Çikolata kisti için karbonat

Kevser86

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
94
50
38
Merhaba arkadaşlar endometrium hastası olarak ameliyatsız yoldan alternatif tıpla şifa bulmak istiyorum internette sodyum bikarbonatla ilgili çok fazla bilgi var ben bugün çikolata kisti için kullanıp kurtulan bir hastanın paylaşımına rastladım sizlerle paylaşmak istedim hanımefendi face hesap mı diye kendisine de ulaştım sağolsun ilgilendi ve tek tek cevapladı ben deneyevğim siz de deneyin isterseniz işe yarıyor mu görmüş oluruz

Eklentiler

• image.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 19.232
Eğer doğruysa süper olur, bendede 7cm ve 4cm çikolata kisti var

Eğer doğruysa süper olur, bendede 7cm ve 4cm çikolata kisti var
Benimkiler de 5 ve 4 cm boylarında karbonatla ilgili face de çok fazla paylaşım uapılan bir sayfa var herkes çok olumlu şeyler yazıyor çikolata kisti için kullanan sadece bu hanım olmuş sanırım ben de bugün başlayacağım inşallah hanımefendi bir buçuk litre suya bir çorba kaşığı sodyum bikarbonat(eczanede satılıyor) karıştırarak tüketmiş yalnız hastalığı sonradan yenilemiş ki bunlar ameliyattan sonra da zaten yeniliyor almanyadan getirttiği bir ilacı tüketiyormuş bana yazdı ama burdan ilaç paylaşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum

Canım önüne gelen ilacı kullanma hatta hiç ilaç kullanma yumurta rezervini azaltıyorlar , doğal ne varsa yap ama aşırısınada karşıyım. Bilmiyorum canım ya belki onun patlamışta olabilir , karbonat kullanımına denk gelmiştir, geçecek bi illet değil çünkü.

Haklısınız ben de bu konu da temkinliyim aslında yazıdğı şeyler de alternatif tıp ürünleri amerikada eczacı bir tanıdığm var araştırmadan tüketmem ama malesef modern tıp ve türkiye endometrium konusunda oldukça geri de her hastalığım da şifasını veriyor Allah inşallah buluruz

Canım doktorların tek söylediği şey doğum, sonrasında tekrar çikolata kistinin üremesini engelliyor çünkü daha güzel temizliyorlar doğum yaparken. Ben dayanabilirsem bir kaç sene bekliycem nişanlıyımda zaten. Doktora kontrole gidicem hiçbir ilaçta tüketmiyorum.

Evet doğum ama malesef o o kadar kolay olmuyor bence hiç değilse doğum konntrol hapı kullan evlenene kadar doktor vermedi mi ?

Kemal Milar ŞİFAHANESİ bir dertliyi daha ilaçsız,perhizsiz sadece karbonatlı su ile tedavi etti,ediyor.Komşumuzda çukulata kisti denen rahatsızlık varmış.Kızım sohbet sırasında anlatmış.Karbonatlı su kürüne başladıktan 17 gün sonra kontrola gittiğinde(30.05.2012)kistin yok olma noktasına geldiği görülmüş.Doktoru bu mucize nasıl oldu diye sorunca durumu anlatmış.Sabah saatlerinde gerçekleşen bu olay,saat 15.00 civarı doktorun hastaya telefon etmesi ile daha da güzelleşmiş.Doktor muayenede çok şaşırdığını ve sonra konuyu Kemal Milar sayfasından incelediğini ve çok memnun olduğunu belirtmiş.

Karbonatla iyleşen bir çikolata kisti hastası örneği daha buldum

kemal bey selamlar, karbonatlı suyu içip sonuclarını da yazacagımı soylemıstım. polikistik over sendromluyum adetlerım fecı sekılde duzensızdı. 2 ay olmayabılıyordum. doktora gittiğimde doğum kontrol hapı verdı -yasmin- ancak ben sadece 4 gun kullanabıldım hem yan etkılerı hem de ılac kullanımından uzak durmak ıstediğimden. yanı bu yolla duzene girmesi ve ömür boyu hapları kullanmak zorunda olmak fikri acayip canımı sıkıyordu. ve kullanmadım. bir sekilde sizinle karsılastım. ılk ay cok duzenlı olarak karbonatlı su içmememe rağmen 17 gun gecıktı adetım. kı bu bıle benım ıcın önemlı bir gelısmeydı. sonrakı ay daha duzenlı içtim sadece 4 gun gecıktı ve bu ay 3 gune düştü. yanı ne dıyeyım bılemıyorum :) çok kucuk bir sey gibi görünüyor hatta ınsanlara anlattıgımda ınanmıyorlar bıle karbonatlı suyla bunların olabıldıgıne. ama ben iyi hissediyorum. biraz daha tadını çıkarıp testlerımı yaptıracagım. tiroid de oldugu ıcın asıl o ne durumda çok merak edıyorum. ve sıze çok çok tesekkur edıyorum. sızınle karsılasabıldıgım ıcın şanslı hıssedıyorum kendımı. varolun.

Nasıl yapılıyor acaba kaç gün ne zaman içiliyor anlatabilir misiniz

Çok farklı kullanım şekilleri var doğrusu isterseniz bi bardak suya sabah ve akşam bi tatlı kaşığı ing karbonatı karıştırıp içiyorsunuz ama gün içi de en az bundan hariç iki litre su içiyorsunuz yada günlük tüm tüketeceğiniz suyun içine bi yemek kaşığı atıyorsunuz karbonatta ki mantık vücudun ph seviyesini yükseltip ideal olan 8 alkali seviyesine getirmek o zaman hücreler yabancı ajanlara karşı görevlerini daha iyi yerine getiriyorlar ben içme suyumu 7,96 ph seviyeli bir su ile değiştirdiğim için bıraktım ama yapabilirseniz karbonat kanser tedavisinde bile kullanılan bir madde

Süresi yok doğrusu bunu her gün içen insanlar var vücudu alkali tutmak için ama zararlı olduğunu böbreklerini yorduğunu düşünenlerde var bi ay içip bi ay bırakmalısınız diyorlar bazıları ise hergün tüketin hiçbir zararı yok zaten vücutta üretilen bir madde diyorlar karar sizin yani

Bayanlar hepinize geçmiş olsun... Benim adetim 5 gün gecikti derken 6. gün çok şiddetli bir ağrı ile uyandım.. Doktora gittim. Doktor hanım çikolata kisti var dedi. 5 cm kist varmış Ama tek bir doktor ile kalmak istemiyorum.. Kocaeli de yaşıyorum.. Önerdiğiniz bi doktor var mı? Veya önerileriniz nelerdir.. Karbonatlı su ve soğan kürü bunları bir arada kullanabilir miyim?

Bugun doktora gittim veeeeee tum kistler kaybolmus akinti var dedi doktor normalmi bilmiyorum bu karbonat bi mucize.ben kurtuldum sizlerde kurtulun diiye yaziyorum. Halainanamiyorum.doktor 2 kere bakti dedim vardi kizt eminmisiniz? Hicbir sey yok dedi acaba emin olmak icin bir doktora dahami gitsem

Benimki gecti vallahi daha bir ay once 5 cm kistim vardi simdi tertemizmis ben yinede bir doktora daha gidecegim hala inanamiyorum

İyi akşamlar kızlar klubü uzun süredir ziyaret etmiyordum ama sevinçli haberimi benim gibi endometriosis hastası olanlarla paylaşmak istedim ... Bunun bir bağışıklık sistemi hastalığı olduğuna karar vererek kendimi tedavi edecek yollar aradım ve birçok insanın şifa bulduğu karbonati da kullandım sonuç olarak hiç beklemiyorken nasıl olsa olmuyor ameliyat olduktan sonra olacak diye bebek fikrini kafamdan atmisken hamile olduğumu öğrendim sagli soglu tedavisi olmayan bu kitlerle olmayacağına kendimi nasıl inandirmissam büyük şaşkınlık yaşadım rabbim sizlere de hayırlısı ile bu mutluluğu yaşasın inşallah ...
Ne kullandığıma gelince omega 3 ve beta glukanı bağışıklık sistemim için kullandım karbonat sabah akşam bi şu bardağına bi çay kaşığı günlük kalan şu miktariniza da daha miktarlarda koyarak kullanabilirsiniz ph ölcer kağıtları ile idrar da alkali seviyesini kontrol ederek vücudunuzun Asidik durumuna göre azaltıp artırabilirsiniz ...
Sagda ki kıstim tamamen kaybolMuş soldaki ise 3,5 cm inşallah o da hamilelikte yok olur rabbim gönlünüze göre versin bir de sanırım teslim olmak lazım gebe kalmamak için o kadar çok sebebimiz var ki kadın olarak ama rabbim bizden Bir kul dünyaya gelmesine bizi vesile kılacaksa onun önünde hiçbir şey duramaz çünkü tersi durum o kadar fazla ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…