Tatlı Tarifi Çikolatalı Baklava -Nestle chokella sponsorluğunda

Daha once gormedım cıkolu baklava, emınım goruntu kadar tadıda harıkadır ellerıne saglık cnm basarılar dılıyorum

Bak işin içine çikolata girdi mi benim bir nevrim dönüyor

Böyle hem şerbetli hem çikolatalı olunca , içimde tuhaf bir haller oluveriyor .

Ellerine emeğine sağlık , en kocamanından .

Başarılar dilerim yarışmada .

Çok teşekkür ederim Ausenicia
Umarım denersin, yada yaptıracak birisi vardır Kesinlikle değer yani, inan çok zor değil..
Küçük tepsi ölçüleri verdim özellikle

Çok teşekkür ederim Ausenicia
Umarım denersin, yada yaptıracak birisi vardır Kesinlikle değer yani, inan çok zor değil..
Küçük tepsi ölçüleri verdim özellikle

40 a doğru emin adımlarla yürürken , daha baklava açmak bir kere nasip oldu .

İşte burada yapılmışı var diye eşimin annesi çıkıverir hep bi yerden

Bu kez çikolatalı yapıp sülalede çığır açayım bende .

Tekrar başarılar...

Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım , görünüşünün güzelliği tartışılmaz , bence muhteşem .Ne zaman yiceeeez
Başarılar diliyorum

Çok güzel olmuş ellerine sağlık canım , görünüşünün güzelliği tartışılmaz , bence muhteşem .Ne zaman yiceeeez
Başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim Hannaz cığım
İzmir de yaşıyorsan dilediğin zaman :)) İzmirde yaşamıyorsan İzmire gelince yeriz

Çikolatalı baklava . Yemedim ama görmüştüm. Tadına merak ediyorum. Eminim tadı güzel ve farklıdır. Ellerine sağlık. Yarışma da başarılar dilerim

Çikolatalı baklava . Yemedim ama görmüştüm. Tadına merak ediyorum. Eminim tadı güzel ve farklıdır. Ellerine sağlık. Yarışma da başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim Firdefs hanım
Kesinlikle denemenizi öneririm, tarifteki tepsi ölçüsü küçük, tadıda baklava yiyip, çikolata tadı ve kokusu almak gibi

Ya bende çok merak ediyorum bunu. Baklava hiç sevmem ama eminim çikolatalısı harika oluyordur. Başarılar dilerim.

Ya bende çok merak ediyorum bunu. Baklava hiç sevmem ama eminim çikolatalısı harika oluyordur. Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim Colincigim
Açıkçası benimde çok aram yoktu baklava ile, ama bu cidden tat ve görünüm olarak değişik . Inşallah denersin ve seversin

Teşekkür ederim Colincigim
Açıkçası benimde çok aram yoktu baklava ile, ama bu cidden tat ve görünüm olarak değişik . Inşallah denersin ve seversin
Baklavayı sizin gibi hamarat hanımlara bırakıyorum. Valla şimdilik en iyisi sizin tatlı gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…