Konu sahibesine ne yazarsanız yazın, fikri değişmeyecek, 7 yaşındaki çocuğa neden annesi bakmıyor diyor, çünkü çocuk tek başına yapılıyor, baba evladının sorumluluğunu almak zorunda değil diye düşünüyor, ben en çok 7 yaşındaki çocuğa üzüldüm, anne yok, baba deseniz yurtdışında yaşama fikriyle gözleri parlamış, atmış babaannenin başına umuru değil, adam yurtdışında yaşamayı kendi teklif etmiş, konu sahibesi de adamı seviyor zannediyor, yaşamadan öğrenmeyecek sevmediğini.
Bir insan evladını terk edebiliyorsa herkesi terk eder, içinde sevgi, merhamet, vicdan yok demektir, siz yazınca maalesef akrabam olan bir adam geldi aklıma, maalesef diyorum çünkü çok afedersiniz sperm bankası gibi, önce maddi imkanları iyi olan bir kızcağızla evlendi, bir çocukları oldu, kızın ve kızın ailesinin tüm malvarlığı yiyip bitirip icralık ettikten sonra boşandı, çocuğunu gözü görmedi, peşinden yurtdışında biriyle evlendi diye duyduk, dedik bu sefer umarız aynı hataları yapmaz, o kadını da maddi manevi bitirince boşanmış, tabii ondan da çocukları oldu, o çocukları da bırakıp Türkiye'ye geri döndü, sonra bir başkası yine bir çocuk, bir başkası daha yine bir çocuk, bizim bildiğimiz 5 çocuğu var ama bizim bildiğimiz, bilmediklerimizin de olduğunu düşünüyoruz zira arada kaybolup kimseyle irtibata geçmediği yıllar var, velhasıl çocuklarına baba olmayan biri sorumsuzdur kimseye hayrı olmaz, kendi anasına babasına bile.