• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Çikolatalı Baklava -Nestle chokella sponsorluğunda

Bayildim canim ,harika gprunuyor.Hem baklava hem cikolata hastasiyimdir :kk77: Mutlaka deniycem :KK19: Ellerine saglik basarilar :KK200:
Çok teşekkür ederim Nuryolucuğum :KK68:
Tadı çikolata kokan baklava gibi, benim verdiğim ölçü küçük tepsi ölçüsü bu arada, kesinlikle denemeni öneririm:KK50:

Ağzım sulandı resmen :63: neyseki biraz önce trileçe yaptım onu yerim artıkın :kk77: eline sağlık çok güzel görünüyor ne yemişsinizdir bea :eek:

Aa ben size yorum yazmamışım:-)
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar nefis görünüyor :kk77:
Ben onu kaymakla bir yerdim ki of :oops::KK53:

Vay üçü bir arada.Hem baklava,hem çikolata,hem dondurma.:kk77:Çok güzel.Baya da uğraştırıcı.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Vay üçü bir arada.Hem baklava,hem çikolata,hem dondurma.:kk77:Çok güzel.Baya da uğraştırıcı.Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Çok teşekkür ediyorum Adra :KK200:
Verdiğim ölçüler küçük tepsi, aslında çok yorucu olmadı, baklava genelde yorucudur haklısınız, ama büyük tepside :KK48:
İnanın uğraştığınıza değiyor :KK68:

Çok teşekkür ediyorum Adra :KK200:
Verdiğim ölçüler küçük tepsi, aslında çok yorucu olmadı, baklava genelde yorucudur haklısınız, ama büyük tepside :KK48:
İnanın uğraştığınıza değiyor :KK68:
Küçük tepside kolay diyorsun yani.:KK22:Aslında bir baklava denemesi yapasım var.Belki ilerleyen günlerde ilk baklava denemem bu olur.:KK53:

Küçük tepside kolay diyorsun yani.:KK22:Aslında bir baklava denemesi yapasım var.Belki ilerleyen günlerde ilk baklava denemem bu olur.:KK53:
İnşallah denersiniz.. Tadıda görüntüsü gibi woooww dedirtti :KK48: Rengi siyah olduğundan pişirirken kontrollü pişirmek lazım.. Pişip pişmediğini bakınca anlaşılmıyor. Benim turbo fırında 30 dakikada pişti. Ben sadece ortasına çikolata sürdüm, ilaveten de az damla çikolata döktüm, 4 er tabak büyüklüğündeki yufkayı büyütüp, küçük tepsiye 8 kat yaptım :KK48:
Normalde baklavayı 10arlı yufka ile 8-10 kat açarlar, tepsi büyüdükçe o da büyüyor..

İnşallah denersiniz.. Tadıda görüntüsü gibi woooww dedirtti :KK48: Rengi siyah olduğundan pişirirken kontrollü pişirmek lazım.. Pişip pişmediğini bakınca anlaşılmıyor. Benim turbo fırında 30 dakikada pişti. Ben sadece ortasına çikolata sürdüm, ilaveten de az damla çikolata döktüm, 4 er tabak büyüklüğündeki yufkayı büyütüp, küçük tepsiye 8 kat yaptım :KK48:
Normalde baklavayı 10arlı yufka ile 8-10 kat açarlar, tepsi büyüdükçe o da büyüyor..
Kakaolu tariflerin pişip pişmediği pek anlaşılmıyor kara olduğu için.:KK48:Bu püf noktaları dikkate alacağım.Teşekkürler canım.:KK36:

Back