Tatlı Tarifi Çikolatalı Baklava -Nestle chokella sponsorluğunda

Bayildim canim ,harika gprunuyor.Hem baklava hem cikolata hastasiyimdir Mutlaka deniycem Ellerine saglik basarilar
Çok teşekkür ederim Nuryolucuğum
Tadı çikolata kokan baklava gibi, benim verdiğim ölçü küçük tepsi ölçüsü bu arada, kesinlikle denemeni öneririm

Ağzım sulandı resmen neyseki biraz önce trileçe yaptım onu yerim artıkın eline sağlık çok güzel görünüyor ne yemişsinizdir bea

Aa ben size yorum yazmamışım
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar nefis görünüyor
Ben onu kaymakla bir yerdim ki of

Vay üçü bir arada.Hem baklava,hem çikolata,hem dondurma.Çok güzel.Baya da uğraştırıcı.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Vay üçü bir arada.Hem baklava,hem çikolata,hem dondurma.Çok güzel.Baya da uğraştırıcı.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ediyorum Adra
Verdiğim ölçüler küçük tepsi, aslında çok yorucu olmadı, baklava genelde yorucudur haklısınız, ama büyük tepside
İnanın uğraştığınıza değiyor

Küçük tepside kolay diyorsun yani.Aslında bir baklava denemesi yapasım var.Belki ilerleyen günlerde ilk baklava denemem bu olur.

Küçük tepside kolay diyorsun yani.Aslında bir baklava denemesi yapasım var.Belki ilerleyen günlerde ilk baklava denemem bu olur.
İnşallah denersiniz.. Tadıda görüntüsü gibi woooww dedirtti Rengi siyah olduğundan pişirirken kontrollü pişirmek lazım.. Pişip pişmediğini bakınca anlaşılmıyor. Benim turbo fırında 30 dakikada pişti. Ben sadece ortasına çikolata sürdüm, ilaveten de az damla çikolata döktüm, 4 er tabak büyüklüğündeki yufkayı büyütüp, küçük tepsiye 8 kat yaptım
Normalde baklavayı 10arlı yufka ile 8-10 kat açarlar, tepsi büyüdükçe o da büyüyor..

Kakaolu tariflerin pişip pişmediği pek anlaşılmıyor kara olduğu için.Bu püf noktaları dikkate alacağım.Teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…