- 1 Aralık 2011
- 1.868
- 4
Yok canım kızı gezdirme derken benim kızımdan bahsediyor. Daha neler o kızı gezdircek de hala ben acaba mı dicem alenidir bu. Yazımdan kaynaklanan yanlış anlama olmuş. Annem de yakıştırcak ya sanki kızımı dışarı çıkarınca onunla konuşacak demek istedi galiba.
Okadar burayı okuyormuşsunuz ama burada hep böyle durumlarda önce biraz gözlem yapın adamın aklına karpuz kabuğu düşürmeyin deniliyor.Siz hiç böyle davranmamışsınız.
annenize yemin ettirin , bildigi duydugu birşey varmı diyee, nasıl olsa inkar edemez
Şu frekans mrekans diyenlere pek sinir oldum doğrusu.
Evli bir erkeğin karısından başkasıyla frekansı tutamaz efendim.
Bu ne gereksiz modernlik, ne saçma bir bakış açısı.
Benipek arkadaşım sen bakma "frekansı tutmuştur olabilir ", "annen doldururuyor seni" diyenlere bir an evvel olaya el koy, uzaklaştır o kadını kocanın etrafından.
Hiçbir anne, kızı durup dururken kocasıyla kötü olsun, evinde huzursuz olsun istemez; vardır bi bildiği yabana atma annenin söylediklerini.
Demiyorum ki kocan kötü niyetle yola çıktı; ama niyeti kadının davranışları doğrultusunda şekil değiştirmiş olabilir, ya da şu ana kadar olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez.
Sen yılanın başını eziver küçükken, büyüyüp dert olmasın başına.
Annenizle veya başkasıyla bir ilgisi yok Siz şuan huzursuz eden bir durum yaşıyorsanız eşinizi suçlamadan, uzatmadan o bayan yokken nasıl işe gidiyorsa o şekilde gitmeye devam etmesini rica edin. Bir bayan olarak hassasiyetlerinizin farklı olduğunu, mesafesini koruyunca kendinizi daha iyi hissedeceğinizi anlatın eşinize...
Direk olayla ilgili mutsuzluğunuzu anlatın genelleştirmeden ve asla annenizi karıştırmadan bana kalırsa.....
iyide konu sahibinin annesi kocasını sevmiyormuş ki bu sekılde abartıp doldurması normal değil mi?
Şu frekans mrekans diyenlere pek sinir oldum doğrusu.
Evli bir erkeğin karısından başkasıyla frekansı tutamaz efendim.
Bu ne gereksiz modernlik, ne saçma bir bakış açısı.
Benipek arkadaşım sen bakma "frekansı tutmuştur olabilir ", "annen doldururuyor seni" diyenlere bir an evvel olaya el koy, uzaklaştır o kadını kocanın etrafından.
Hiçbir anne, kızı durup dururken kocasıyla kötü olsun, evinde huzursuz olsun istemez; vardır bi bildiği yabana atma annenin söylediklerini.
Demiyorum ki kocan kötü niyetle yola çıktı; ama niyeti kadının davranışları doğrultusunda şekil değiştirmiş olabilir, ya da şu ana kadar olmaması bundan sonra olmayacağı anlamına gelmez.
Sen yılanın başını eziver küçükken, büyüyüp dert olmasın başına.