• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmama ramak kaldı.

Bebe zaten uyumuyor ablasinin da arkadasi bir video izletmis oyumcaktan korkmus bayilcam 2 haftadir 3 uz sekilde geziyoruz evde.. temizlik hak getire akil sagligim bozulmazsa iyi

Bebe zaten uyumuyor ablasinin da arkadasi bir video izletmis oyumcaktan korkmus bayilcam 2 haftadir 3 uz sekilde geziyoruz evde.. temizlik hak getire akil sagligim bozulmazsa iyi
Dişleri geliyor yine ve bende berbat durumdayım. Kimse anlatmamıştı bana. Deseler dişi mişi bitmiyor zenginleşmeden yapmazdım :D Her anneye bi yardımcı abla şart.

Üyeliği iptal olmamış iyi ki :D ya inan kötü niyetle yazmadım. O kuzenim dediğim kişi de hakikaten dini bütün bi kız :D niye yazdım onu da bilmiyorum. Allah belamı…
Kanka ben senin kötü niyetle yazmadığını biliyorum,normalde ben de hassasiyet gösteririm böyle konulara,sen içi dışı bir birisin,senden hiçbir zaman kötü bir elektrik almadım ben.

Kanka ben senin kötü niyetle yazmadığını biliyorum,normalde ben de hassasiyet gösteririm böyle konulara,sen içi dışı bir birisin,senden hiçbir zaman kötü bir elektrik almadım ben.
Patavatsızlık yapmışım. Yazarken anlamadım ama sonra tepkilere çok hak verdim. İyi ki banlanmışım :D açıkçası seni tenzih ediyorum ama engelleyen engellesin, umurumda değil :D

Patavatsızlık yapmışım. Yazarken anlamadım ama sonra tepkilere çok hak verdim. İyi ki banlanmışım :D açıkçası seni tenzih ediyorum ama engelleyen engellesin, umurumda değil :D
Kanka,ilim Çin'de olsa gidip bulunuz diyen bir dinimiz var.Patatese,soğana bakın demiyor.Ama dilinin ayarı yok,o başka konu😂.

Dişleri geliyor yine ve bende berbat durumdayım. Kimse anlatmamıştı bana. Deseler dişi mişi bitmiyor zenginleşmeden yapmazdım :KK70: Her anneye bi yardımcı abla şart.
Katiyorum yardimci sart gece 4den 6.5 a kadar ayaktaydik 9 a kadar uyudu o da sallaya sallaya oglen 12/2 arasi uyudu daha da uyumadi keyfi yerinde ama bende enerji yok. 1 marrta ise baslicam Allah yardim etsin😣😣

Katiyorum yardimci sart gece 4den 6.5 a kadar ayaktaydik 9 a kadar uyudu o da sallaya sallaya oglen 12/2 arasi uyudu daha da uyumadi keyfi yerinde ama bende enerji yok. 1 marrta ise baslicam Allah yardim etsin😣😣
Kim bakacak peki o zaman ?
Valla 1 saatir ev topluyorum. Sinirlerim harap oldu 🥲

Back