- 6 Şubat 2019
- 5.913
- 12.985
- 248
- 33
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.101
Mekanı niye terkettiniz kıazz ??!!
Valla ben burdaym da kımseyı göremeyince pek elleşmedm topiğe.. Ayrıca halaybaşı sensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mekanı niye terkettiniz kıazz ??!!
Ben doğum günü hazırlığı yapıyorum bi şirket tuttum inşallah güzel yaparlarValla ben burdaym da kımseyı göremeyince pek elleşmedm topiğe.. Ayrıca halaybaşı sensin
Annem bakacak babam da emekli en azindan doyurur altini alir babam oynatir. Toplama bosver yarim saat sonra yine dagilcakKim bakacak peki o zaman ?
Valla 1 saatir ev topluyorum. Sinirlerim harap oldu
Şu an krizler içindeyizAnnem bakacak babam da emekli en azindan doyurur altini alir babam oynatir. Toplama bosver yarim saat sonra yine dagilcak
Ben doğum günü hazırlığı yapıyorum bi şirket tuttum inşallah güzel yaparlar
Şu an krizler içindeyiz
Ayy ben seni anlıyorum. Doğduğundan beri uykudan illalah ettim.Bizde istedgm halde öğle uykusunu bıraktık galıba aksam erkenden düşüyo uykuya ama gunduz uykusu uyusun ısterdm en azndn 5 yasına kadar fılan
Sana güvenip bıraktım buraları niye bakmadınız kıazzzAy ben geldim yaaaa açılın
Hahahaa bebe biraz soğuk algınlığı oldu da azıcık ama . Birde dikişler alındı ay aradan 1 hafta geçti kafası daha şiş korktuk dün doktora gittik hemde soğuk algınlığı için . Birşey yokmuş allahtan. Enerjim düşük yaaaaa çocuğa yetişmek zulüm. Gözünü seveyim ban yeme şurada az sohbet ediyoruz iyi geliyorSana güvenip bıraktım buraları niye bakmadınız kıazzz
Kesinlikle. 1 haftadır köpek dişleri gelmeye çalışıyor. Ölüm gibi bişi oldu ama kimse ölmediHahahaa bebe biraz soğuk algınlığı oldu da azıcık ama . Birde dikişler alındı ay aradan 1 hafta geçti kafası daha şiş korktuk dün doktora gittik hemde soğuk algınlığı için . Birşey yokmuş allahtan. Enerjim düşük yaaaaa çocuğa yetişmek zulüm. Gözünü seveyim ban yeme şurada az sohbet ediyoruz iyi geliyor
Ayy bende öyleydim emzirirken bide bizde bi meme vardı oyyy darlandıkça ağzıma atıyordum birşeyler Yok yok cayma. Gece yemesini kesmen iyi olmuş ama 18 saat çok ya gel şunu 16 yapalım bariU Ufukta_bebek du buradan yazayım kudra zaten bebe konularına illet oluyor hxhshd
Valla bebekle de zaten pek yemek vaktim olmuyor ama ben gece yiyordum onu kestim. Ve bu ara gerçekten çok zorlanıyorum ama 40 bedene geldim resmen. Bu saaten sonra cayamam
Köpek dişleri olayımızı sana anlatayım da ağla Eylül sonuna doğruydu 1. Dişi evde patladı o gece ateşlendi sabaha düştü ama tabi ondan önce 1 hafta lokma yemedi . Sonra izne ailemize gittik orada da Kv evinde 1 lokma yemedi ve 1 diş daha orada patladı . Annemlere gittik izin bitmek üzere ve anneme bırakıp 1 saat dışarı çıktık çocuk ateşlenmiş benim terlikleri alıp sarılmış kapının arkasında bağıra bağıra ağlamış . Ateş düşmedi o gece 2 dişi aynı anda patlattı . Kulağına baskı yapmış dişler kulak kızarmış O günde izin dönüşü 39 derece ile yola çıktık 750 km eve geldik ama insanlıktan çıktık . 1 hafta da öyle yemedi neticede 1 ay yemediKesinlikle. 1 haftadır köpek dişleri gelmeye çalışıyor. Ölüm gibi bişi oldu ama kimse ölmedi
Kanka haftaya künefe yemeye gidiyoruz biz.Ulaaan deli gibi acıktımmmm ! Çok açım !!! Allahım emzirirken diyet çok zor
Ameliyat olmak zorunda kalırım dayanıcam. Nasılsa kg verince yerim yine djjdAyy bende öyleydim emzirirken bide bizde bi meme vardı oyyy darlandıkça ağzıma atıyordum birşeyler Yok yok cayma. Gece yemesini kesmen iyi olmuş ama 18 saat çok ya gel şunu 16 yapalım bari
Tuce yavrun sizin hiç normal bi anınız olmadı mı ?Köpek dişleri olayımızı sana anlatayım da ağla Eylül sonuna doğruydu 1. Dişi evde patladı o gece ateşlendi sabaha düştü ama tabi ondan önce 1 hafta lokma yemedi . Sonra izne ailemize gittik orada da Kv evinde 1 lokma yemedi ve 1 diş daha orada patladı . Annemlere gittik izin bitmek üzere ve anneme bırakıp 1 saat dışarı çıktık çocuk ateşlenmiş benim terlikleri alıp sarılmış kapının arkasında bağıra bağıra ağlamış . Ateş düşmedi o gece 2 dişi aynı anda patlattı . Kulağına baskı yapmış dişler kulak kızarmış O günde izin dönüşü 39 derece ile yola çıktık 750 km eve geldik ama insanlıktan çıktık . 1 hafta da öyle yemedi neticede 1 ay yemedi
Ulen kanka dedik yaptığına bak ye canım yeee. Ben eskiden çift kaymakla yerdimKanka haftaya künefe yemeye gidiyoruz biz.
Bak olsa burada olmazdımTuce yavrun sizin hiç normal bi anınız olmadı mı ?