- 28 Mart 2013
- 102
- 39
- 34
- Konu Sahibi cikolata_delisi
yavaştan alıp kenara atıyorum derken baya da çeyizin olmuş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepsi de çok şık, seçimlerine bayıldım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha da unuttum çoğu aldığımı canım valla :))yavaştan alıp kenara atıyorum derken baya da çeyizin olmuş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepsi de çok şık, seçimlerine bayıldım canım
çok sevindim bunu duyduğuma canım teşekkür ederimgayet güzel hazırlanıyosun allah güle güle kullanmayı nasip etsin ağız tadıyla canım =)
çift kişilik pike takımım
Eki Görüntüle 1627015 Eki Görüntüle 1627016 Eki Görüntüle 1627017
ortadaki grili pembeli benimkisiEki Görüntüle 1627018
aaa öylemi güzel günlerde kullanalım bende netten ALDIM ve bu kadar hoş olacağını tahmin etmemiştim günlük kullanım için çok uygun çok tatlı bi pike inşallah capcanlı rengi solmaz tatlım :)canım hayırlı olsun yeni çeyizlerin giderek büyüyolar maşallah bu arada pike kardeşi olmuşuz bende de sarevin bu pikesinin pembe olanı var bu renkte gerçekten çok hoş güzel günlerde aşk dolu günlerde kullan hepsini inşallah
aaa öylemi güzel günlerde kullanalım bende netten ALDIM ve bu kadar hoş olacağını tahmin etmemiştim günlük kullanım için çok uygun çok tatlı bi pike inşallah capcanlı rengi solmaz tatlım :)
güle güle kullan canım listede çizik atmak nasıl mutlu ediyor di mi?yeni ciciler :)
sorma canım valla azalıyo gitgide ya alıncaklar musmutlu oluyom :)))güle güle kullan canım listede çizik atmak nasıl mutlu ediyor di mi?
sorma canım valla azalıyo gitgide ya alıncaklar musmutlu oluyom :)))
Tabakları hangi siteden aldın bide kapıda odeme varmıTABAKLARDAN 6 ADET ALDIM ZEYTİNLİKTEN 1 ADET ALDIM KIZLAR İNTERNET SİTESİNDEN
sağol canım benim teşekkürlerGule gule kullanin ,hepsi cok guzelmis
keramika.comdan aldım canım kapıda ödemeye bakmadım tatlım kredi kaertından geçtim benTabakları hangi siteden aldın bide kapıda odeme varmı