çikolata kisti olup bebek sahibi olmayı başaranlar:(

manolyamm84

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
61
13
18
40
bikaç yıldır 4cm çapında çikolata kistim var dr evlenip çocuk yapmayı dene dedi ama bi buçuk yıldır evliyim ve hiç bir önlem almama rağmen henüz bi hamilelik olmadı aynı dertten muzdarip olanlar ve bu süreci aşmış olanların desteğine ihtiyacım var bugünlerde regl dönemi yaklaşıyor yine her ay olduğu gibi psikojim çok bozuk bu rahatsızlığı aşıp bebek sahibi olanlar varsa paylaşırsa mutlu olurum...

arkadaşımın kardeşinde vardı,saraçoğlunun kürlerinden satın aldı,şimdi 1 yaşını geçti bir kızı var,yine başka bir arkadaş çikolata kisti varken tüp bebekle ikiz yaptı...yani sende anne olursun,bence saraçoğlunu bi araştır..

denedim bende o kürleri olmadı bende yaza tüp bebek düşünüyorum devlet üç yıl olmadan destek vermio ama bi şekilde elimizden geleni yapacağız olur umarım

o arkadaş kendisi yapmadı kürü,hazır birşeyler satın aldı..hayırlı zamanda gelicektir bebeğin inşallah...

Cnm merhaba maalesef bende de var bu dert yaklaşık 6 yıl önce bekarken bu ameliyatı oldum bana tüm doktorlar evlen çocuk yap dedi ben 2 yildir evliyim ama çocuk olmadı malesef her gittiğim doktor bi sorun yok dedi bol bol klomen verdiler olmadı dun tavsiye üzerine profoser bi doktora gittim ve sok oldum sol yumurtalığın ameliyattan dolayı küçülmüş sağ yumurtalığın iyi o yüzden sureci hizlandirmamiz lazim dedi önümüzdeki ay aşılamaya başlıyoruz tüp bebek daha sonra en son asama dedi sana tavsiyem çok çok iyi bir doktora git zaman kaybetme aşılama tup bebek ne gerekiyorsa yaptir

bende doçent ve profa gittim hiçbirisi amaliyat onermedi daha çok zarar görürsün dediler

Bende de çikolata kisti var canım 10 aydır deniyoruz olmadı. Soğan Kuru yaptım geçen ay bu ay kendi haline bıraktım hayırlısı

Ahhh kardeslerim ahh.. yazdiklarinizi okuyorum da icim bir tuhaf oluyor.. bendede var cikolata kisti ama ogrendikten iki ay sonra hamile kaldim.. 3.7 cm kist.. ama 6 haftalikken dusurdum bebegi aldilar .. o dusuk sancisi nasil bir sancidir o sanci nasil bir sancidir ya Rabbi... isterken hayirlisini isteyin Allah askina .. oyle cokbaglamistim ki cikolata kistim var cocugum olmayacak diye... ama simdi dahada kotu oldu.. hayirlisini isteyin zamana birakin..

Öyle tabiki herşeyin hayırlısı kısmetimizde varsa bişekilde Allah nasip edecektir yoksada yapabilcek bişşey yok biz elimizden geleni yapıp ALLAHA tevekkül ettik.. senin düşük nasıl oldu bende şuan az az kanama var seninde öylemi başlamıştı

Ben seni korkutmak istemem cumku kimi kanamali geciriyor kiminin kanamasi baska sebeplerden oluyor.. benim adetim bir hafta gecti ogun test yaptim pozitif cikti .. o aksam avuc ici kadar kanamam oldu kahverengi kan .. sonra apar topar acile gittik. Doktor ultrasonla bakti kese olusmus dedi 8mm .. ama dusuk tehliken var dedi.. yatacaksin hic kalkmayacaksin dedi birtakim ilaclar verdi bes gun boyunca kanamalarim devam etti ilk idrarla devam etti sadece vc ye gittigimde geliyordu adet gibi degildi .. surekli bir kanama yoktu.. sonra bir iki gun kahverengi akintiya dondu ben tamam galiba atlattik dedim ama o aksam kasik agrilarim cogaldi ve acile gtiik kanamam dahada cogaldi cok sancim oldu cok... dokgor keseyi goremiyorum bebek dusmus dedi .. kanamam dahada cogaldi hastahanenin lavobasina gittim orda dustu offf.. anlatirken bile tekrar yasiyorum .. sonra kurtaja aldilar rahimdeki diger parcalari temizlediler.. en ufak kanamaniz bile olsa hemen doktorunuza basvurun vakit kaybetmeyin

Canim benim hayırlısı inşaallah eğer olmazsa en azından hamile kalabiliyormussun bunu öğrendim Rabbim Esirgesin sizi canim

rabbim inşallah en kısa zamnda tekrar nasip eder sanada tüm isteyenlerede ben de yarın tekrar dra gitcem hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…