Çok teşekkür ederim Nevresteciğim,Ellerine sağlık canım çok nefis görünüyor.Uzun zamandır denemek istediğim bir tarif
Yarışmada bol şans diliyorum
Kesinlikle deneyeceğim çok merak ediyorum.Çok teşekkür ederim Nevresteciğim,tadı gerçekten nefis oldu ve çıtır çıtır.. Ölçüler tam geldi tepsiye.. Tadıda düşündüğüm kadar ağır olmadı.. Kesinlikle denemeni öneririm Ben sadece aralara cevizi bol koydum, tam ortaya çikolata koydum, katların sayısını az tuttum küçük tepsi diye İnşallah denersin
Bu arada Nevresteciğim, fotoğraflar bir birine benziyor olabilir, gerçi ışık farkları var. Ben yinede yükledim, çünkü yarışma sonunda geçen sefer koyacak foto konusunda zorlanmıştık, ama bu seferde fotoğrafta zorlandım, bana fotoğraf makinası almak şart olduKesinlikle deneyeceğim çok merak ediyorum.
Denenmiş bir tarifi yapmak daha iyi olacak
Hiç sorun değil canımBu arada Nevresteciğim, fotoğraflar bir birine benziyor olabilir, gerçi ışık farkları var. Ben yinede yükledim, çünkü yarışma sonunda geçen sefer koyacak foto konusunda zorlanmıştık, ama bu seferde fotoğrafta zorlandım, bana fotoğraf makinası almak şart oldu
Önce ben geldim bana gönderecekWow.diyorum.Tebrikler .Ellerine sağlık.Ben senden böyle muhteşem bir tarif bekliyordum zaten .Birde el açması yapmayacağım diyordun .Eminim tadı da harikadır.Merak ettim şerbeti dökünce çikolataları erimedi mi ?Sen hepsini yiyemezsin ,özelden adresimi vereyim bana gönder. Başarılar diliyorum sana.
Kavgaya gerek yok,ikimize de yeter.Önce ben geldim bana gönderecek
Tamam kavga etmeyelimKavgaya gerek yok,ikimize de yeter.Önce bana göndersin ,artarsa bende sana gönderirim.
Yazı tura atalımTamam kavga etmeyelim..Önce bana sonra sana gönderecek
Çok teşekkürler deynepciğimWow.diyorum.Tebrikler .Ellerine sağlık.Ben senden böyle muhteşem bir tarif bekliyordum zaten .Birde el açması yapmayacağım diyordun .Eminim tadı da harikadır.Merak ettim şerbeti dökünce çikolataları erimedi mi ?Sen hepsini yiyemezsin ,özelden adresimi vereyim bana gönder. Başarılar diliyorum sana.
Çok teşekkürler Röfleli kediciğimSen ne yaptın öyleeeeEllerine sağlık harika gözüküyor başarılar diliyorum
Yalnız şeyi merak ettim ben şerbetle çikolata bir araya gelince çok ağır olmuyor mu
Ellerine sağlık harika olmuş bir tabak istesem,kimseye verme ama benim olmalı ben yemeliyim bundan
Çok teşekkür ederim Hanım hanımEllerine sağlık harika olmuş bir tabak istesem,kimseye verme ama benim olmalı ben yemeliyim bundan
Biz Nevresteyle kavga ederken başımıza birde Keleş çıktı iyi mi,bana gönderecek
Çok teşekkür ederim Hanım hanım
Bütün tepsi sana feda olsunİzmirde yaşıyorsan seve seve..
Senin şekerin kolesterolün varmış ben öyle duydum.Senin neyine baklavaNevoş kesin diyettedir yemesin zatensende yeme uzaktan böleeeeee bak işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?