- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi manolyamm84
-
Off ne kadar pahali eğer burda da böyleyse fiyat ben hemen tup yaptirirmBi asilama 1500 ikinciyide odedim yani 3000 ikisine odedim ikincide tutmazsa artik asilama denemeyecm
Cnm sen nerdesin? Tup 7 bin gibi biseye mal oluyo ilaclarla ben o yuzden daha kolay ve daha az masrafli olani denemek istedim.Ben bursaya gittm tup bebek uzmanina o bana asilama onerdi gerci ilki tutmadi..Ikincide olmazsa tup dusunecem....Off ne kadar pahali eğer burda da böyleyse fiyat ben hemen tup yaptirirm
Canim mersin deyim ben.adanada bi tanıdığım yaptirdi tup 3000 lira mersinde aşılama 500 600 diye biliyorumCnm sen nerdesin? Tup 7 bin gibi biseye mal oluyo ilaclarla ben o yuzden daha kolay ve daha az masrafli olani denemek istedim.Ben bursaya gittm tup bebek uzmanina o bana asilama onerdi gerci ilki tutmadi..Ikincide olmazsa tup dusunecem....
Cnm cok ucuzmus hayret ettim valla tup cok maliyetli nasil 3 bin ki...Devlet destegiyle yaptirms olabilir mi? Ayrica asilamanin sadece ilaclari 750 lira falan senin dedigib devlet destegiyle mi benim dedigim ozeldeki fiyatlar...Canim mersin deyim ben.adanada bi tanıdığım yaptirdi tup 3000 lira mersinde aşılama 500 600 diye biliyorum
Ayy ne guzel cnm ya..Anlatsana gectigin asamalari umuda ihtiyacm var...Slm kızlar bnde de cikolata kisti var inanın olacagına BM hep inandım rabbim de nasip etti ve hamileyim
Mambiacimm inşallah canım... yinede ben yaşım geçmeden bi aşılama deneyim sonra tupSlm kızlar bnde de cikolata kisti var inanın olacagına BM hep inandım rabbim de nasip etti ve hamileyim
Evet devlet destekli canım yarı özelCnm cok ucuzmus hayret ettim valla tup cok maliyetli nasil 3 bin ki...Devlet destegiyle yaptirms olabilir mi? Ayrica asilamanin sadece ilaclari 750 lira falan senin dedigib devlet destegiyle mi benim dedigim ozeldeki fiyatlar...
O zaman tabi fiyat dusuyo cnm..Ben ozel drun muayenesinde yaptiriyorun.tupte bursa acibademde muayeneye gittigimde orasi verdi bu fiyati...Devlet destegi icin ne yapmak gerekiyo ?? Bu arada yas kac?Evet devlet destekli canım yarı özel
Cnm bir yıl denedim ama düzenli olmadı ilişki sonra 4 ay vısanne ilacı içtim 4ay boyunca adet görmedim bir ay da öyle denemedim sonra da denediğimiz ay olduAyy ne guzel cnm ya..Anlatsana gectigin asamalari umuda ihtiyacm var...
Ne guzel cnm yaaa Bi asilama yaptrdm olmadi ikinciyi yaptiracam dr normalde olabilir dio ama olmadi yaaa bende sogan suyu ictm bilmiyorm onunmu etkisi oldu ama kuculdu en son 2,8 cm dedi dr ne olur dua et bana..Nerdeyse iki yildr bekliyormCnm bir yıl denedim ama düzenli olmadı ilişki sonra 4 ay vısanne ilacı içtim 4ay boyunca adet görmedim bir ay da öyle denemedim sonra da denediğimiz ay oldu
Canim yaş 30O zaman tabi fiyat dusuyo cnm..Ben ozel drun muayenesinde yaptiriyorun.tupte bursa acibademde muayeneye gittigimde orasi verdi bu fiyati...Devlet destegi icin ne yapmak gerekiyo ?? Bu arada yas kac?
Benimde yas 29 cnm...Cok zor beklemek cok...Sende ogretmendn degil miCanim yaş 30
Benim bi tanıdığım yaptirdi bilmiyorum özel bi şart arıyorlar mi Adana baskentte
Evet canim fen ve tekn. SenBenimde yas 29 cnm...Cok zor beklemek cok...Sende ogretmendn degil mi
M stres yapma.tüplerinr bakıldı mıNe guzel cnm yaaa Bi asilama yaptrdm olmadi ikinciyi yaptiracam dr normalde olabilir dio ama olmadi yaaa bende sogan suyu ictm bilmiyorm onunmu etkisi oldu ama kuculdu en son 2,8 cm dedi dr ne olur dua et bana..Nerdeyse iki yildr bekliyorm
Hapı aldınız mı xnmEvet canim fen ve tekn. Sen
Mambiacim almadık eşim tekrar sperm tahlili yaptirdi 200 milyon çıktıHapı aldınız mı xnm
Sınıf benimde.Evet canim fen ve tekn. Sen
Esinde sorun mu cikmsti cnmMambiacim almadık eşim tekrar sperm tahlili yaptirdi 200 milyon çıktı
Evt cnm ekimde cektrdm acik cikti su anki drum bu boyut engel degil dio sizinki aciklanamayan infertlite dio ama bebis yok...Ederim c
M stres yapma.tüplerinr bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?