• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim

sevincgenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
3
0
86
60
İzmir
44 yaşında bir bayanım eşımden 1 yıl önce ayrıldım yaklaşık 10 yıldır eşım bır bakşasıyla dost hayatı yaşıyordu ve çocugu vardı bayandan.Eşımın beni sürekli rahatsız etmesi yüzünden üzerıme kayıtlı olan ama tapusu henüz verılmemiş olan evimden ayrıldım ve baba evine geri döndüm,anlatması uzun sürecek kadar çok zor durumdayım.gerçekten çok zor durumdayım bana gerçekten yardım edebilecek arkadaşlara ihtiyacım var

önce sakin olmaya calıs on yıldan beri buna az cok alısmıs olman lazım üzülmekle eline bir sey gecmeyecek hani bir iki aylık bir mesele olsa mücadele et eşini kazan derdim ama on yıl olmus dilek olay birde cocukları var üstelik bence sen evinin derdine düs esine öylece bırakma bir avukatla görüs evini üstüne almaya calıs öyle bir insana birde evi hibe etmek ödül sayılır ve cıldırma böyle bu durumlarda sogukkanlı olmak lazım zaten dürüst bir insan olsa seni ve o kadını yıllarca bir arada idare etmezdi
ne olursa olsun senin bunlara layık olmadğını kendi degerini sen kendin biceceksin öyle bir insan icin acaba üzülmeye degermi bunu düsün yada böyle daha bir cok senelerin gectigini en azından zararın neresinden dönsen o kar seninki baya gec olmus ama olsun bitmis iste
her gecenin ardında bir sabah vardır bunu unutma bunlar gececek ve yeni bir hayat baslayacak senin icin hep kötüyü görme belkide hayatında cok güzel seyler olacak bundan sonra en azından aldatıldıgını bile bile her gün hayatını zehir ederek yasamayacaksın ne halleri varsa onu görsün canı ceheneme diyeceksin

keşke size yardım edecek konumda olsaydım manevi destek dışında bi faydam dokunamaz allah yardımcınız olsun

Allah kolaylık versin canım. Sana nasıl yardım edebileceğimizi biraz daha açabilir misin?
Resmen boşandınız mı?

Allah kolaylık versın aynısı benımde baŞımda eŞım evlı bıkadınla benı ıstemıyor ne yapalım .ne yapıyosak yıne bız kadınlar yapıyoruz deĞılmı

sizi çok iyi anlıyorum,ama sakin olun.Adam 10 yıldır başkasıyla ve çocuğu var,adamdan boşanmışsın,gözün aymış.
Şimdi evin borcu bitti mi?Evini kesinlikle ona bırakma,bir avukata danış adamı evinden çıkart,sat yada kiraya ver,karar senin,nafaka almadıysan onuda al,çünkü adam senle evliyken başkasıyla yaşamış,yani suçlu maddi manevi tazminat alabilirsin.sakın evi ona bağışlama ve çok dikkatli ol,herhangi bir yere imza atma sana sabır ve dayanma gücü diliyorum,ama hiç üzülme hayat senin için yeni başlıyora.sa.s.

Back