Sandviç - Kanepeler Çikolata soslu pankek ve kahvaltı sofram -Torku süt sponsoluğunda

Aynen canim Boyle guzel insanlarin vesilesi ile boyle faydali seyler paylastigimiz icin cok sansliyiz Gunluk hayatin stresi gerginligi buhar olup ucuyor burada

Hayır anlamadığım berbat resim çeken telefona rağmen ısrarla gözlerinizi şaşı ediyorum

Yok canim , aksam ve aydinlatma isigi ile hic bi telfn iyi cekmiyor İyi bi aydinlatici kullanirsan hic bi problem kalmaz bence Gecen aksam arkadas gelmisti , telefonu iphone 4 'u ...Kendisine hazirladigim tabagin resmini cekti (instagrama eklemek icin ) hem karanlik ,hem puruzlu hem bulanik cikti resimler . Telefonun cozunurlugu v.s onemli ama ondan cok daha onemli olan hangi isikta cektigin

Gündüz gözü çamı perdeyi açıp çekiyom nurum ama zalım gene kötü çekiyor

Nur'cum bir kereden hiçbirşey olmazKatılsın katılsın(sonra bırakamıyacak bizi çaktırmayın)
Çok teşekkür ederim canımSizi memnun ediyorsam ne mutlu bana

ellerine sağlık nur pankek benim kızda çok sever hafta sonu şımartıyorum arada yaparak. çok süslü püslü sunum konusunda harikasın
o reçel bal koydugun ayaklı kuplar hangi marka çok beğendim onları ihtiyacım var öyle bi şeye ama beğenemiyordum bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…