Aynen öyle ortağım
Mune gelip ,çeteyiz zannedip bizi banlamasın
Siz merak etmeyin onun yarışmaya katılmasını yasaklayacağızSadece sordumama bidaha yarısmalarda ilk konuyu nuryolu acmasın yasak olsun
İnsanda bir tirsma bir gerginlik oluyor
ellerine sağlık nur pankek benim kızda çok sever hafta sonu şımartıyorum arada yaparak. çok süslü püslü sunum konusunda harikasın
o reçel bal koydugun ayaklı kuplar hangi marka çok beğendim onları ihtiyacım var öyle bi şeye ama beğenemiyordum bi türlü
Tamam yarışalım,eğlenelimbanlanmak yok yarişmak var
Siz merak etmeyin onun yarışmaya katılmasını yasaklayacağız
KızSadece sordumama bidaha yarısmalarda ilk konuyu nuryolu acmasın yasak olsun
Ben tutmaya çalışacağım umarım başarılı olurumGerçekten mi
En azından diğer yarışmaları garantiye aldık
Aynen öyle ortağım
Mune gelip ,çeteyiz zannedip bizi banlamasın
Doğru söylüyorsunYok biz cete degiliz , biz cok ponpon ,pamuk pamuk ,elma sekeri gibi , yavru kedicik arkidisleriz nevosum
Mune ablaya sevgiler saygilar
Sus çaktırma bu yeni taktiğimizAma oldu mu simdi
Deliii kız.. Ben yokum bu kategoride tadlum... Seyirciyim ve jüri koltuğu benim.Kıznuryolu ya son günü yarışma var desek, belki bizde derece yaparız ama gerçi o zamanda Kakao ve Ben bacı var
Sadece sordumama bidaha yarısmalarda ilk konuyu nuryolu acmasın yasak olsun
Vallaha bende katilmam sen katilmazsanDeliii kız.. Ben yokum bu kategoride tadlum... Seyirciyim ve jüri koltuğu benim.
Deliii kız.. Ben yokum bu kategoride tadlum... Seyirciyim ve jüri koltuğu benim.
Sana katılıyorum nurum yarışmak bahane sohbet ve tarifler şahaneAma diger yarismalardan da gordukki yarismanin sofra ile sunum ile alakasi yokki , lezzetli olan tarifler her zaman on planda canimYap soyle en nefis kahvaltiligini , cek resmini misler gibi paylas bizler de istifade edelim lezzet tariflerinden. İnan keyifli muhabbetler ve heyecan dereceye girmenin onune geciyor zaten
Vallaha bende katilmam sen katilmazsan
Sen dayanamaz gelirsin kakaom , kendimden biliyorum