Çıldırmama ramak kaldı.

Ulaaan deli gibi acıktımmmm ! Çok açım !!! Allahım emzirirken diyet çok zor

Sana güvenip bıraktım buraları niye bakmadınız kıazzz
Hahahaa bebe biraz soğuk algınlığı oldu da azıcık ama . Birde dikişler alındı ay aradan 1 hafta geçti kafası daha şiş korktuk dün doktora gittik hemde soğuk algınlığı için . Birşey yokmuş allahtan. Enerjim düşük yaaaaa çocuğa yetişmek zulüm. Gözünü seveyim ban yeme şurada az sohbet ediyoruz iyi geliyor

Kesinlikle. 1 haftadır köpek dişleri gelmeye çalışıyor. Ölüm gibi bişi oldu ama kimse ölmedi

Ayy bende öyleydim emzirirken bide bizde bi meme vardı oyyy darlandıkça ağzıma atıyordum birşeyler Yok yok cayma. Gece yemesini kesmen iyi olmuş ama 18 saat çok ya gel şunu 16 yapalım bari

Kesinlikle. 1 haftadır köpek dişleri gelmeye çalışıyor. Ölüm gibi bişi oldu ama kimse ölmedi
Köpek dişleri olayımızı sana anlatayım da ağla Eylül sonuna doğruydu 1. Dişi evde patladı o gece ateşlendi sabaha düştü ama tabi ondan önce 1 hafta lokma yemedi . Sonra izne ailemize gittik orada da Kv evinde 1 lokma yemedi ve 1 diş daha orada patladı . Annemlere gittik izin bitmek üzere ve anneme bırakıp 1 saat dışarı çıktık çocuk ateşlenmiş benim terlikleri alıp sarılmış kapının arkasında bağıra bağıra ağlamış . Ateş düşmedi o gece 2 dişi aynı anda patlattı . Kulağına baskı yapmış dişler kulak kızarmış O günde izin dönüşü 39 derece ile yola çıktık 750 km eve geldik ama insanlıktan çıktık . 1 hafta da öyle yemedi neticede 1 ay yemedi

Ayy bende öyleydim emzirirken bide bizde bi meme vardı oyyy darlandıkça ağzıma atıyordum birşeyler Yok yok cayma. Gece yemesini kesmen iyi olmuş ama 18 saat çok ya gel şunu 16 yapalım bari
Ameliyat olmak zorunda kalırım dayanıcam. Nasılsa kg verince yerim yine djjd

Tuce yavrun sizin hiç normal bi anınız olmadı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…