Basarilar canim cokk guzel
Vay canınaaaa
Nur'cum ellerine sağlık çok güzel gözüküyor yine döktürmüşsün
Yarışmada bol şans diliyorum.
Vay canınaaaa
Nur'cum ellerine sağlık çok güzel gözüküyor yine döktürmüşsün
Yarışmada bol şans diliyorum.
açılın ben geliyorum
3 hafta elektrik gelmeyecek mi
Ya bisey olacandan değilde benim hosuma gidiyor yani onca süper sey arasında benim diyet kahvaltım ne kiOooo superrrrHeyecann baslayanziiiii
bu sofrada oturanlar cok sanlıs kisilermis :))
bu sofrada oturanlar cok sanlıs kisilermis :))
Peki o zaman bana da heycan olsun
Naptin gülüm sen yadöktürmüssün
Ellerine saglik, sahane gözüküyor
aynen tatlımOlsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi Feraceli Kakao ve Ben N Nana @soocute
Nevreste eee ,senin tatli davetlerin ve alakan bu yarsimalari boyle keyifli kiliyor biliyon mu
Ayy bende diyet topiklerinde takılan üyeydimOlsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi Feraceli Kakao ve Ben N Nana @soocute
Nevreste eee ,senin tatli davetlerin ve alakan bu yarsimalari boyle keyifli kiliyor biliyon mu
Ya bisey olacandan değilde benim hosuma gidiyor yani onca süper sey arasında benim diyet kahvaltım ne ki
Öyle tabi :)Ne alaka canim ya , herkesin damak tadi farkli ,kimin neyi begencegi belli olmuyor ki
Ayy bende diyet topiklerinde takılan üyeydimkandırdı benide diyet yemekleriyle , sonrası ise dördüncüye katılmak için hazırlanıyorum
Aynen yaOlsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi Feraceli Kakao ve Ben N Nana @soocute
Olsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi Feraceli Kakao ve Ben N Nana @soocute