Benimkiler de 5 ve 4 cm boylarında karbonatla ilgili face de çok fazla paylaşım uapılan bir sayfa var herkes çok olumlu şeyler yazıyor çikolata kisti için kullanan sadece bu hanım olmuş sanırım ben de bugün başlayacağım inşallah hanımefendi bir buçuk litre suya bir çorba kaşığı sodyum bikarbonat(eczanede satılıyor) karıştırarak tüketmiş yalnız hastalığı sonradan yenilemiş ki bunlar ameliyattan sonra da zaten yeniliyor almanyadan getirttiği bir ilacı tüketiyormuş bana yazdı ama burdan ilaç paylaşmak ne kadar doğru olur bilemiyorumEğer doğruysa süper olur, bendede 7cm ve 4cm çikolata kisti var
Canım önüne gelen ilacı kullanma hatta hiç ilaç kullanma yumurta rezervini azaltıyorlar , doğal ne varsa yap ama aşırısınada karşıyım. Bilmiyorum canım ya belki onun patlamışta olabilir , karbonat kullanımına denk gelmiştir, geçecek bi illet değil çünkü.Benimkiler de 5 ve 4 cm boylarında karbonatla ilgili face de çok fazla paylaşım uapılan bir sayfa var herkes çok olumlu şeyler yazıyor çikolata kisti için kullanan sadece bu hanım olmuş sanırım ben de bugün başlayacağım inşallah hanımefendi bir buçuk litre suya bir çorba kaşığı sodyum bikarbonat(eczanede satılıyor) karıştırarak tüketmiş yalnız hastalığı sonradan yenilemiş ki bunlar ameliyattan sonra da zaten yeniliyor almanyadan getirttiği bir ilacı tüketiyormuş bana yazdı ama burdan ilaç paylaşmak ne kadar doğru olur bilemiyorum
Haklısınız ben de bu konu da temkinliyim aslında yazıdğı şeyler de alternatif tıp ürünleri amerikada eczacı bir tanıdığm var araştırmadan tüketmem ama malesef modern tıp ve türkiye endometrium konusunda oldukça geri de her hastalığım da şifasını veriyor Allah inşallah buluruzCanım önüne gelen ilacı kullanma hatta hiç ilaç kullanma yumurta rezervini azaltıyorlar , doğal ne varsa yap ama aşırısınada karşıyım. Bilmiyorum canım ya belki onun patlamışta olabilir , karbonat kullanımına denk gelmiştir, geçecek bi illet değil çünkü.
Canım doktorların tek söylediği şey doğum, sonrasında tekrar çikolata kistinin üremesini engelliyor çünkü daha güzel temizliyorlar doğum yaparken. Ben dayanabilirsem bir kaç sene bekliycem nişanlıyımda zaten. Doktora kontrole gidicem hiçbir ilaçta tüketmiyorum.Haklısınız ben de bu konu da temkinliyim aslında yazıdğı şeyler de alternatif tıp ürünleri amerikada eczacı bir tanıdığm var araştırmadan tüketmem ama malesef modern tıp ve türkiye endometrium konusunda oldukça geri de her hastalığım da şifasını veriyor Allah inşallah buluruz
Evet doğum ama malesef o o kadar kolay olmuyor bence hiç değilse doğum konntrol hapı kullan evlenene kadar doktor vermedi mi ?Canım doktorların tek söylediği şey doğum, sonrasında tekrar çikolata kistinin üremesini engelliyor çünkü daha güzel temizliyorlar doğum yaparken. Ben dayanabilirsem bir kaç sene bekliycem nişanlıyımda zaten. Doktora kontrole gidicem hiçbir ilaçta tüketmiyorum.
Bugun doktora gittim veeeeee tum kistler kaybolmus akinti var dedi doktor normalmi bilmiyorum bu karbonat bi mucize.ben kurtuldum sizlerde kurtulun diiye yaziyorum. Halainanamiyorum.doktor 2 kere bakti dedim vardi kizt eminmisiniz? Hicbir sey yok dedi acaba emin olmak icin bir doktora dahami gitsemMerhaba arkadaşlar endometrium hastası olarak ameliyatsız yoldan alternatif tıpla şifa bulmak istiyorum internette sodyum bikarbonatla ilgili çok fazla bilgi var ben bugün çikolata kisti için kullanıp kurtulan bir hastanın paylaşımına rastladım sizlerle paylaşmak istedim hanımefendi face hesap mı diye kendisine de ulaştım sağolsun ilgilendi ve tek tek cevapladı ben deneyevğim siz de deneyin isterseniz işe yarıyor mu görmüş oluruz
Benimki gecti vallahi daha bir ay once 5 cm kistim vardi simdi tertemizmis ben yinede bir doktora daha gidecegim hala inanamiyorumCanım önüne gelen ilacı kullanma hatta hiç ilaç kullanma yumurta rezervini azaltıyorlar , doğal ne varsa yap ama aşırısınada karşıyım. Bilmiyorum canım ya belki onun patlamışta olabilir , karbonat kullanımına denk gelmiştir, geçecek bi illet değil çünkü.
Eevetkızlar denedinizmi karbonatlı suyu