- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 36
Aynen öyle ortağım
Mune gelip ,çeteyiz zannedip bizi banlamasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle ortağım
Siz merak etmeyin onun yarışmaya katılmasını yasaklayacağızSadece sordumama bidaha yarısmalarda ilk konuyu nuryolu acmasın yasak olsun
İnsanda bir tirsma bir gerginlik oluyor![]()
ellerine sağlık nur pankek benim kızda çok sever hafta sonu şımartıyorum arada yaparak. çok süslü püslü sunum konusunda harikasın
o reçel bal koydugun ayaklı kuplar hangi marka çok beğendim onları ihtiyacım var öyle bi şeye ama beğenemiyordum bi türlü
Tamam yarışalım,eğlenelimbanlanmak yok yarişmak var
Siz merak etmeyin onun yarışmaya katılmasını yasaklayacağız![]()
KızSadece sordumama bidaha yarısmalarda ilk konuyu nuryolu acmasın yasak olsun
Ben tutmaya çalışacağım umarım başarılı olurumGerçekten mi
En azından diğer yarışmaları garantiye aldık![]()
Aynen öyle ortağım
Doğru söylüyorsunYok biz cete degiliz , biz cok ponpon ,pamuk pamuk ,elma sekeri gibi , yavru kedicik arkidisleriz nevosum![]()
Mune ablaya sevgiler saygilar![]()
Sus çaktırma bu yeni taktiğimizAma oldu mu simdi![]()
Deliii kız.. Ben yokum bu kategoride tadlum... Seyirciyim ve jüri koltuğu benim.Kıznuryolu ya son günü yarışma var desek, belki bizde derece yaparız
ama gerçi o zamanda
Kakao ve Ben bacı var
![]()
Sadece sordumama bidaha yarısmalarda ilk konuyu nuryolu acmasın yasak olsun
Vallaha bende katilmam sen katilmazsanDeliii kız.. Ben yokum bu kategoride tadlum... Seyirciyim ve jüri koltuğu benim.
Deliii kız.. Ben yokum bu kategoride tadlum... Seyirciyim ve jüri koltuğu benim.
Sana katılıyorum nurum yarışmak bahane sohbet ve tarifler şahaneAma diger yarismalardan da gordukki yarismanin sofra ile sunum ile alakasi yokki , lezzetli olan tarifler her zaman on planda canimYap soyle en nefis kahvaltiligini , cek resmini misler gibi paylas bizler de istifade edelim lezzet tariflerinden. İnan keyifli muhabbetler ve heyecan dereceye girmenin onune geciyor zaten
![]()
Vallaha bende katilmam sen katilmazsan![]()
Sen dayanamaz gelirsin kakaom , kendimden biliyorum![]()