- 14 Haziran 2014
- 373
- 67
Canm bnm ya okurken ayni benm yaşadıklarımı yazmışsın dedm vlla bende agrilardan piskoljm bozldu depresyona girdm ilac kullandm evden disari tek başıma cikamazdm hep hastanelrdydim en sonunda canima tak etti ameliyat oldum 20 gün önce daha adet olmadm korkuyla bekliyorum hala agrm olcak diye ama inşallah olmz artk :-(Doğum kontrol hapı kullanmadığım zaman ki ağrılarımda gerçekten psikolojimi bozmuştu benimde.Hergün her gece değişik değişik ağrılar sancılar...
Anksiyete bozukluğu var bende,antidepresan kullandım ve bu tedaviye başladığımda zor da olsa ilacı bıraktım.Bir süre de psikologa gittim,ameliyat olacağım diye ona da gitmeyi bıraktım...
Sürekli depresyondayım diyebilirim,evden çıkmam,gelen giden pek olmaz,sürekli halsiz yorgun,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor çoğu zaman...
Benm esimde o tür bi laf söyledi cok agirma gitti bi yandan agriyla kivraniyorum bide öyle laf dedi sonra hastaneye gidelim dedi gitmedim agriyla aglayarak ugrasmk zornda değilsin ayrilalim bile dedm hatta iyiyken bile dedm ayrilalm dye cok zor şeyler yasyrz ama biz güçlü olmk zorundayz dedgm gbi hersydn önce sağlık kimse umrumda değil Rabbm büyüktür sabr ve dua ile beklicezCnm seni çok iyi anlıyorum. Lütfen kendine gelmelisin. Evet bu hastalık yapio bunu.bende sürekli yorgun halsiz sürekli bi sızı bi ağrı bi bişey her ayın 10 günü max düzeyde ağrı .hayat kalitemiz düşüyor .böyle yapma güzel beslen spor yap giyin süslen dışarı çık guneslen .kafanı dağıt.boyle yaparak kendine daha çok zarar veriosun Ailene esinede vereceksin. Benim eşim dioki çocuk olmasın neyin varsa aldiralim yeter psikolojim bozuldu diyo bana . Çok acı bu laflar onlarida biktirioz
inancliysan dua et Allah büyük
çok geçmiş olsun cnm benim
Cnm ameliyatta ne yaptılar? Kistin i alıp , odakları yaktilarsa ağrın olmaz .bebegim-ge 47365526 .!.:Canm bnm ya okurken ayni benm yaşadıklarımı yazmışsın dedm vlla bende agrilardan piskoljm bozldu depresyona girdm ilac kullandm evden disari tek başıma cikamazdm hep hastanelrdydim en sonunda canima tak etti ameliyat oldum 20 gün önce daha adet olmadm korkuyla bekliyorum hala agrm olcak diye ama inşallah olmz artk :-(
Kistleri aldık tertemiz hic kist kalmadi dedi agrinda olmucak dedi doktr senin gbi beslenmeme dikkat edicem bende artk cnku bağışıklık sistemim zayf önce kilo almam şartCnm ameliyatta ne yaptılar? Kistin i alıp , odakları yaktilarsa ağrın olmaz .
Arkadaşlar biraz pozitif enerji lütfen .iyi düşününce iyi oluyo .lütfen iyimser olalım bizimde olcak inşallah
biliyorum anlıyorum yaşıyorum bende .değişik enteresan ağrılar .iyilik sadece 1 -2 saat iyi yapıyor sonra yine başlıo. Adet Öncesi sonrası devam edio. Bizi bizden başkası anlayamaz. Kötü bi hastalık .Rabbim yardımcımız olsun
iyi olcaz inş.
buraya hamile kalanlar yazdıklarını bize umut olcak . Onlardan bişeyler öğreneceğiz uygulayacağız.
Lütfen bu illetle uğraşıp kurtulan veya hamile kalan detaylı yazsinlar
Tmm cnm korkma iste. Guzel beslen lutfen .agrin olmaz korkma .Tüplerin açık tahliller iyi. Eşinde de sıkıntı yoksa hamile kalma ihtimalin yüksek ameliyattan sonraKistleri aldık tertemiz hic kist kalmadi dedi agrinda olmucak dedi doktr senin gbi beslenmeme dikkat edicem bende artk cnku bağışıklık sistemim zayf önce kilo almam şart
Aynen cnm amin. Peki hamile kalmam için neler yapsam bilemedim omega 3 beta glukan qoenzm kullanyrm baska bi önerin varmi cnmTmm cnm korkma iste. Guzel beslen lutfen .agrin olmaz korkma .Tüplerin açık tahliller iyi. Eşinde de sıkıntı yoksa hamile kalma ihtimalin yüksek ameliyattan sonra
Allah yar ve yardimcin olsun
Cnm ameliyat yeni olduysan omega kullanman iyi olmayabilir. 20 gün önce mi ameliyat oldunAynen cnm amin. Peki hamile kalmam için neler yapsam bilemedim omega 3 beta glukan qoenzm kullanyrm baska bi önerin varmi cnm
Aa neden iyi olmayabilir nasl ogrencem cnm evet 20 gün önce oldum tahliller normal dedi doktor esimdede sıkıntı yok inş hamile kalirim desteğin icin cok ckk SağolCnm ameliyat yeni olduysan omega kullanman iyi olmayabilir. 20 gün önce mi ameliyat oldun
onu bi araştır .ben o kadar çok şey arastirdim ki bişey için diodu ameliyat olduysanız kullanmayin diye .hangisi için bilemedim suan .du arastiralim hemen
dediğim gibi tahliller fsh th estradiol amh LH tahliller ıyiyse ve eşinde sıkıntı yoksa kalırsın Allah in izniyle ins
Cnm ameliyatttan önce kesilirmis vitamin kullanimi. Bilemedim şimdi. Sen yine dr una danis vitamin kullandığını . Antibiyotik kullanıyormusun etkilesimleri olabilir bi sor dr a[/QUOTE][QUgel, post: 47366106, member: 722234"]Aynen cnm amin. Peki hamile kalmam için neler yapsam bilemedim omega 3 beta glukan qoenzm kullanyrm baska bi önerin varmi cnm
Bencede dene canm inşallah faydasını görürüz görenler varmış zatnBen de önümüzde ki ay aşılama yaptıracaktim ama beslenme şeklimi değiştirip bir süre daha doğal yollardan denesem mi acaba diye düşünürken burda yazılanları okudum. Çok iştahsız bir insanım ama bunları yapamayan calisicam