- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
-
- Konu Sahibi cikolata_delisi
canım valla sorma ilk aldığımda ay ne çok alıncak şey var ne zaman alıcam diye düşünürken bi baktım da neler almışım ben alıp attım kenara diyorum çok bereketli çok eğlrnceli tatlış bi iş bu :) çok teşekkür ederimmCanımmmm çok güzel çok tatlı şeyler almışsın sevdiceğinle mutlu günlerde kullan inşallah ☺ bu çeyiz işi çok bereketli oluyo seninde epeyce eşyan birikmeye başlamış yenilerini bekliyorum canım ☺
canım valla sorma ilk aldığımda ay ne çok alıncak şey var ne zaman alıcam diye düşünürken bi baktım da neler almışım ben alıp attım kenara diyorum çok bereketli çok eğlrnceli tatlış bi iş bu :) çok teşekkür ederimm
daha nişan tarihim bile blli değil alıp atıyorum ama kenara 2 senelik sevgilim var bakalım ne zamandır nasip bilmyiorumRica ederim canım ne demek ☺ haklısın gerçekten çok eğlenceli çok keyifli bi iş bu çeyiz dizme işi ☺ ben bi liste hazırladım kendime 1 inin üstünü çiziyosam 3 yeni şey ekliyorumepeyde masraflı ve zahmetli ama ben yine de memnunum halimden sonuçta sevdiceğimle kullanıcam inşallah ☺ nasipse senin düğün tarihin ne zaman canım belli mi?
daha nişan tarihim bile blli değil alıp atıyorum ama kenara 2 senelik sevgilim var bakalım ne zamandır nasip bilmyiorum
evet kuzum şahinlerden memnun kaldım iyikison çamaşırlar şahinlerin ürünleri mi canım? iç giyim ve uyku giyimini epey kolaylamışsın maşallah çeyizciklerine