Çikolata kisti için karbonat

Ismi nedir Dr unun arkadaşım

poyrazya Gittin mi bugün Bahçeciye?

Benin doktorum Beylikdüzü kolan hastanesinde Fuat Karatepe...

Bende doğum kontrol hapına başlamadan,çevremdekilerin ısrarıyla yarın Kanuni Sultan Süleyman Araşırma hastanesine gideceğim.Birde orada sorayım bakalım aşılama yapılmalı mı yapılmamalımı...

Gittim arkadaşım. Tüp bebek önerdi zaman kaybetmeden. Yumurtana bakıldımı hiç dedi. Hayır dedim. Muayene etti. 1 tane yumurtam varmış. Laparoskopi lik bir durumun yok dedi. Zaten 1 yumurtan var o da yok olurdu dedi. Fakat benim durumum biraz zormuş diğer hastalara göre. 1 yumurtam olduğu için. Galiba birkaç kez denemem gerekebilir. Yumurta döllenmezse tekrar ilaçlarla beraber 6000 ödemem lazım. Tüp bebek fiyatı ilaçlarla beraber yaklaşık 8500 tutuyor. Bende bugün Süleymaniye kadın doğum hastanesine gidicem . Bakalım onlar ne diyecek!

Hemen ameliyat demek ne kadar basit geliyor bu doktorlara yaa.Bunu benim doktorumla anladım.Tek yumurtayla hamile kalanlarda az değil.İçini ferah tut...

Bende şimdi yoldayım,kanuniye gidiyorum.Hastaneye daha önce 1 kere gitmiştim,hiç ısınamadım.Komşumun ısrarıyla gidiyorum.Devlet hastanelerinde hep bi tartışm yaşıyorum.Hayırlısı bakalım...

Umarım oradanda iyi bir haber alırsın...

İnfertilite bölümündeki doktorla görüştüm.Bana aşılamayla uğraşma hiç,direkt tüp bebek yaptır dedi.Önerebileceğiniz bir yer var mı dedim.Önce yok dedi,konuştukça en son acıbadem maslak çok iyi bir yerdir.Bülent Traş ve Ayşe hanım var dedi.Görüşebilirsin dedi...

Çok karıştı kafam yaa...

Geldim ben Süleymaniye hastanesinden. Dr senin tüp yapman lazım diyor. Burda önce aşılama yapılıp sonra tüp yapışır dedi. Zaman harcama bence aşılamakla dedi. Laparoskopilik bir durum yok dedi. Tüp bebek yapılacak dedi. Rahim filmi ve amh değerine de bakmak lazım dedi. Eğer tüpümde tıkanıklık varsa ne Yapılıyor?

Direkt tüp bebek yapılır herhalde...

Benim amh 0.9 du.Artıp düşmüyorsa birkaç ay önce böyleydi.O yüzden bu doktor aşılamayla uğraşma gereksiz dedi...

Eee,ne yapacağız şimdi...

Direkt tüp bebek yapılır herhalde...

Benim amh 0.9 du.Artıp düşmüyorsa birkaç ay önce böyleydi.O yüzden bu doktor aşılamayla uğraşma gereksiz dedi...

Eee,ne yapacağız şimdi...
Ben önce rahim filmi ve amh değerimi elime alıcam. Bu ay da adetin 2. Günü bazı testler istedi. Onları yaptırıcam sağlık Ocağında . Sonra da Acıbadem ve Memorial dan da fiyat alıp tüpe Başliyim diye düşünüyorum. Sen neye karar verdin ? Sende kaç yumurta var

Ben hiç bilmiyorumki,muayene bile etmedi.Konuşuk öyle.Herşeyde bir hayır var.Doktorum tatile gitmese aşılama tedavisine başlayacaktık.1 ay daha bekle şimdi.Diğum kontrol hapınıda kullanayım bari napiyim... Acıbadem maslakla da görüşeceğim artık... Boş yere zaman kaybediyorum yaa...

H
ayırlısı olsun arkadaşım. Allah tez zamanda ikimizide evlat sahibi yapsın inşallah. Tüp bebekte tek sıkıntı ne Kadar'a mal olacağını bilemiyorsun. 8500 tl ile kalsa iyi ama öyle olmuyor pek gibi

Kızlar aşılama ve tup bebekte yumurta büyütücü ilaçlar kiste iyi gelmiyor biliosunuz. Kist büyüyor o yuzden bu tarz seyleri cok deneme luksumuz yok.o yüzden aşılama denemek mantıksız
amh larınız a baktırın eğer amh dusukse gidin tüp bebek raporu cikarin. Özel merkezde de indirimli yaparsınız
çikolata ksiti zamanla amh i düşürüyor oluosa tüo bebek mantıklı bende deneyeceğim inş

Bahçecide 6500+ ilaçlar dedi dimi?

İki kişi gitsek indirim yapmazlar mı ki :)
Aynen öyle dedi ama tek yumurta döllenmezse ilaçlarla beraber 6000 tl ödeyecekmişim. Herhang
haklısın arkadaşım. Dün devlet hastanesinde gittiğim Dr da bana aşılama zaman kaybı olur, direk tüp dedi. Bende çiko kisti, miyom ve yumurta azlığı bar

Sizlerin amh kaç? poyrazya G gurbetgurbetgurbet

Aşılama da olsa tüp bebekte olsa adetin ikinci günü gideceksin illa.Bana aşılama dedi ama gidip tüp bebek yaptırmak istiyorum desem aynı gün değişn birşey olmaz heralde.Çok sinirlerim bozuk yaa,doktor tatile gidecek diye 1 ay daha kaybettim.Dün randevularına baktım hastanenin sitesinden,eylülün sonuna kadar gözüküyor randevular.Başından mı savdı anlamadım.
Doktorumuda seviyorum aslında ama orda da tüp bebekte ne kadar başarı şansı var bilmiyorum da...

Cumartesi alıcam amh değerini

Cumartesi alıcam amh değerini

Nerde yaptırdın ki? Ben ertesi gün almıştım.Yanlış sonuç vermemiştir inşallah...

Amaaaa bugün bir telefonla kendimi iyi hissettim.
Dün Acıbadem hastanesine fiyat sormuştum maille.Bugün akşama doğru aradılar ve çok açıklayıcı bir konuşma geçti aramızda.Sonrasında nedense kendimi çok iyi hissettim.Herşeyi sordu dinledi açıkladı vs...

Tüp bebek fiyatı 6250 tl+ilaçlar

Adetin 2. gününe notunu aldı.(Doğum Kontrol Hapı kullandığım için hesabımı yaptım) Peki öncesinde gelmem gerekmiyor mu dedim,isterseniz ayın 1 ine randevunuzu alalım,tüm tahlillerinizi herşeyinizi getirin,tüp bebek öncesi belki ilaçla verebilir doktorumuz dedi.420 lira mı ne muayene ücreti,tüp bebek ücretinin içinden de düşeriz dedi.

Valla daha gitmeden içim rahatladı.Haftaya perşembe günü gideceğim...

Hadi bakalım Hayırlısı. Memorial ile aynı demekki fiyatı

poyrazya Dün çok rahatladım,kendimi iyi hissettim demiştim ya,orayla ilgili yorumları okuyunca moralim bozuldu şimdi de Ne yapacağım hiç bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…