- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- Konu Sahibi Tebdilimekan
İşte bu yüzden de aramızdaki duygusal bağ güçlenmiyo.Çok yeni ve size cinsel anlamda “bunun için mi evlendik” demesi enteresan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bu yüzden de aramızdaki duygusal bağ güçlenmiyo.Çok yeni ve size cinsel anlamda “bunun için mi evlendik” demesi enteresan.
Acaba bir sorunu mu var, kaç yaşında?İşte bu yüzden de aramızdaki duygusal bağ güçlenmiyo.
Bence cinsellikle ilgili sorununuz, twitterda baktigi fotodan daha önemli. Lütfen cocuk yapmak icin acele etmeyin. Ayda 1 nedir yaaa... daha 1 yil olmamis evleneli bi deİşte bu yüzden de aramızdaki duygusal bağ güçlenmiyo.
Farklı bir hesabı bildiğim kadarıyla yok. Karıya kıza bakıyo da diyemem önüne çıkmış yorumlara bakmış her önüne düşene yaptığı gibi. Böyle bir resme yapmaması gerekirdi.kıyafete karışma olayı olmasa sen haksızsın diyecektim ama haklısın.
ayrıca farklı bir hesapla böyle kızları takip edip etmediğini bir kurcala derim.
kp vefat etmiş adam 10 günde karı kız yorumlarına bakar olmuş. başınız sağolsun ama bu konu basit değil. ilgisizlik var.
Yıpranıyor zaten bitiyoruz yavaş yavaş. Sorunlarımızı benle konuşmuyo ki sussun diye kaçıyo adam.Ama böyle yaparsan kendini onu ve ilişkinizi yıpratırsın sakin olmalısın
Haklısın.Kesinlikle eksik arıyorum. Neden bakıyor yani insan 1 kere görür bakmaz. Bizimki yorumlara bakıyo.
Sorununun olduğunu sanmıyorum 33 yaşında.Acaba bir sorunu mu var, kaç yaşında?
Bende buna şaşırıyorum yani yeni evlilerin neden bu kadar cinsellikten uzak durması düşündürücü yediklerimizden içtiklerimizden mi acepBence cinsellikle ilgili sorununuz, twitterda baktigi fotodan daha önemli. Lütfen cocuk yapmak icin acele etmeyin. Ayda 1 nedir yaaa... daha 1 yil olmamis evleneli bi de
Kac tane konuda okudum bunu kk'da. Noluyo bu erkeklere yahu???Bende buna şaşırıyorum yani yeni evlilerin neden bu kadar cinsellikten uzak durması düşündürücü yediklerimizden içtiklerimizden mi acep
11 aylık evliyiz çocuk yok. Gerek duymuyo bunun için mi evlendik diyo. Bazen ayda 2 3 oluyo ama daha fazla olmuyo.Cinsellik niye ayda 1 kac yillik evlisiniz, cocuk var mi?
Zaten ne yazmışlar diye merak edip bakmış da öyle bi fotonun altına da niye bakıyo ne yazabilirler ki zaten neyin merakıNe yazmışlar diye merak etmiş olabilir ondan bakmışda olabilir. Her zaman yapmıyorsa büyütmeyin bence. Es geçip takipte kalın.
Çok açık olacak lakin sonuçta burası bdv ve dertlerimize derman arıyoruzKac tane konuda okudum bunu kk'da. Noluyo bu erkeklere yahu???
Bilmiyorum ama bu ilk değil tek bildiğim canımın yandığıBelki bu resim karşısına çıktı. Onun ilgisini çekmedi. Cinselliğe karşı çok ilgisi olan biri değil belliki. Bi ben miyim böyle diye yorumlara bakmış, ona enteresan gelmiş olabilir vs vs..
Evet bunun icin evlendik de. 1 erkekle 1 kadin baska neden ayni evde yasasin de. Hic normal degil11 aylık evliyiz çocuk yok. Gerek duymuyo bunun için mi evlendik diyo. Bazen ayda 2 3 oluyo ama daha fazla olmuyo.
Ne bileyim yaa, cok sacma degil mi ama...Çok açık olacak lakin sonuçta burası bdv ve dertlerimize derman arıyoruz
Bence masturbasyona alışmış erkek karşı taraf ile birebir fiziksel teması masturbasyona tercih etmiyor
Nasıl anlatsam madturbasyon daha cazip yeni nesil için
Çok sıcak mı oldu ne
Umarım öyle bi halt yemiyodur. Yaptığına dair hiç şüphem de olmadı gerçi ama. E niye evlenirler onlar o zaman evlenmesinler.Çok açık olacak lakin sonuçta burası bdv ve dertlerimize derman arıyoruz
Bence masturbasyona alışmış erkek karşı taraf ile birebir fiziksel teması masturbasyona tercih etmiyor
Nasıl anlatsam madturbasyon daha cazip yeni nesil için
Çok sıcak mı oldu ne
Evliliğinin böyle bir döneminde bunu yaşıyor olman üzücü bende 14 aylık evliyim. Kendimi senin yerine koyduğumda benimde canım yanardı elbette. Bence yarın git yüz yüze konuşun.Bilmiyorum ama bu ilk değil tek bildiğim canımın yandığı