- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
-
- Konu Sahibi Tebdilimekan
Bence deEvet bunun icin evlendik de. 1 erkekle 1 kadin baska neden ayni evde yasasin de. Hic normal degil
Konuşacak mecalim de kalmadı öyle soğudum ki anlatamam.Evliliğinin böyle bir döneminde bunu yaşıyor olman üzücü bende 14 aylık evliyim. Kendimi senin yerine koyduğumda benimde canım yanardı elbette. Bence yarın git yüz yüze konuşun.
İyi geceler hanımlar. Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Eşim telefonunu hiç elinden düşürmez adeta bir twitter bağımlısı. Ve çok kıskancım eşim bunu bilir ona göre davranır. Sosyal medyada teşhirci bayanların fotolarına sinir olurum. Eşim telefonunu ortada bırakır saklamaz şifresini de bilirim ama gözüm hep üstünde ya sürekli bir açığını da yakalarım. Bugün kendi telefonumdan eşimin beğenilerine bakıyodum. Sıkıntı yok gibi duruyo en başta. mention yapılan twitleri beğenmiş tıklayıp en başa çıktığımda yarı çıplak kadın resmi görüyorum. Erkekler altına yorum yapmış bizimki de o yorumları beğenmiş. Yorumlar çok abazaca bi şey değil ama kan beynime sıçradı. Hemen screenshot aldım kızları. sen bunlara mı baktın diye whatsapptan gönderdim. (Şuan ben ailemde kalıyorum 4 günlüğüne aynı evde değiliz) gördüm altındaki yorumlara baktım dedi. Niye baktın dedim hoşuma gidiyo dedi. (Eşim paylaşılan her şeyin altındaki yorumlara bakar youtube da felan da bakar hoşuna gider cidden ama böyle bi fotonun altındaki yorumların neyini merak etti sinirlendim açıkçası) sonra bu başladı ben çok sıkıyomuşum bunaltıyomuşum cart curt saydı bişeyler. Ben de dedim ki sana yapma etme demicem bu zamana kadar dedim değişen bi şey olmadı aman o telefon elinden düşmesin böyle devam et benim giyimime karışıyosun kişi kendinden bilir işi sen görünce ilgini çekiyo bakıyosun dedim kapat dedi yüzüne kapattım. Sonra soğuk cevaplar verdi ben de aynı şekilde şimdi de uyuyo. Ya kızlar ben mi çok abartıyorum siz de görseniz sinirlenmez misiniz. Bi de üste çıkması yok mu acayip sinirlendim. Her olay zaten böyle birbirimize saydırıp sonuca bağlanmayıp kapanıp gidiyo. Bana göre kapanmıyo içimde büyüyo. Zaten çok ilgili bişey de değil. Cinsellik desen ayda 1. Çok bunaldım boğazım düğümlendi ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Çok da üstüne varmak istemedim bundan 18 gün önce kayınpederim vefat etti. Acısı daha çok taze benim için de onun için de. Biraz uzun oldu kusura bakmayın içimi döktüm okuyan cevap veren herkese teşekkürler.
Güncelleme: eşim normalde o tarz hesapları takip etmiyor anasayfaya düşmüş olabileceğini düşünüyorum
Emin olabilirsin ki yiyordurUmarım öyle bi halt yemiyodur. Yaptığına dair hiç şüphem de olmadı gerçi ama. E niye evlenirler onlar o zaman evlenmesinler.
Nokta atışı yaptın.Çok açık olacak lakin sonuçta burası bdv ve dertlerimize derman arıyoruz
Bence masturbasyona alışmış erkek karşı taraf ile birebir fiziksel teması masturbasyona tercih etmiyor
Nasıl anlatsam masturbasyon daha cazip yeni nesil için
Çok sıcak mı oldu ne
Kendini yiyip bitirmektense onun başının etini yemen iyidir canım benimKonuşacak mecalim de kalmadı öyle soğudum ki anlatamam.
Buna bende çok takıldım gerçekten normal olduğunu düşünemedim. Tabi ki bunun için evlenmedi ama daha 11 aylık evlilikte tahmini 20 kez cinsel ilişki bana normal gelmedi.Çok yeni ve size cinsel anlamda “bunun için mi evlendik” demesi enteresan.
Aynen bana da enteresan geldi çünkü bende yeni evli sayılırım. Öyle birşey yaşasaydım sorun olarak görürdüm. Konu sahibide bunu yaşamadığımız için aramızda duygusal bağ olmuyor demişti. Bence burda bir sorun var, eşinin böyle yapması da bundan kaynaklanıyor olabilir.Buna bende çok takıldım gerçekten normal olduğunu düşünemedim. Tabi ki bunun için evlenmedi ama daha 11 aylık evlilikte tahmini 20 kez cinsel ilişki bana normal gelmedi.
Ne için evlenmiş ki... bu da en önemli şeylerden biri..Kendisinden kaynaklı gerek duymuyor. Bu bazen ayda 2 3 oluyo ama daha fazlası olmuyo. Bunun için mi evlendik felan diyo. Of bilmiyorum nerden tutsam elimde kalıyo o kadar bunaldım ki yani bu adama bi ders vermeli ama nasıl.
Sosyal medya şifrelerini bilmiyorum o da benimkini bilmez sadece telefon şifresini biliyorumAbartıyorsunuz. Ben de bugün instagramda öne çıkan gönderilerde bir kız gördüm mesela, değişik bir video atmış. Merak ettim bu hep böyle paylaşımlar mı yapıyor diye profiline girdim baktım fotoğraflarına, videolarına, yorumları okudum. Yani ne bileyim herkesin yapabileceği sıradan şeyler.. Ben zaten ilişkilerde birbirinin şifresini bilme olayını hiç anlamıyorum. Siz ayrı 2 insansınız yahu.. Yapışık ikiz değilsiniz ki.. Ve böyle insanları sağlıklı bulmuyorum şahsen..