aynen tatlımNevreste nin bir kerecik katıl demesi ile sayısını unuttum.. kaç kere katıldığımın onun o tatlı dili sokuyor bizi bu işe çık bir daha çıkabilirsen . sana hak veriyorum nurum..
Aynen yaekmek arası sandawiçteyapsamda gene katılırım bağımlısı olduk vallaha
Ama buranın en güzel yanı banlanma ihtimalin çok düşük
2 krz banlanmış biri olarak çok rahatım
Hayır anlamadığım berbat resim çeken telefona rağmen ısrarla gözlerinizi şaşı ediyorumİste buuSana en.kidemli bagimli madalyasi talep edicem feros Supersin
Kayfaltı sofralarımı ooo süper olmuş o nasıl masa bacım ya ayıpeline sağlık
Hayır anlamadığım berbat resim çeken telefona rağmen ısrarla gözlerinizi şaşı ediyorum
Gündüz gözü çamı perdeyi açıp çekiyom nurum ama zalım gene kötü çekiyorYok canim , aksam ve aydinlatma isigi ile hic bi telfn iyi cekmiyorİyi bi aydinlatici kullanirsan hic bi problem kalmaz bence Gecen aksam arkadas gelmisti , telefonu iphone 4 'u ...Kendisine hazirladigim tabagin resmini cekti (instagrama eklemek icin ) hem karanlik ,hem puruzlu hem bulanik cikti resimler . Telefonun cozunurlugu v.s onemli ama ondan cok daha onemli olan hangi isikta cektigin
Bende kendimi kahvaltı hazırlıyorum sanıyorumTesekkur ederim bibi'cimSeni de bekliyoz
Olsun olsunZaten ilk "bi heyecan olsun"diye alistiriyor Nevreste ...." Bi kere katil ne olcakki , degisiklik olsun , bi kereden bisey olmaz keyifli zaman geciriyoruz bize katil" diye diye bi de bakmissin ki bagimli olup cikmisin Herkesi bu sekilde bagimli yapti ....Aah ah...bizler bdv da dert okuyan ,siyasette polemige giren ,geyikte laf salatasi yapan uyelerdik eskiden... Oyle degil mi Feraceli @Kakao ve Ben @nananais FAZLANAZLI
Nevreste eee ,senin tatli davetlerin ve alakan bu yarsimalari boyle keyifli kiliyor biliyon mu
Çok sağol Kakao'cumaynen tatlımNevreste nin bir kerecik katıl demesi ile sayısını unuttum.. kaç kere katıldığımın onun o tatlı dili sokuyor bizi bu işe çık bir daha çıkabilirsen . sana hak veriyorum nurum..
Benim duygularımla oynarsan kiblerim banlanırsınAma buranın en güzel yanı banlanma ihtimalin çok düşük
2 krz banlanmış biri olarak çok rahatım
Benim duygularımla oynarsan kiblerim banlanırsın
Şaka şaka yok öyle birşey
Ama benim duygularımla oynuyorsunAy hayır. Kiblemee beni
Hemen bir kibde banlanıyor muyum ki
Gündüz gözü çamı perdeyi açıp çekiyom nurum ama zalım gene kötü çekiyor
Ay hayır. Kiblemee beni
Hemen bir kibde banlanıyor muyum ki
Aynen öyle ortağımYarismaya katilmazsan ,nevos ben ve bi arkadas kibleriz , 3 kib ile "bizimle degılsın" olursun
Saat 4 'te taksimde
DimiNevreste nevosum
Ama benim duygularımla oynuyorsunTabi ki banlanmalısın