Senin şekerin kolesterolün varmış ben öyle duydum.Senin neyine baklava
Nevreste HanimKelesimiGetir deynepnaz inanın yollaması kolay, kuru bir tatlı olsa seve seve yollarım
Çikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazımbu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir ve Nevreste yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj
Ne kadar uyanıksınYazı tura atalım.Ben yazı diyorum .Attım ,yazı geldi. Mızıkçılık yapma ,hakkına razı ol,önce bana gönderecek
Çok teşekkür ederim canım düşünmen yeterliNevreste HanimKelesimiGetir deynepnaz inanın yollaması kolay, kuru bir tatlı olsa seve seve yollarım
Sen bize ne dedinÇikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazımbu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir ve Nevreste yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj
Ablam keleşini alıp gel köşede sıkıştıralımBittin sen varyaa kaç hemen bencee kurtar kendiniiiiNevreste gel annem gellll duy bak nelerrr diyor
Valla bende genç sayılmamÇikolatanın her çeşitini severim de hamur açma konusunda maharetim olmadığı için bi gün annemi kafalamam lazımbu arada tatlıyı bence bana göndermelisin HanimKelesimiGetir ve Nevreste yaşlı olduğu için şekjer tansiyon yükselir yazık günahj
Bu tatlı için diyet bozulurNevoş kesin diyettedir yemesin zatensende yeme uzaktan böleeeeee bak işteeee
Ablam keleşini alıp gel köşede sıkıştıralım
Kimlerle uğraşıyor bilmiyorDövecem onu varya şansını zorluyorr haberi yokkkkk
Ahh gece gelme gündüz gelBana bırak halletcem tenhalarda menhalardaaa buluşalımmm hayhayyyy
Bu tatlı için diyet bozulurBu kategorideki tüm tatlılar benim
Tamam canım, bende lokma tatlından alayım aynı hızlaTatlimmm Bursadayım ben, yurtiçi kargo çok hızlı
Hooppp ne oluyor sıraya geçTatlimmm Bursadayım ben, yurtiçi kargo çok hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?