- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
- #2.141
Kendini sevmiyorsun o zaman hdhshd mantıklı bi açıklama yoqqq !!! Of anam offKız yok bakın ben iyi örnek değilim beni sakın baz almayın18 aylıkken daha fenaydı şimdi daha sakin Allah tan. Hayır neye kıyamet koptuğunu anlasam müdahale edecem öyle havaya bağırmalar falan abbooo bir keresinde yarım saat salladığı salıncaktan indirdik diye 9 yaşındaki çocuğa vurmaya kalktı bide minyon birşey sinirlenince alev topu oluyor
Ay şımartmayın beni yedik işte birşeylerAyy ben önce küçüğün 27 aylık sandımşimdi fark ediyorum ve bu ne cesaret yiğidim demek istiyorum
MaşallahBu arada benimki de 26 aylık 1ay var aramızda.
Hala bende mantıklı açıklama arıyorKendini sevmiyorsun o zaman hdhshd mantıklı bi açıklama yoqqq !!! Of anam off
Kanka tam vasiyetimi yazıyordum ben de
Altın varsa bana bırakKanka tam vasiyetimi yazıyordum ben de.
Ne altını kanka,yastık alti bomboş.Bir tek parmağımda bir alyansım var o kadaaaAltın varsa bana bırakkocadan hayır yoq. Ben her gün burada seni güldürüyorum
Aman dur şaka bir yana iyileştin senNe altını kanka,yastık alti bomboş.Bir tek parmağımda bir alyansım var o kadaaa.Araba da kapının önünde yatıp duruyor .
Yok değilim,ben normalde senede en fazla iki kere grip olurum ama hastalanınca ağır geçiyor.Aman dur şaka bir yana iyileştin senkorona değilsin dimi ?
Esim ne ara 2. Cocugu yaptiginin sonunda hala cikamadi hic beklemiyorduAy şımartmayın beni yedik işte birşeyler
2. Cocuktan sonra tupleri baglattim ama hala guvenip esimle yanyana gelmiyorumAni sevişmekten soğudum yabu bana yapılmazdı……
Öyle hamile kalan da çok oluyormuş2. Cocuktan sonra tupleri baglattim ama hala guvenip esimle yanyana gelmiyorumne olur ne olma kondoma devam mi etmeli diyorum
Köpek dişi çıkartmaya çalışıyor benimki.. benim memeler iptalNapıyosunuz kızlar?
Bizim kızınkiler de kabardı. Kolay gelsin.Köpek dişi çıkartmaya çalışıyor benimki.. benim memeler iptal
İştahı çok azaldı ve cidden sürekli gelip yapışıyor. Ben bir şey aldım. Böyle parmak fırçası gibi. İnşallah işe yarar yaBizim kızınkiler de kabardı. Kolay gelsin.
Sadece emiyor mu? Yemiyor mu?
Şundan var bizde, veriyorum eline. Dişlerini fırçalıyorİştahı çok azaldı ve cidden sürekli gelip yapışıyor. Ben bir şey aldım. Böyle parmak fırçası gibi. İnşallah işe yarar ya
Kııız severim de jsjsjj demek bu da ölüyor he ayyAni sevişmekten soğudum yabu bana yapılmazdı……
Enişte gelecekteki benEsim ne ara 2. Cocugu yaptiginin sonunda hala cikamadi hic beklemiyorduevde 2 cocukla ortam gerildiginde senin neyine 2 cocuk sen tekine bakamiyorsun gb kendiyle dertlesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?