- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.209
- 198
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kaynanan varken koruyamassinMerhaba herkese eylülde düğünüm var. Nisanlanmadan önce kaynanam cok vaadlerde bulunuyordu yok trabzon setler ev alincakti bilmem ne yillarca bu yalanlarla kandırıldik nisanlimla. Nişana dogru onlarda bir cimrilik aman Allah'ım nişanlıma aldirdilar herşeyi bohca desen asker icin gelen ic çamaşırları koymuslar atlet baska marka kilot başka bir de tatli goturduk icine de altin konuyor damat altını arayip buluyor altin damadın oluyor kaynanam nisanlima demis o altini kinada kizin eline koyariz bende hayir dedim nisanlima o altin senin senin bi eksigini alırız tatlı gunu daha nisanlim.altini buldugu gibi almadan tepsiyi kaldirmaya çalıştılar ama ben al altinini dedimn ve aldi altini kurtardik simdi düğünde ben paralari onlara emanet etmeyi hic istemiyorum hic güvenmiyorum nisanlima da söyleyemiyorum boyle acik acik guvenmedigimi o altinlari paralari o gun nasil koruyabiliriz illa basina gelen olmustur lutfen yardımcı olun.
Allaha sukür bir kuruşuma dokunmadılar sonradan bırıkenlerı bıle verdıler. Tavsıyem erkek tarafından ve kendı tarafından guvendıgın ıkı ınsanı ayarla ve kendı cantanı ver onlara hepsını takı altn ıcıne koysunlar ve tembıh et cantam dugun bıtene kadar sızde kalacak kımseye actırmayın baktırmayın sectıgın kısıler annen fıln olmasn akıllı yenge teyze varsa gözü acık onlara emanet et kendı dugunumde sadıclarm almıstı erkek tarafında görümcem.Merhaba herkese eylülde düğünüm var. Nisanlanmadan önce kaynanam cok vaadlerde bulunuyordu yok trabzon setler ev alincakti bilmem ne yillarca bu yalanlarla kandırıldik nisanlimla. Nişana dogru onlarda bir cimrilik aman Allah'ım nişanlıma aldirdilar herşeyi bohca desen asker icin gelen ic çamaşırları koymuslar atlet baska marka kilot başka bir de tatli goturduk icine de altin konuyor damat altını arayip buluyor altin damadın oluyor kaynanam nisanlima demis o altini kinada kizin eline koyariz bende hayir dedim nisanlima o altin senin senin bi eksigini alırız tatlı gunu daha nisanlim.altini buldugu gibi almadan tepsiyi kaldirmaya çalıştılar ama ben al altinini dedimn ve aldi altini kurtardik simdi düğünde ben paralari onlara emanet etmeyi hic istemiyorum hic güvenmiyorum nisanlima da söyleyemiyorum boyle acik acik guvenmedigimi o altinlari paralari o gun nasil koruyabiliriz illa basina gelen olmustur lutfen yardımcı olun.
Eltimde gördüm gelin para kesesi vardı içine doldurdu bileğine takip oynadı sende öyle yapabilirsinMerhaba herkese eylülde düğünüm var. Nisanlanmadan önce kaynanam cok vaadlerde bulunuyordu yok trabzon setler ev alincakti bilmem ne yillarca bu yalanlarla kandırıldik nisanlimla. Nişana dogru onlarda bir cimrilik aman Allah'ım nişanlıma aldirdilar herşeyi bohca desen asker icin gelen ic çamaşırları koymuslar atlet baska marka kilot başka bir de tatli goturduk icine de altin konuyor damat altını arayip buluyor altin damadın oluyor kaynanam nisanlima demis o altini kinada kizin eline koyariz bende hayir dedim nisanlima o altin senin senin bi eksigini alırız tatlı gunu daha nisanlim.altini buldugu gibi almadan tepsiyi kaldirmaya çalıştılar ama ben al altinini dedimn ve aldi altini kurtardik simdi düğünde ben paralari onlara emanet etmeyi hic istemiyorum hic güvenmiyorum nisanlima da söyleyemiyorum boyle acik acik guvenmedigimi o altinlari paralari o gun nasil koruyabiliriz illa basina gelen olmustur lutfen yardımcı olun.
Ya ne komiksiniz inanamıyorum. Gelinliğe cep yaptırmak miCok teşekkür ederim öncelikle iste gözünü 4 acacak pek kimse yok erkke tarafi daha gözü açık gibi o paralari bi sekilde kendimde tutmaliyim gelinlik damatlik icine cep gibi birsey diktirsek olmaz mi
Sen gene iyisin ben iki ayda boşandım.Bende bu yoruma imzamı atarım yaşamış ve pişman olan biri olarak
Konu sahibi sanıyorsunki nişanlın hep seni tutacak ezdirmeyecek ama şimdiden başlamış sende kendimi gördüm annem asla takı olayına karışmaz bizde iki abim evlendi zerre altın almadı ailem benim kv uyardı nişandan önce takı merasimine çıkmadı bile annem o derece asil ama benim görgüsüz kv ne yaptı dersin yengemin çantasını elinin tersiyle itti benim çantama dolacak dedi, kültürsüz biride değilim memurum ve me vaadlerle kandırdılar sen düşün, benim surat asılınca eşim gitmiş annesine kızmış düğün salonundan kovmuş falan eve geldik cümbür cemaat hala benim peşimde annem adına ben özür dilerim falan nişan atacakken eşime güvendim sonra ne oldu biliyomusun düğündeki altınların hepsini aldılar eşimin yorumu “ama aşkım bizde adet böyle oluyomuş babamgil onunla iş yapıyolar” dedi o zaman güne girseydiniz bu ne düğün mü beklenir dedim kıyametleri kopardım ama sonuç aldılar hakkımı helal etmiyorum çook uzun yazdım ama kendimde seni gördüm sakın inanma şimdiki akllım olsa mümkün feğil ama cahilliğime geldi daha 21 yaşına yeni girmiştim![]()
Maşallah Allah daim etsinSen gene iyisin ben iki ayda boşandım.
Uzun uzun yaşadıklarımı yazmayayım.
Çok ben ileri görüşlü bı aileden geliyorum bunu övünmek için yazmıyorum asla. Akrabalarım şoke oldu tabloyu görünce.
Düğün müğün benim tarzında değil bu kişisel tercihimdi tabi.
Beni rezil rüsva ettiler takı bölümünde.
He ben suya sabuna dokunmadan öyle bı cümle kurdum ki essek gibi o altınları bize vermek durumunda kaldı.
Ve ben iki ay da ayrıldım sonra ki yaşanan durum diyemicem trajediden dolayı.
Diyeceğim o ki evleneceğiniz adamın tavrı adam gibi değilse ömru billah sorun sorun sorun sorun...
Su an çok mutlu bı evliliğim var.
Ben adamlık nasıl olur eşimde görüyorum.
Bana dediği sadece olması gerektiği gibi davranıyorum.
Eşim beni ilişkinin başından bu dakikaya kadar ezdirmedi, arkamda durdu, laf söyletmedi, maddi manevi hiç bir şekilde ikimiz dışında kimseyi karırtırmadı.
Evlendik altınları paraları vs hiç birine dokunmadı adam içine bile bakmadı. Hepsini bana verdi.
Tabi bende bu tavır karşısında ki her konuda beni hiç arka plana atmaz.
Kul kurban oluyorum.
Konu sahibi evlensin o gün yaşadıklarını gelip buraya bı hafta geçmeden yazacak.
Bir rezalet daha okuyacağız.
Amin canım, senin mutluluğun da katlanarak çoğalsın inşallah.Maşallah Allah daim etsinbenim eşimde güya ezdirmiyo ama ben öylegörmüyorum artık alıştım kendimi ezdirmiyorum
![]()
Ay ben ne kavgalar ettim şükür şimdi rahatımAmin canım, senin mutluluğun da katlanarak çoğalsın inşallah.
Ezdirmeyin kendinizi bizde bı anne ve babanın evladıyız.
Nasıl onlar Allah'ın kuluysa bizde Allah'ın kuluyuz.
Bu aç köpeklere ( kendi yaşadıklarıma yazıyorum ) köle olalım diye dünyaya gelmedik. Nedir bu arkadaş takıları alırlar, bize para ver, bize bak, herşeye karışırlar, hele çağ dışı laf sokmaları, bişey bilmeyip çok bilmeleri...
Kadın olmak dünya ya eziyet ölçer gibi mi gelmek demek mi...
Sizi takdir ettim. İşte kadının kendini ezdirmemesi de çok çok önemli.
Kendi tarafinizdan guvendiginiz birine verin. Ben anneme vermek ayip olur diye kesemi teyzeme vermistim teyzem de anneme verdi. Ailem butun altinlari bozdurdu ki zaten nerdeyse hepsini kendileri takmislardi, ustume bir de düğünde 10 bin takmislardi. Ve butun parayi ustune daha da koyarak hesabimiza yatırdılar. Annem emeklilik tazminatini yaptigimiz itirazlara ragmen bize verdi ustune biraz da kredi cekerek ev aldik. Ailem zengin degil isciydi sadece evlatlari icin asiri fedakar bir aile, omurleri boyunca bizim icin çalıştılar. Yoksa karşı tarafin da maddi durumu iyiydi ama sagolsunlar 1 kurus vermek yerine dugunde takacaklari 2 bilezigi esimle bana aldirmaya calistilar. Onlarsan birsey istemedigimiz halde ev almayalim diye baski yaptilar cunku hepsini ben dogurdugum icin hepsine para yedirmek zorundayim. Neyse icimde hersey birikti ama hic sesimi cikarmadim. Siz de sakin olmaya calisin. Benim pismanligim ben onlara hic birsey yokmus gibi davrandim ama esimi yedim. Siz benim yaptigim hatayi yapmayin saygisizlik yapmadan eşinizi uzmeden gerektigi yerde gerektigi lafi sokun ki kendilerini sutten cikmis ak kasik sanip daha cok tepenize binmesinler. Esiniz bunları goruyorsa sizin kiymetinizi biliyorsa gerisi hic onemli degil. Uc kurusluk insanlar icin huzurunuzu bozmayin.Merhaba herkese eylülde düğünüm var. Nisanlanmadan önce kaynanam cok vaadlerde bulunuyordu yok trabzon setler ev alincakti bilmem ne yillarca bu yalanlarla kandırıldik nisanlimla. Nişana dogru onlarda bir cimrilik aman Allah'ım nişanlıma aldirdilar herşeyi bohca desen asker icin gelen ic çamaşırları koymuslar atlet baska marka kilot başka bir de tatli goturduk icine de altin konuyor damat altını arayip buluyor altin damadın oluyor kaynanam nisanlima demis o altini kinada kizin eline koyariz bende hayir dedim nisanlima o altin senin senin bi eksigini alırız tatlı gunu daha nisanlim.altini buldugu gibi almadan tepsiyi kaldirmaya çalıştılar ama ben al altinini dedimn ve aldi altini kurtardik simdi düğünde ben paralari onlara emanet etmeyi hic istemiyorum hic güvenmiyorum nisanlima da söyleyemiyorum boyle acik acik guvenmedigimi o altinlari paralari o gun nasil koruyabiliriz illa basina gelen olmustur lutfen yardımcı olun.