- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
- #2.061
Konu ne hemen söyleTucee bdv de kopuyoruz gel eğlen az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu ne hemen söyleTucee bdv de kopuyoruz gel eğlen az
Yapay kızlık zarıoKonu ne hemen söyle
Sevmedim uykum geldiYapay kızlık zarıo
Ay zıbarıp yatalım cidden zabanann kalkıcazzSevmedim uykum geldi
Bebe bakıyoruz biz yan gelip yatamıyoruz kiAy zıbarıp yatalım cidden zabanann kalkıcazz
Benimki yanımda tossura tossura uyuyorBebe bakıyoruz biz yan gelip yatamıyoruz ki
Benim bebem odasındaBenimki yanımda tossura tossura uyuyor
Seviyorum burcumu ya beni zorlasa da oh be dememe sebep oluyorBen Başak değilim ama tam bir Başak gibiyim
+1Bebe bakıyoruz biz yan gelip yatamıyoruz ki
Bende sürekli temizlik düzen kafasındayımSeviyorum burcumu ya beni zorlasa da oh be dememe sebep oluyor
Annem diyor ki eskiler derdiki 1 sene cocuk 1 sene iş anası olacaksin şuan cocuk anasisin az temizlik yap diyoBende sürekli temizlik düzen kafasındayım
Kv de bana öyle diyorAnnem diyor ki eskiler derdiki 1 sene cocuk 1 sene iş anası olacaksin şuan cocuk anasisin az temizlik yap diyo
Ne çok ortak özelliğimiz varmış yahuKv de bana öyle diyor
Lütfen başka ortak yanımız oluşmasın 3 çocuk filanNe çok ortak özelliğimiz varmış yahu
Belli mi olur kaderrrr bi bakmışsın oluvermisLütfen başka ortak yanımız oluşmasın 3 çocuk filan
Allah olmayana versin yaaa bize bir tane yetti de arttıBelli mi olur kaderrrr bi bakmışsın oluvermis
Bi temizlik sever daha bu mesajı okuyunca bile kalkıp bi toz alaşım geliyorBende çok temizlik takıntılısıyım.
Gerçekten ev pis olunca , dağınık olunca gerginleşiyorum.
Ben kocama aldırıyorum toz. Eğitin anacığım kocalarınızı dhhdhdBi temizlik sever daha bu mesajı okuyunca bile kalkıp bi toz alaşım geliyor
Bende biliyor musun o yüzden sürekli temiz tutmaya çalışıyorumBende çok temizlik takıntılısıyım.
Gerçekten ev pis olunca , dağınık olunca gerginleşiyorum.