Sandviç - Kanepeler Çikolata soslu pankek ve kahvaltı sofram -Torku süt sponsoluğunda

aynen tatlım Nevreste Nevreste nin bir kerecik katıl demesi ile sayısını unuttum.. kaç kere katıldığımın onun o tatlı dili sokuyor bizi bu işe çık bir daha çıkabilirsen . sana hak veriyorum nurum..:KK19:

Aynen canim :KK19: Boyle guzel insanlarin vesilesi ile boyle faydali seyler paylastigimiz icin cok sansliyiz :KK19: Gunluk hayatin stresi gerginligi buhar olup ucuyor burada :KK200:

Hayır anlamadığım berbat resim çeken telefona rağmen ısrarla gözlerinizi şaşı ediyorum :KK70:

Yok canim , aksam ve aydinlatma isigi ile hic bi telfn iyi cekmiyor :KK43: İyi bi aydinlatici kullanirsan hic bi problem kalmaz bence :KK19: Gecen aksam arkadas gelmisti , telefonu iphone 4 'u ...Kendisine hazirladigim tabagin resmini cekti (instagrama eklemek icin ) hem karanlik ,hem puruzlu hem bulanik cikti resimler . Telefonun cozunurlugu v.s onemli ama ondan cok daha onemli olan hangi isikta cektigin :KK60:

Yok canim , aksam ve aydinlatma isigi ile hic bi telfn iyi cekmiyor :KK43: İyi bi aydinlatici kullanirsan hic bi problem kalmaz bence :KK19: Gecen aksam arkadas gelmisti , telefonu iphone 4 'u ...Kendisine hazirladigim tabagin resmini cekti (instagrama eklemek icin ) hem karanlik ,hem puruzlu hem bulanik cikti resimler . Telefonun cozunurlugu v.s onemli ama ondan cok daha onemli olan hangi isikta cektigin :KK60:
Gündüz gözü çamı perdeyi açıp çekiyom nurum ama zalım gene kötü çekiyor :KK70:

Olsun olsun :rolleyes: Zaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor Nevreste Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz :KK53: keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin :KK43: Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi Feraceli Feraceli @Kakao ve Ben @nananais FAZLANAZLI FAZLANAZLI :KK53: :KK53:

Nevreste Nevreste eee ,senin tatli davetlerin ve alakan bu yarsimalari boyle keyifli kiliyor biliyon mu :KK19:

:oops::KK23:
Nur'cum bir kereden hiçbirşey olmaz:rolleyes::rolleyes:Katılsın katılsın(sonra bırakamıyacak bizi çaktırmayın):cool::KK8:
Çok teşekkür ederim canım:KK60:Sizi memnun ediyorsam ne mutlu bana:KK74:

ellerine sağlık nur pankek benim kızda çok sever hafta sonu şımartıyorum arada yaparak. çok süslü püslü sunum konusunda harikasın
o reçel bal koydugun ayaklı kuplar hangi marka çok beğendim onları ihtiyacım var öyle bi şeye ama beğenemiyordum bi türlü

X