince yerim yine djjd
Sorması ayıp 1. Büyümüş neden 2. Yaptın jdjsjsSon cümleyi ben yazmış olmalıyım
Tek kalmasın dedik niye 1 yle ölmedik kısmet 2.ye buarada diş muhabbeti geçmiş biz 6 aylıkken başlayıp ardarda çıkardık 20 aylıkken 20 dişte finişSorması ayıp 1. Büyümüş neden 2. Yaptın jdjsjs
Of off.. o düşünceler beni benden alıyııı. Bilmiyorum ama her evresi neden bu kadar zor yawTek kalmasın dedik niye 1 yle ölmedik kısmet 2.ye buarada diş muhabbeti geçmiş biz 6 aylıkken başlayıp ardarda çıkardık 20 aylıkken 20 dişte finiş
Annem her çocukta bir diş çürür demişti benim ilk bebede arka dişlerin hepsi çürüdü artık ne kadar dişimi sıka sıka geçtiysem o yollardan. Buarada benim kız Ela 27 aylık sizinkiler?Of off.. o düşünceler beni benden alıyııı. Bilmiyorum ama her evresi neden bu kadar zor yaw
Benim kız 1 yaşında bir canavarAnnem her çocukta bir diş çürür demişti benim ilk bebede arka dişlerin hepsi çürüdü artık ne kadar dişimi sıka sıka geçtiysem o yollardan. Buarada benim kız Ela 27 aylık sizinkiler?
Oooo daha 2 yaş sendromuna hello dememişsinizBenim kız 1 yaşında bir canavar
Demek ki senin kötü geçmedi ki 2. Yaptın hdhsh MOTİVE EDİYORUM KENDİMİ.Oooo daha 2 yaş sendromuna hello dememişsiniz
Ayy yok, Allah isteyene versin kxjxjd. Hamile kalmayayım diye erkek görmüyorum ayol ksjsjsjAtlantistebiranka yiğidim oku burayı bebek yapma sakın
Kalırsan topiğime gel inan Tarkana bile sövdüm. Sinir tepeme vurdu yineAyy yok, Allah isteyene versin kxjxjd. Hamile kalmayayım diye erkek görmüyorum ayol ksjsjsj
Kız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayın 18 aylıkken daha fenaydı şimdi daha sakin Allah tan. Hayır neye kıyamet koptuğunu anlasam müdahale edecem öyle havaya bağırmalar falan abbooo bir keresinde yarım saat salladığı salıncaktan indirdik diye 9 yaşındaki çocuğa vurmaya kalktı bide minyon birşey sinirlenince alev topu oluyorDemek ki senin kötü geçmedi ki 2. Yaptın hdhsh MOTİVE EDİYORUM KENDİMİ.
Ayy ben önce küçüğün 27 aylık sandım şimdi fark ediyorum ve bu ne cesaret yiğidim demek istiyorumKız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayın 18 aylıkken daha fenaydı şimdi daha sakin Allah tan. Hayır neye kıyamet koptuğunu anlasam müdahale edecem öyle havaya bağırmalar falan abbooo bir keresinde yarım saat salladığı salıncaktan indirdik diye 9 yaşındaki çocuğa vurmaya kalktı bide minyon birşey sinirlenince alev topu oluyor
Yıkıldımsu şeklinde damlarım kzjsjsjzjKalırsan topiğime gel inan Tarkana bile sövdüm. Sinir tepeme vurdu yine
Bu arada benimki de 26 aylık 1ay var aramızda.Kız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayın 18 aylıkken daha fenaydı şimdi daha sakin Allah tan. Hayır neye kıyamet koptuğunu anlasam müdahale edecem öyle havaya bağırmalar falan abbooo bir keresinde yarım saat salladığı salıncaktan indirdik diye 9 yaşındaki çocuğa vurmaya kalktı bide minyon birşey sinirlenince alev topu oluyor
Ani sevişmekten soğudum ya bu bana yapılmazdı……Yıkıldımsu şeklinde damlarım kzjsjsjzj