Sandviç - Kanepeler Çikolata soslu pankek ve kahvaltı sofram -Torku süt sponsoluğunda

Peki o zaman bana da heycan olsun

Olsun olsun Zaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi Feraceli Kakao ve Ben N Nana @soocute

Nevreste eee ,senin tatli davetlerin ve alakan bu yarsimalari boyle keyifli kiliyor biliyon mu

aynen tatlım Nevreste nin bir kerecik katıl demesi ile sayısını unuttum.. kaç kere katıldığımın onun o tatlı dili sokuyor bizi bu işe çık bir daha çıkabilirsen . sana hak veriyorum nurum..

Ayy bende diyet topiklerinde takılan üyeydim kandırdı benide diyet yemekleriyle , sonrası ise dördüncüye katılmak için hazırlanıyorum

Ayy bende diyet topiklerinde takılan üyeydim kandırdı benide diyet yemekleriyle , sonrası ise dördüncüye katılmak için hazırlanıyorum

Benim bu 7 ' ci
Acaba bi dahaki kategori ne.olur İste boyle bagimlilik yapiyor

Aynen ya ekmek arası sandawiçteyapsamda gene katılırım bağımlısı olduk vallaha

Ama buranın en güzel yanı banlanma ihtimalin çok düşük
2 krz banlanmış biri olarak çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…