Çikolata kisti için karbonat

Tüp bebeği nerde yaptırdın arkadaşım

Kızlar kimse yokmu ya?? Bu beta glukan regl iken iciliomu? Başka kimse kullanmiyormu karbonat beta glukan omega vs
forum kaldı öyle .niye kimse paylaşım da bulunmuyor

Kızlar kimse yokmu ya?? Bu beta glukan regl iken iciliomu? Başka kimse kullanmiyormu karbonat beta glukan omega vs
forum kaldı öyle .niye kimse paylaşım da bulunmuyor
Bende karbonat haric kullaniyorm onlari cnm ama ben çikolata kistlerimle tüp bebek yaptrdm tutmadi Laparoskopi amelyti oldum en son carr cnku agrilarm daynlmazdi adet disindada hastanelrdydm.

UOTE="poyrazya, post: 47291110, member: 203326"]Evet canım Adetliykende içiliyor. Ben kullanıyorum bunları ama Dr a gitmedim henüz[/QUOTE]
Sagol cnm cevabın icin

TE="bebegim-gel, post: 47291136, member: 722234"]Bende karbonat haric kullaniyorm onlari cnm ama ben çikolata kistlerimle tüp bebek yaptrdm tutmadi Laparoskopi amelyti oldum en son carr cnku agrilarm daynlmazdi adet disindada hastanelrdydm.[/QUOTE]
Ayni durumdayiz cnm. Bende karbonatı arada içiyorum. Betaglukan geçen ay kullandım bıraktım. Omega ya devam ama sanki agrilarim hafifledi. Çok ağrım oluo tabiki ama adet dışı artık pek olmuo sanki.
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Çikolata kisti olanlar için bence kesinlikle vitaminttakviyesi şart

TE="bebegim-gel, post: 47291136, member: 722234"]Bende karbonat haric kullaniyorm onlari cnm ama ben çikolata kistlerimle tüp bebek yaptrdm tutmadi Laparoskopi amelyti oldum en son carr cnku agrilarm daynlmazdi adet disindada hastanelrdydm.
Ayni durumdayiz cnm. Bende karbonatı arada içiyorum. Betaglukan geçen ay kullandım bıraktım. Omega ya devam ama sanki agrilarim hafifledi. Çok ağrım oluo tabiki ama adet dışı artık pek olmuo sanki.
Çikolata kisti olanlar için bence kesinlikle vitaminttakviyesi şart[/QUOTE]
Ağrılarının azalmasına sevindim cnm ben yeni amelyt oldum dha adet olmadim inşallah ağrım olmaz artk ve tabiki inşallah hamile kalirim

[QUOebegim-gel, post: 47294620, member: 722234"]Ayni durumdayiz cnm. Bende karbonatı arada içiyorum. Betaglukan geçen ay kullandım bıraktım. Omega ya devam ama sanki agrilarim hafifledi. Çok ağrım oluo tabiki ama adet dışı artık pek olmuo sanki.
Çikolata kisti olanlar için bence kesinlikle vitaminttakviyesi şart[/QUOTE]
Ağrılarının azalmasına sevindim cnm ben yeni amelyt oldum dha adet olmadim inşallah ağrım olmaz artk ve tabiki inşallah hamile kalirim[/QUOTE]
Cnm azcik azaldı ama regl dışı bakalım olcakmi ? Bende 1 seneyi geçti ameliyat olali ve bundan 6 ay önce rezervimin azaldığını öğrendim. Kistler im duruo 2 taraflı. Ameliyatı olurken sadece solda vardı ve yakıldı .şimdi sağda da var.2 aydır gitmiom dr a ne durumda bilmiom ama önce sağlık .agrilardan çocuk dusunemez oldum. Ama hamile kalırsak sağlığımız olcak bebeklerimiz
Lütfen vitamin kullan yeni ameliyat olduysan hamile kalırsın inş cnm

Cnm azcik azaldı ama regl dışı bakalım olcakmi ? Bende 1 seneyi geçti ameliyat olali ve bundan 6 ay önce rezervimin azaldığını öğrendim. Kistler im duruo 2 taraflı. Ameliyatı olurken sadece solda vardı ve yakıldı .şimdi sağda da var.2 aydır gitmiom dr a ne durumda bilmiom ama önce sağlık .agrilardan çocuk dusunemez oldum. Ama hamile kalırsak sağlığımız olcak bebeklerimiz
Lütfen vitamin kullan yeni ameliyat olduysan hamile kalırsın inş cnm[/QUOTE]
İnşallah azalir cnm tabiki öncelikle agrilardan kurtulalim bende cocuk dusuncek durumda degildm ama bu kistlerin tek çözümü cocuk olmasi ve ben cok istiyorum :-( sen Laparoskopi mi olmustun neden tamamen almamislarmydi kistleri tekrr oluştu hemen kac yasindasn

bebegim-gel .!.:
Yeni amelytoldm tek istegim agrlarm olmasin ve en kisa zamanda hamilr kalmk G gurbetgurbetgurbet
Cnm ameliyattan sonra agrin olmuyor.sonraki 2 ay menepoz a sokuldum ben iyi olsun diye . Tabiki bende çok istiyorum hamile kalmak cnm.benim kist 12 cm di acil ameliyat dendi. Yumurtalık lara zarar gelmesin diye almadilar kisti yaktılar .ama biliosun ki bu çikolata kisti alsalarda yaksalarda tekrarliyor. Ve her türlü yumurta rezervi ne zarar verio bu kistler .geneli bu tabi .
o yüzden vitaminleri kullan ameliyattan sonra hamile kalma ihtimalin yüksek eğer eşinde sorun yoksa
Hersey Allah tan cnm .bol dua .elimizden geleni yapıp dua etmek gerekir
sana dr ameliyattan sonra menepoz demedimiki. Kistlerin boyutları neydi

İnşallah cnm en kisa zamanda bebislerimze kavusurz bizde cok zor günler gecrdim bitmek bilmeyen agrilar tüp bebek tedavisi sirasnda bayildm enfeksiyon kaptm hastanede tedvai gordum en son amelyt oldm vücudum yoruldu zayfladm piskoljim bOzldu. Benmde imtihanm buymus gende şükür halimize sabr ve dua ile bekliyrz cnm. Menopz demedi 6 ay icnde dogal yolla olmasni beklicz dedi. Her iki tarafta 5.5 ve 6 cmdi cnm

Vitaminleri devam ediyorum cnm esimdede sorun yok inşallah Rabbim nasip edr

Kızlar slm..kimse bişey yazmio.nerdesiniz yahu! !
Size sorum olucak bilen varsa yazsın lütfen
inofolic duydunuz mu? Bi çeşit folik asit genellikle pkolu hastalar a iyi geliyor yani yumurtayı kaliteli yapıyor. Çikolata kisti olan bizlere de iyi geleceğini düşündüm . Ayrıca bu forumda bi arkadaşımız a dr vermiş inofolic. Kullanan bilen varmi ?
Ikinci sorum ise ısırgan otu tohumu? ?? Yine bu forumdan birine ulaştım kendi söyledi yumurta rezervi ne çok iyi gelmiş maşallah. Deneyen bilen varmi ? Isırgan otu tohumu çok faydaları var .kullanan varmi ? Bi kac yerde de çikolata kisti için yazmislar ama gerisi yok
ne durumdayiz kimse yook muuu? ???

hepinizin hikayesi ayrı ayrı umut oldu bana.. kısaca bende hikayemden bahsedeyim. 27 yaşındayım, 2015 ağustos ayında evlendim,evlenmeden 1 ay önce doktor kontrolüne gittiğimde öğrendim kistin varlığını. dermoid kist dediler fakat radyoloji doktorunun tetkikleriyle çikolata (4,5 cm) tanısına daha yaklaştı. tabi bu teşhis ocak 2016 da konuldu, öncesinde dermoid die ben yasmin kullanıyodum. çikolata tanısından sonra korunmayı bıraktım, şubat 2016 da yasminin etkisi yavaş yavaş geçmeye başladı. rahim kendini toparladı, yumurtalıklarım da.. ama doktorum bi an önce hamile kalmalısın dedi,yumurta görür görmez çatlatma iğnesi vurdurdu. zaman içinde tutarsız konuşmaları beni soğuttu ve doktorumu değiştim. ikinci doktorum 2 ay normal yollarla gebe kalmamı bekledi sonrasında femera kullandım 1 kutu 3 aylık tedavi için. bu ay femeranın son dozunu kullandım. gebelik olmazsa doktorum tüp bebek yada ameliyat diyo.. ameliyata daha sıcak bakıyordum ama burdaki olumsuzlukları duyunca ondan da vazgeçtim şu an. tüp bebek içinde erken olduğunu düşünüyorum. karbonata başlicam bir umut.. öncesinde de 1 kür testere dişli aslan pençesi, 1 kürde soğan yaptım ama bi sonuç alamadım..istikrarda önemlidir mutlaka ama ben o kadar kür yaptım ki başka bi rahatsızlığım için (bartolin kisti) artık bıktım.. inşallah karbonatın şifasını görürüm. ne zaman başladığım önemli mi? bide tam tarif verebilecek olan var mı kullanıp sonuç alanlardan.
Rabbim herkese şifa versin, dua ettiğimiz ellerimizi boş çevirmesin inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli ayıpsız özürsüz evlatlar sahibi olmayı nasip etsin

cnm slm.. hoş geldin aramıza.Rabbim şifanı versin kim varsa inşallah. karbonatı nasıl kullanacağına gelince. bu forumu baştan sona okursan çok umut verir sana.
sabah ve akşam olmak üzere aç karnına 1 bardak suya 1 çay kaşığı karbonat - İngiliz sodası eczaneden alıosun karıştırıp içiosun. burda bi çok arkadaşın kisti bu şekilde küçülmüş ve kaybolmuş. ben istikrarlı yapamadım.
ayrıca bu hastalığın bağışıklık sistemi hastalığı olduğu için yine bu forumda betaglukan - omega 3 kullananlar ve hamile kalanlar var..
bende geçen ay kullandım ama regl oldum. ama sanki ağrılarım bi parça azaldı. devam yılmak yok. şimdi ise düzenli karbonatı yapmaya çalışıcam...
sormak istediğin bişey varsa ben burdayım cvplarım

umuyorum ki sonuç alırım, çevremde gebelik isteyen yada kist sıkıntısı olan herkese söyledim. bugün aldım ingiliz karbonatını sabah akşam içicem Allahın izniyle, istikrar sağlayabileceğimi umuyorum çünkü yapımı basit. soğan beni bıktırmıştı. dakika tut süz ılıktan sıcak iç baştan beri yazılanların çoğunu okudum 30. sayfaya kadar falan çok umut verici hikayeler var. senin hikayen ne? burası bana en başından beri hem umut verdi kötü hikayelerde de umutsuzluk ama bu başlığı annem görmüş tesadüf, Rabbim hayırlara vesile etsin,insan çok yıpranıyo. uzun zamandır doktorsuz bir ay geçirmedim, çok yıprandım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…