Çok teşekkür ederim NuryolucuğumBayildim canim ,harika gprunuyor.Hem baklava hem cikolata hastasiyimdirMutlaka deniycem Ellerine saglik basarilar
Çok teşekkür ederim RoseAngeHiç duymamıştım çikolatalı baklava
İnanılmaz güzel gözüküyor
Eline sağlık Canım
Çok teşekkürler BibiellaAğzım sulandı resmenneyseki biraz önce trileçe yaptım onu yerim artıkın eline sağlık çok güzel görünüyor ne yemişsinizdir bea
Şerbetli tatlıya giriyprmu bilemiyorumÇok teşekkürler Bibiella
Keşke triliçeyi yaparken fotoğraflasaydın, yarışmaya girip, yarışsaydın
Sütlüde olsa, şerbetli ve emeği olan bir tatlı.. Burada yapmayı düşünenler vardı sanırım, keşke elini çabuk tutaydınŞerbetli tatlıya giriyprmu bilemiyorumsütlü şerbeti var
Olsun canım ben zaten hiç katılmadım oy veriyorum bi tekSütlüde olsa, şerbetli ve emeği olan bir tatlı.. Burada yapmayı düşünenler vardı sanırım, keşke elini çabuk tutaydın
İnşallah BibiellaOlsun canım ben zaten hiç katılmadım oy veriyorum bi tekbelki bir gün
Çok teşekkür ederim MuneSizler yüzünden tatlı komasına gireceğimyarışmadaki tatlılara göz atarken habire tatlı yiyorum
Çok güzel olmuş, emeklerine sağlık
Teşekkür ederim Denas14Aa ben size yorum yazmamışım
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar nefis görünüyor
Ben onu kaymakla bir yerdim ki of
Uh hem dondurma hem kaymakTeşekkür ederim Denas14
Kaymak yerine kaymaklı dondurmayla yedik biz
Ups pardon kaymaklı dondurmaymışUh hem dondurma hem kaymaktam bana göre süper diyet
Çok teşekkür ediyorum AdraVay üçü bir arada.Hem baklava,hem çikolata,hem dondurma.Çok güzel.Baya da uğraştırıcı.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Küçük tepside kolay diyorsun yani.Çok teşekkür ediyorum Adra
Verdiğim ölçüler küçük tepsi, aslında çok yorucu olmadı, baklava genelde yorucudur haklısınız, ama büyük tepside
İnanın uğraştığınıza değiyor
İnşallah denersiniz.. Tadıda görüntüsü gibi woooww dedirttiKüçük tepside kolay diyorsun yani.Aslında bir baklava denemesi yapasım var.Belki ilerleyen günlerde ilk baklava denemem bu olur.
Kakaolu tariflerin pişip pişmediği pek anlaşılmıyor kara olduğu için.İnşallah denersiniz.. Tadıda görüntüsü gibi woooww dedirttiRengi siyah olduğundan pişirirken kontrollü pişirmek lazım.. Pişip pişmediğini bakınca anlaşılmıyor. Benim turbo fırında 30 dakikada pişti. Ben sadece ortasına çikolata sürdüm, ilaveten de az damla çikolata döktüm, 4 er tabak büyüklüğündeki yufkayı büyütüp, küçük tepsiye 8 kat yaptım
Normalde baklavayı 10arlı yufka ile 8-10 kat açarlar, tepsi büyüdükçe o da büyüyor..
Rica ederim Adracığım.Kakaolu tariflerin pişip pişmediği pek anlaşılmıyor kara olduğu için.Bu püf noktaları dikkate alacağım.Teşekkürler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?