Buna benzer bir olayi ablam yasadi!!
Ex Kayinvalidesi gidip ablamin en yakin komsusuna ablam hakkinda olumsuz seyler yalan yanlis seyler konustu!!
Komsusuda yemedi icmedi kalkip bunlari ablama anlatti, lakin o senin kadar sansli degildi ex esi hicbir zaman onu savunmaz hakli oldugu halde ondan yana olmazdi!! Senin yine esin yaninda bu senin icin büyük bir avantaj!!a.s
Ben olayi duydugumda ablama burda en büyük suc komsunda dedim, sen kayinvalidenin zaten ne mal oldugnu biliyorsun komsuna bunlari kalkip sana anlatmak yakismaz senin huzurunu düsünen iyi bir komsu olasaydi bunu yapmazdi dedim...:1closedeyes:
Ve ayricada ben hep sunu der sunu bilirim, bir insan tek basina dedikodu yapamaz bu olayi sana anlattan kadin ne malum belki oda dedikodu kazanini bir güzel karistirmistir...günahini almayim ama ben öyle görüyorum, ablamada aynisini demistim madem o komsun cok iyi bir insan neden Kayinvalidenin agzini kapatmadi, lüften susun o benim komsum arkadasim onun hakkinda olumsuz konusmayin demedi...:mymeka:
Her ne olursa olsun canim bunlari bilmen senin icin yeni birsey olmamali cünkü kendinde diyorsun kadin notorik bir yalanci, varsin konussun sende birsürü sevap kazanmis olursun...