Yeminle hamsili pilavindan sonra buna emin oldum bende , sen ekledin "ahan da birinci " dedimdi amaAma diger yarismalardan da gordukki yarismanin sofra ile sunum ile alakasi yokki , lezzetli olan tarifler her zaman on planda canimYap soyle en nefis kahvaltiligini , cek resmini misler gibi paylas bizler de istifade edelim lezzet tariflerinden. İnan keyifli muhabbetler ve heyecan dereceye girmenin onune geciyor zaten
Nur'cum bir kereden hiçbirşey olmazKatılsın katılsın(sonra bırakamıyacak bizi çaktırmayın)
Çok teşekkür ederim canımSizi memnun ediyorsam ne mutlu bana
Ben uğraşacağım, keyifle oturmasın o da ugrasinNiye gi , gobek baginiz beraber mi kesilmi yoksam
Sus çaktırma bu yeni taktiğimizSeni assolist gibi en son çıkartacağız
Deli kız balık kategorisi çıkmadan hazırlık yapmıştım.. Recellikler almıştım keçeden örtüler almıştım.. Dedim güzel bir sofra kuralım senlendirelim burayı anam bir baktım balık ..ama oda iyi oldu tabi..yok kuzum şaka bir yana bu sefer cidden yokum ..sizi izlicem...Vallaha bende katilmam sen katilmazsan
Yeminle hamsili pilavindan sonra buna emin oldum bende , sen ekledin "ahan da birinci " dedimdi ama
Yok canım kimse ölmesinSenden memnun olmamak mumkun mu ? Bal gibi hatunsunSeni sevmeyen olsun
Deli kız balık kategorisi çıkmadan hazırlık yapmıştım.. Recellikler almıştım keçeden örtüler almıştım.. Dedim güzel bir sofra kuralım senlendirelim burayı anam bir baktım balık ..ama oda iyi oldu tabi..yok kuzum şaka bir yana bu sefer cidden yokum ..sizi izlicem...
Deli kız balık kategorisi çıkmadan hazırlık yapmıştım.. Recellikler almıştım keçeden örtüler almıştım.. Dedim güzel bir sofra kuralım senlendirelim burayı anam bir baktım balık ..ama oda iyi oldu tabi..yok kuzum şaka bir yana bu sefer cidden yokum ..sizi izlicem...
Ben tutmaya çalışacağım umarım başarılı olurum
Oooooooo .....
O kecelerin boynunu bukuk birakma kaakakomm
Konuya yazdığım mesajları dikkate alma tatlım sen sadece sana yazdıklarımı okuNevreste sen 1 numarasın cansın
Ben uğraşacağım, keyifle oturmasın o da ugrasin
Ama o örtüler boşa gitmesinDeli kız balık kategorisi çıkmadan hazırlık yapmıştım.. Recellikler almıştım keçeden örtüler almıştım.. Dedim güzel bir sofra kuralım senlendirelim burayı anam bir baktım balık ..ama oda iyi oldu tabi..yok kuzum şaka bir yana bu sefer cidden yokum ..sizi izlicem...
Konuya yazdığım mesajları dikkate alma tatlım sen sadece sana yazdıklarımı okuAnlaştık mı
Görüyormusunuz kızlar işte böyle kandiriyor bu hatun....gerçi bizde kandirilmayi bekliyor ve hazırız..Ama o örtüler boşa gitmesin
Ser tabi tatlım ben ne zamandır almak istiyordum uygun geldi aldım..Kızlar ne güzel örtü diyorsunuz, bende bi tane bile sade yok yahu kullanmalık, güllü güllü sererim artık
Yok canım kimse ölmesinSevmeyenlere birşey olmasın şimdi
Sağol datlum