- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.081
Borellus80 kuzum kocanın ağzına üzüm veriyon mu kıazzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim söylemesi ayıp eşimde başak burcu balkon banyo ev ve cam silme ona aittirBen kocama aldırıyorum toz. Eğitin anacığım kocalarınızı dhhdhd
İşte bu erkeklere ölümmm !! Eziyet !!!Benim söylemesi ayıp eşimde başak burcu balkon banyo ev ve cam silme ona aittir
Adamın totosundan ter geliyor çalışmaktan,ne üzümü kızzzz.Borellus80 kuzum kocanın ağzına üzüm veriyon mu kıazzz
Oleyyy !! Kan , göz yaşı erkeklere ölüm hxhshshsh ben asla ACIMAM !Adamın totosundan ter geliyor çalışmaktan,ne üzümü kızzzz.
Kanka,biri konu açmış ama etiketlemeyi bilmiyorum ya,mutlaka gelmelisin oraya.Oleyyy !! Kan , göz yaşı erkeklere ölüm hxhshshsh ben asla ACIMAM !
Eşime olan güvenim bittiKanka,biri konu açmış ama etiketlemeyi bilmiyorum ya,mutlaka gelmelisin oraya.
Kanka bu sefer uzun sürdü.Yaşıyorum maalesef :S Borellus80
Üyeliği iptal olmamış iyi ki ya inan kötü niyetle yazmadım. O kuzenim dediğim kişi de hakikaten dini bütün bi kız niye yazdım onu da bilmiyorum. Allah belamı…Kanka bu sefer uzun sürdü.
Dişleri geliyor yine ve bende berbat durumdayım. Kimse anlatmamıştı bana. Deseler dişi mişi bitmiyor zenginleşmeden yapmazdım Her anneye bi yardımcı abla şart.Bebe zaten uyumuyor ablasinin da arkadasi bir video izletmis oyumcaktan korkmus bayilcam 2 haftadir 3 uz sekilde geziyoruz evde.. temizlik hak getire akil sagligim bozulmazsa iyi
Kanka ben senin kötü niyetle yazmadığını biliyorum,normalde ben de hassasiyet gösteririm böyle konulara,sen içi dışı bir birisin,senden hiçbir zaman kötü bir elektrik almadım ben.Üyeliği iptal olmamış iyi ki ya inan kötü niyetle yazmadım. O kuzenim dediğim kişi de hakikaten dini bütün bi kız niye yazdım onu da bilmiyorum. Allah belamı…
Patavatsızlık yapmışım. Yazarken anlamadım ama sonra tepkilere çok hak verdim. İyi ki banlanmışım açıkçası seni tenzih ediyorum ama engelleyen engellesin, umurumda değilKanka ben senin kötü niyetle yazmadığını biliyorum,normalde ben de hassasiyet gösteririm böyle konulara,sen içi dışı bir birisin,senden hiçbir zaman kötü bir elektrik almadım ben.
Kanka,ilim Çin'de olsa gidip bulunuz diyen bir dinimiz var.Patatese,soğana bakın demiyor.Ama dilinin ayarı yok,o başka konu.Patavatsızlık yapmışım. Yazarken anlamadım ama sonra tepkilere çok hak verdim. İyi ki banlanmışım açıkçası seni tenzih ediyorum ama engelleyen engellesin, umurumda değil
Berbat biriyim ben kendimi maalesef çok iyi biliyorum. Başıma ne geliyorsa düşünmeden konuşmaktan. Misal kocam :SKanka,ilim Çin'de olsa gidip bulunuz diyen bir dinimiz var.Patatese,soğana bakın demiyor.Ama dilinin ayarı yok,o başka konu.
Katiyorum yardimci sart gece 4den 6.5 a kadar ayaktaydik 9 a kadar uyudu o da sallaya sallaya oglen 12/2 arasi uyudu daha da uyumadi keyfi yerinde ama bende enerji yok. 1 marrta ise baslicam Allah yardim etsinDişleri geliyor yine ve bende berbat durumdayım. Kimse anlatmamıştı bana. Deseler dişi mişi bitmiyor zenginleşmeden yapmazdım Her anneye bi yardımcı abla şart.
Kim bakacak peki o zaman ?Katiyorum yardimci sart gece 4den 6.5 a kadar ayaktaydik 9 a kadar uyudu o da sallaya sallaya oglen 12/2 arasi uyudu daha da uyumadi keyfi yerinde ama bende enerji yok. 1 marrta ise baslicam Allah yardim etsin
Kim bakacak peki o zaman ?
Valla 1 saatir ev topluyorum. Sinirlerim harap oldu
Mekanı niye terkettiniz kıazz ??!!Mekanın sahibi gelmiş