- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Sen ne pisiricen bize bacı...Tabi ki canımben sende kilit ben sende tutuklu
Ooo tamam anlaştıkTabi ki canımben sende kilit ben sende tutuklu
Ama ben ne yaptım şimdiGörüyormusunuz kızlar işte böyle kandiriyor bu hatun....gerçi bizde kandirilmayi bekliyor ve hazırız..ya nasip diyelim.. İslerimi yoluna koyarsam inşallah nevrestem..
Canımcım, şaka bir yana da bence de katıl. O kadar heves etmissin sensizde olmaz zatenGörüyormusunuz kızlar işte böyle kandiriyor bu hatun....gerçi bizde kandirilmayi bekliyor ve hazırız..ya nasip diyelim.. İslerimi yoluna koyarsam inşallah nevrestem..
Sen ne pisiricen bize bacı...
Ay sorma nevrestem iki tarifim vardı ..Ama ben ne yaptım şimdiSen zaten süper sofra kuruyorsun Yeni cicilerle daha bir güzel olur Acaba ne yapacaktın şimdi çok merak ettim
Yarışmak bahane askitom o heyecanı yaşamak ve sohbet şahane... Usenme çek resimleri ve katilHiç bir fikrim yok
Ben sadece takip edecektim aslında
Pastırmalı menemen yap, tüm KK nin oylarını kaparsinHiç bir fikrim yok
Sofraya senin çileklerdende koyardınAy sorma nevrestem iki tarifim vardı ..bak goruyonmu coşku geldi gene yaaaaâ
Elini verdin kolunu kaptırmak üzeresinHiç bir fikrim yok
Ser tabi tatlım ben ne zamandır almak istiyordum uygun geldi aldım..
Çilek dedinde nevrestem bak bunu bu akşam yaptım...Sofraya senin çileklerdende koyardınOffff harika olurdu
Ooo tamam anlaştıkSen diğerlerine yazdıklarımı boşver bir sana doğruları yazıyorum
Netten aldım canım n 11.com dan çok uygun ve çeşit bol tatlimNereden aldin peki kakaom ? Netten mi ? Bende uzun zamandir kece ortu istiyorum ama uygun ve guzel bulamadim
Sofraya senin çileklerdende koyardınOffff harika olurdu
Çilek dedinde nevrestem bak bunu bu akşam yaptım...
Eki Görüntüle 1788154
Yazdım instigramaHangisi canimcim
Ellerine sağlık canım nefis olmuşÇilek dedinde nevrestem bak bunu bu akşam yaptım...
Eki Görüntüle 1788154