Çikolata kisti için karbonat

[lorn, post 47ember: 773571"]umusonuç alırımtüm evremde eyen ykıntısı olan herkese söyledim. bugün aldım ingiliz karbonatını sabah akşam içicem ağlayabileceğimi umuyorum çünkü yapımı basit. soğan beni bıktırmıştı. dakika tut süz ılıktan sıcak iç :KK43: baştan beri yazılanların çoğunu okudum 30. sayfaya kadar falan çok umut verici hikayeler var. senin hikayen ne? burası bana en başından beri hem umut verdi kötü hikayelerde de umutsuzluk ama bu başlığı annem görmüş tesadüf, Rabbim hayırlara vesile etsin,insan çok yıpranıyo. uzun zamandır doktorsuz bir ay geçirmedim, çok yıprandım artık[/QUOTE]
Cnm Karbonata hemen basla oncelikle.bende basliycam
benim hikayem fena.dr kurbani sayilirim.hersey tup filmi cekilmemle basladi.tek tupum sol sivi doluydu ve dr bana klomen vererek 2 kez denetti ve yine sol da patoloji buyuyor ameliyat acil dedi.benim arastirmalarim sonucu zaten sivi dolu tup gebelige engel di.defalarca dr ameliyat olmalimiyim dedim ve hayir dedi .patoloji dedigi de 12 cm lik dev bi cikolata kisti cikti.acil laparoskopi oldum.1 yil oldu .ameliyattan sonra tup bebek denedim olmadi.
simdi iki tarafta kist var biri 4 cm digeri 2.5cm.buyuk olan solda.ameluyatta kisti yakip tupun baglantisini kestiler.cok agrilarim oldu.
oncelikle bu konuda cok arastirdim .cikolata kisti denen illet tupleri tikayabilio , yapisiklik yapio ve rezervi azaltio.ve benimde rezervimin azaldigini 4 ay once ogrendim
sana tavsiyem karbonati dene bu ay ve sonra tum tahlillerini yaptir.ve tup filmi cekil

[lorn, post 47ember: 773571"]umusonuç alırımtüm evremde eyen ykıntısı olan herkese söyledim. bugün aldım ingiliz karbonatını sabah akşam içicem ağlayabileceğimi umuyorum çünkü yapımı basit. soğan beni bıktırmıştı. dakika tut süz ılıktan sıcak iç :KK43: baştan beri yazılanların çoğunu okudum 30. sayfaya kadar falan çok umut verici hikayeler var. senin hikayen ne? burası bana en başından beri hem umut verdi kötü hikayelerde de umutsuzluk ama bu başlığı annem görmüş tesadüf, Rabbim hayırlara vesile etsin,insan çok yıpranıyo. uzun zamandır doktorsuz bir ay geçirmedim, çok yıprandım artık
Cnm Karbonata hemen basla oncelikle.bende basliycam
benim hikayem fena.dr kurbani sayilirim.hersey tup filmi cekilmemle basladi.tek tupum sol sivi doluydu ve dr bana klomen vererek 2 kez denetti ve yine sol da patoloji buyuyor ameliyat acil dedi.benim arastirmalarim sonucu zaten sivi dolu tup gebelige engel di.defalarca dr ameliyat olmalimiyim dedim ve hayir dedi .patoloji dedigi de 12 cm lik dev bi cikolata kisti cikti.acil laparoskopi oldum.1 yil oldu .ameliyattan sonra tup bebek denedim olmadi.
simdi iki tarafta kist var biri 4 cm digeri 2.5cm.buyuk olan solda.ameluyatta kisti yakip tupun baglantisini kestiler.cok agrilarim oldu.
oncelikle bu konuda cok arastirdim .cikolata kisti denen illet tupleri tikayabilio , yapisiklik yapio ve rezervi azaltio.ve benimde rezervimin azaldigini 4 ay once ogrendim
sana tavsiyem karbonati dene bu ay ve sonra tum tahlillerini yaptir.ve tup filmi cekil[/QUOTE]
çokk çokk geçmiş olsun canım. ii doktora düşmek kesinlikle şans işi ya.. ben o kadar araştırdığım doktoru bile değişti. dün akşam başladım karbonata. inşallah güzel sonuç alırız. peki ben bu ay gebe kalamazsam doktor durumu konuşalım dedi ameliyat yada tüp bebek die.. tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum daha 6 aydır deniyorz ama ameliyatta kararsızım. sen ne dersin ameliyat olan biri olarak..öncesi ve sonrasında neler yaşadın olumlu olumsuz?

[QUOn, post: 47343458, member: 773571"]Cnm Karbonata hemen basla oncelikle.bende basliycam
sana tavsiyem karbonati dene bu ay ve sonra tum tahlillerini yaptir.ve tup filmi cekil[/QUOTE]
çokk çokk geçmiş olsun canım. ii doktora düşmek kesinlikle şans işi ya.. ben o kadar araştırdığım doktoru bile değişti. dün akşam başladım karbonata. inşallah güzel sonuç alırız. peki ben bu ay gebe kalamazsam doktor durumu konuşalım dedi ameliyat yada tüp bebek die.. tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum daha 6 aydır deniyorz ama ameliyatta kararsızım. sen ne dersin ameliyat olan biri olarak..öncesi ve sonrasında neler yaşadın olumlu olumsuz?[/QUOTE]
Cnm ameliyati onermiyorum. Tahlillerin yapıldı mi? Kistin kaç cm. Tüp filmi , amh , fsh , TSH , e2 , ca 125 bunlar a bakıldı mi
ağrıların ne düzeyde .Bu tahlillere göre bakilmali. Benim kist 12 cm olunca korkum patlar döner dediler ondan oldum

[QUOn, post: 47343458, member: 773571"]Cnm Karbonata hemen basla oncelikle.bende basliycam
sana tavsiyem karbonati dene bu ay ve sonra tum tahlillerini yaptir.ve tup filmi cekil
çokk çokk geçmiş olsun canım. ii doktora düşmek kesinlikle şans işi ya.. ben o kadar araştırdığım doktoru bile değişti. dün akşam başladım karbonata. inşallah güzel sonuç alırız. peki ben bu ay gebe kalamazsam doktor durumu konuşalım dedi ameliyat yada tüp bebek die.. tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum daha 6 aydır deniyorz ama ameliyatta kararsızım. sen ne dersin ameliyat olan biri olarak..öncesi ve sonrasında neler yaşadın olumlu olumsuz?[/QUOTE]
Cnm ameliyati onermiyorum. Tahlillerin yapıldı mi? Kistin kaç cm. Tüp filmi , amh , fsh , TSH , e2 , ca 125 bunlar a bakıldı mi
ağrıların ne düzeyde .Bu tahlillere göre bakilmali. Benim kist 12 cm olunca korkum patlar döner dediler ondan oldum[/QUOTE]

canım benm şiddetli ağrım en son ocak ayında olmuştu hastanelik olmuştum onun üzerine tetkiklerle çikolata tanısı konuldu. kistim bu ay ölçümde 5cm çıktı. tüp filmi çekilmedi laparoskopi olursa histereskopide yapılacak o zaman bakılacak. kan tahlillerimde bi anormallik yok hep temiz çıktı.

="bslorn, post: 47346272, member: 773571"]çokk çokk geçmiş olsun canım. ii doktora düşmek kesinlikle şans işi ya.. ben o kadar araştırdığım doktoru bile değişti. dün akşam başladım karbonata. inşallah güzel sonuç alırız. peki ben bu ay gebe kalamazsam doktor durumu konuşalım dedi ameliyat yada tüp bebek die.. tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum daha 6 aydır deniyorz ama ameliyatta kararsızım. sen ne dersin ameliyat olan biri olarak..öncesi ve sonrasında neler yaşadın olumlu olumsuz?[/QUOTE]
ağrıların ne düzeyde .Bu tahlillere göre bakilmali. Benim kist 12 cm olunca korkum patlar döner dediler ondan oldum[/QUOTE]

canım benm şiddetli ağrım en son ocak ayında olmuştu hastanelik olmuştum onun üzerine tetkiklerle çikolata tanısı konuldu. kistim bu ay ölçümde 5cm çıktı. tüp filmi çekilmedi laparoskopi olursa histereskopide yapılacak o zaman bakılacak. kan tahlillerimde bi anormallik yok hep temiz çıktı.[/QUOTE]
Laparoskopi olursan tüp filmine gerek yok .laparoskopi de tüp lere bakiolar zaten .hem daha net gözüküyor. Walla laparoskopi yumurta rezervi ni azaltıyor diolar ama çikolata kisti de azaltıyor. Bence ameliyat olma.su karbonatı dene çok kişi kisti gitmiş hamile kalan var .tahliller de sorun yoksa dene bence kistle hamilr kalan cok
ama yine de sen bilirsin .laparoskopi den sonra hamile kalan da çok. Ben kalamadim nasip değilmiş
Rabbim büyük bizimde olur inşallah

="bslorn, post: 47346272, member: 773571"]çokk çokk geçmiş olsun canım. ii doktora düşmek kesinlikle şans işi ya.. ben o kadar araştırdığım doktoru bile değişti. dün akşam başladım karbonata. inşallah güzel sonuç alırız. peki ben bu ay gebe kalamazsam doktor durumu konuşalım dedi ameliyat yada tüp bebek die.. tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum daha 6 aydır deniyorz ama ameliyatta kararsızım. sen ne dersin ameliyat olan biri olarak..öncesi ve sonrasında neler yaşadın olumlu olumsuz?

canım benm şiddetli ağrım en son ocak ayında olmuştu hastanelik olmuştum onun üzerine tetkiklerle çikolata tanısı konuldu. kistim bu ay ölçümde 5cm çıktı. tüp filmi çekilmedi laparoskopi olursa histereskopide yapılacak o zaman bakılacak. kan tahlillerimde bi anormallik yok hep temiz çıktı.[/QUOTE]
Laparoskopi olursan tüp filmine gerek yok .laparoskopi de tüp lere bakiolar zaten .hem daha net gözüküyor. Walla laparoskopi yumurta rezervi ni azaltıyor diolar ama çikolata kisti de azaltıyor. Bence ameliyat olma.su karbonatı dene çok kişi kisti gitmiş hamile kalan var .tahliller de sorun yoksa dene bence kistle hamilr kalan cok
ama yine de sen bilirsin .laparoskopi den sonra hamile kalan da çok. Ben kalamadim nasip değilmiş
Rabbim büyük bizimde olur inşallah[/QUOTE]

işte bende o yüzden arada kaldım. çikolata kistinin varlığı da zten zararlı organlara ve yumurtalığa özellikle zarar veryor laparaskopi de öyle.. en azından şu karbonatı deneyeyim diorum.. ph ı 8'in üstünde tutmak lazımmış 2 hafta. 1-2 ay da öle denerm baktım olmuyo doktor hangisini önerirse :KK43: karbonatı 1 ay yapıp 1 ay ara vermek lazım sanırım. bide sürekli ph dengesini korumak lazım evdeki olanaklarla çok kısıtlı buda

lorn, post: 47346953, member: 773571"]Cnm ameliyati onermiyorum. Tahlillerin yapıldı mi? Kistin kaç cm. Tüp filmi , amh , fsh , TSH , e2 , ca 125 bunlar a bakıldı mi

işte bende o yüzden arada kaldım. çikolata kistinin varlığı da zten zararlı organlara ve yumurtalığa özellikle zarar veryor laparaskopi de öyle.. en azından şu karbonatı deneyeyim diorum.. ph ı 8'in üstünde tutmak lazımmış 2 hafta. 1-2 ay da öle denerm baktım olmuyo doktor hangisini önerirse :KK43: karbonatı 1 ay yapıp 1 ay ara vermek lazım sanırım. bide sürekli ph dengesini korumak lazım evdeki olanaklarla çok kısıtlı buda[/QUOTE]
Karbonatai
ağrıların ne düzeyde .Bu tahlillere göre bakilmali. Benim kist 12 cm olunca korkum patlar döner dediler ondan oldum

işte bende o yüzden arada kaldım. çikolata kistinin varlığı da zten zararlı organlara ve yumurtalığa özellikle zarar veryor laparaskopi de öyle.. en azından şu karbonatı deneyeyim diorum.. ph ı 8'in üstünde tutmak lazımmış 2 hafta. 1-2 ay da öle denerm baktım olmuyo doktor hangisini önerirse :KK43: karbonatı 1 ay yapıp 1 ay ara vermek lazım sanırım. bide sürekli ph dengesini korumak lazım evdeki olanaklarla çok kısıtlı buda[/QUOTE]
Cnm ph olcerler varmis .kizlar yazmis bu forumda .onlardan alabilirsn
hakkinda hayurlisi olsun.kullan sonuclarini yaz mutlaka

Arkadaslarim benim de 4 yillik bir infertilite ve bunun 2 yili tedavi ile gecmis bir hikayem var.Şüpheli kücük boyutlardaiki tarafli endometriomalarim vardi. En son subat basinda tüp bebek yaptirdim ondan once de bir tüp bebek ve aşilama hikayem var. Amaaa bu tedavilerin kesinlikle akilci bir sekilde yapilmadigini düsünüp artik kendi basimin caresine bakmaya karar verdim bundan 4 ay once

Ve birinci sorunun beslenmemiz oldugunu soyleyebilirim. Endometrioziste genetik yatkinlik ve kötü hayat sartlari stres ön planda. Emin olun genetik yatkinlikta da kötü yaşam kosullari bu genleri tetikliyor.
Burada yapmamiz gereken ilk sey beslenmemize çiğ yesillikleri katmak ama boool miktarda yedigimiz proteinin yaninda bunun 4 kati kadar. İkincisi probiyotik alimi beslenmenize kefiri ekleyin arkadaslar cook onemli bagisikligimiz bozuk oldugu icin buyuyor kistler ve bebekler rahme tutunamiyor. Saglikli yaglari hayatimiza katicaz bunlar çig badem ceviz hindistan cevizi yagi balik yagi (omega 3). Tuzumuzu degistiricez rafine tuzlar yerine islenmemis kaya tuzu ya da himalaya tuzu kullanicaz ve dusuk tansiyonumuzu gunde 3 litre su ve bu tuzlari kullanarak yukselticez. Dusuk tansiyon da bizim ve rahmimizin dusmani cunku. Ve islenmis paketlenmis şekerli gidalardan ve ekmekten uzak durucaz; cavdar ekmegi yiyebilirsiniz. Bu tavsiyelerimin hepsini esime kismen ve kendime yogun olarak uyguladim esime ayrica 3 ay emodex takviyesi yaptik su an 5 haftalik hamileyim hic gebeligim gerceklesmemisti.

Ayrica son ayda pre-seed de kullandik. Bunun da etkisi olabilir ancak dusunun tüp bebeklerin bile tutunmadigi rahme pre-seed neylesin bunun icin rahminizi bagisikliginizi guclendirmeniz gerekiyor. Bu karbonat meselesi de alkali beslenme yani anlattiklarimla ilgili. Karbonat suyunuza yine katabilirsiniz ama basariya ulasmak icin tüm yediklerinizin alkali olmasi daha önemli

[QUOayatmasal, post: 47358625, member: 571856"]Ayrica son ayda pre-seed de kullandik. Bunun da etkisi olabilir ancak dusunun tüp bebeklerin bile tutunmadigi rahme pre-seed neylesin bunun icin rahminizi bagisikliginizi guclendirmeniz gerekiyor. Bu karbonat meselesi de alkali beslenme yani anlattiklarimla ilgili. Karbonat suyunuza yine katabilirsiniz ama basariya ulasmak icin tüm yediklerinizin alkali olmasi daha önemli[/QUOTE]
Cnm hoşgeldin. Bebisin hayırlı olsun.evet inan burdaki herkes beslenmenin önemini biliyor ve uyguluyor olmalı
kendimden bahsettim burda. Ben ekmek yemem , et sevmem, Kızartma vs isim olmuyo 1 senedir , yesillik ve sebze delisiyim ama olmadimi olmuyor .hersey Allah tan .
adına çok sevindim inan. RABBİM şu Cuma günü hürmetine hepimize nasip etsin inşallah
bu hastalıkta vitamin ve pilates tarzı spor sart .stres olmucak .ama ağrıları napcaz ağrılar beni bitiriyor .ağrılar dan psikolojik bağışıklık çöküyor .
sana katılıyorum bu tüp bebek vs tamam da drlar niye diyet yazmıyor önce bunları ye spor yap vitamin al 1-2 ay ondan sonra yapılsın demiyor. Bu hastalık kaliteyi öldürüyor
gitgide seni çürütüyor. Rezervi ni azaltıyor, tüpün ü tıkıyor. O yüzden lütfen daha bu hastalığın başında olanlar güzel beslenip vitamin kullansinlar. Ben bilemedim daha 3-4 aydır anlıyorum okudukça .Bu hastalığı arastirdim çok .Rabbim herkese sıfatını ve bebeğini versin

2 kutu ara vermeden Yasmin kullandım.Bu son artık derdi doktorum,bunu da kullan,adet olup bitince gel,duruma göre ameliyat mı tedavimi karar vereceğiz artık dedi.1 yıldan fazladır ilaçla baskılamaya çalıştık.Gittiğim diğer doktorlar,niye ameliyat olmuyorsun,doktorun neden oyalıyor tarzı şeyler söyledikçe soluğu doktorumda aldım,son kutuya başladığımda.Ameliyat kolay iş dedi.Şimdi gider 5 dk da alırız kisti,ama bunun sonrası var,zaten rezervin düşük,ameliyatla iyice düşecek,bu kez de onunla uğraşacağız.Ekip olarak hastanın sağlığı ön planda bizim için,sen kafaya takma ve kullan ilacını gel dedi...

Çarşamba günü adet oldum,dün gündüz gelen giden olmadı,akşamda ağrıyla birlikte biraz daha oldu ve bitti.Kahverengi akıntı var şimdi.
Yarın gideceğim doktora ve çoooooookk korkuyorum ameliyat diyecek diye :KK43:

Bende sanıyorum yüksek tansiyon var birde.Son zamanlarda baş dönmesi gibi birşey oluyor,gözlerimi açamıyorum,ağırlaşıyor,mide bulantısı oluyor.Bunu karbonatlı su içtiğimdede yaşamıştım.O yüzden onu içemiyorum...
Doktoruma sorduğumda omega 3,betaglukanı hiç etkisi olmadığını söyledi.Niye şöyle bitkisel tedavileride uygulamamızda önermez doktorlar...

Umudunu yitirmemek gerekiyor. Esimin morfolojisi subatta 2 ve ileri hareket sifirdi. Benim amh degerim 5 ayda 2.1 den 1.2 ye dustu. Ama yitirmedim umudumu agrilar ve stres icin akapunktur yaptirdim bir ay ve diger soyledigim herseyi kararli sekilde uyguladim. Her hafta pazara gidip yesillik ne varsa mor ne varsa topladim. Haftada 2-3 kere bunlarin suyunu slow juicer ile sıkıp ictim ve esime icirdim. Onun disinda da pisirmeden yedim. Her sabah hicbirsey yapmadan agzima hindistan cevizi yagi alip 15 dakika dislerimin arasinda calkaladim(oil pulling) bunlar hep vücutta bagisiklik sistemimizle savasan toksinler için. Stresle savasmak icin herkesin kendi yöntemi olmali dua namaz akupunktur meditasyon eft ne yapabiliyorsaniz ama en baska kontrol altina almamiz gerekiyor. Zaten yogun alkali beslendigimizde emin olun psikolojimiz de toparlamaya basliyor.

Aysegül Çoruhlu'nun kitaplarini okuyun arkadaslar orda bu anlattiklarimin ayrintilarini bulabilirsiniz. Onun dısında oil pulling diye instagramda aratabilirsiniz.

Katılıyorum H hayatmasal sana . Bende bugün meditasyon CD'leri çektim kendime yapıcam . Rahat olmaya çalışalım kızlar
cnm kist kaç cm senin _eftelya_ _eftelya_ sakin ol beslenmeye dikkat et .Karbonat icemiosan ph yüksek su iç bari. Bol dua öncelikle burda herkes hamile kalcak inş
birbirimize dua edelim daha makbul . Stres yapmayin
dogumkontrol hapı kisti zor geçirir. Menopoza sokuo lar geçmesi için ve 1 yıl en az menepoz a gitmen lazom . Bu da zor
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş
Herkes paylaşımda bulunsun lütfen . Bende Dra gidince ddurumları yazıcam
imkansız diye bişey yok Allah var

Sunu demek istiyorum yarim demet nane bir kereviz sapi bir demet ispanak bir dilim yesil elma bir havuc yarim demet paziyi dusunun bunlari cig yiyebilir misiniz biz bunlari sıkıp uzerine soguk sıkım zeytinyagı zerdecal (cok önemli) karabiber ile ictik asil alkali sivi bu

G gurbetgurbetgurbet Ben 6 cm ile başladım sanıyorum tedaviye.Mart ayıydı sanırım,5 buçuk cm iken doktor ameliyat dedi.Ama yurtdışına çıkacakmış,dönünce gel gün almak için dedi.Nisan da gün almak için gittim,dedi son kez bi daha bakalım.Baktı 5 cm.Tam sınırda.Çoook düşündü,ameliyat değilde aspirasyon yapıp sonra hemen tedaviye başlayalım dedi.Tamam dedik,çok mutlu olmuştum.2 gün sonra aspire edildi,15 gün antibiyotik ve primolut diye bir ilaç kullanım adet oldum gittim.
Doktor şaşkın,allah allaahh diyor,nasıl olur falan.Sağda da oluşmuş ve 5 cm boşaltılan kist 4,5 cm olmuş hemen :KK57:

İşte ondan sonra doğum kontrol hapı verdi,iki kutu ara vermeden kullan adet ol,bitince gel dedi.Baktı,4,2 cm,kistin çevresi sınırlanmış dedi ne demek de,toparlanmış yani herhalde.Son 2 kutuyu daha ara vermeden kullan gel yine bakalım artık duruma göre dedi...
Doktora da pazartesi gideceğim ama içim içimi yiyor.
Maalesef stresli bir insanım,ne yapsam olmuyor,takıntılıyım,korkularım var,rahat olamıyorum bi türlü...

G gurbetgurbetgurbet Ben 6 cm ile başladım sanıyorum tedaviye.Mart ayıydı sanırım,5 buçuk cm iken doktor ameliyat dedi.Ama yurtdışına çıkacakmış,dönünce gel gün almak için dedi.Nisan da gün almak için gittim,dedi son kez bi daha bakalımcm.Tam sınırda.Çoook düşündü,ameliyat değilde aspirasyon yapıp sonra hemen tedaviye başlayalım dedi.Tamam dedik,çok mutlu olmuştum.2 gün sonra aspire edildi,15 gün antibiyotik ve primolut diye bir ilaç kullanım adet oldum gittim.
Doktor şaşkın,allah allaahh diyor,nasıl olur falan.Sağda da oluşmuş ve 5 cm boşaltılan kist 4,5 cm olmuş hemen :KK57:

İşte ondan sonra doğum kontrol hapı verdi,iki kutu ara vermeden kullan adet ol,bitince gel dedi.Baktı,4,2 cm,kistin çevresi sınırlanmış dedi ne demek de,toparlanmış yani herhalde.Son 2 kutuyu daha ara vermeden kullan gel yine bakalım artık duruma göre dedi...
Doktora da pazartesi gideceğim ama içim içimi yiyor.
Maalesef stresli bir insanım,ne yapsam olmuyor,takıntılıyım,korkularım var,rahat olamıyorum bi türlü...
Cnm o ne hiz kistlerinde sok oldum . Yanlis giden bisey mi var hayatinda ? Stres en buyuk dusmani yapma lutfen. Guzel beslen spor yap
ne bileyim yogaya git .ne yapiisak kendimize yapiyoruz .sakin olmaya calis
vitaminlerini kullan bence en azindan buyumesini engeller .bol yesillik sok hayatina
karbonat icemiosun baska marka dene . Galenik icimi kolay . Rabbim sifani versin cnm benim. Evet elimizde olmadan takiyoruz stres yapioz . Hele benim agrilarim herseyumi bozuo
git bakalim dr a .hakkinda hayirlisi olsin . Bi dr la kalma bence .

Doğum kontrol hapı kullanmadığım zaman ki ağrılarımda gerçekten psikolojimi bozmuştu benimde.Hergün her gece değişik değişik ağrılar sancılar...

Anksiyete bozukluğu var bende,antidepresan kullandım ve bu tedaviye başladığımda zor da olsa ilacı bıraktım.Bir süre de psikologa gittim,ameliyat olacağım diye ona da gitmeyi bıraktım...

Sürekli depresyondayım diyebilirim,evden çıkmam,gelen giden pek olmaz,sürekli halsiz yorgun,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor çoğu zaman...

Doğum kontrol hapı kullanmadığım zaman ki ağrılarımda gerçekten psikolojimi bozmuştu benimde.Hergün her gece değişik değişik ağrılar sancılar...

Anksiyete bozukluğu var bende,antidepresan kullandım ve bu tedaviye başladığımda zor da olsa ilacı bıraktım.Bir süre de psikologa gittim,ameliyat olacağım diye ona da gitmeyi bıraktım...

Sürekli depresyondayım diyebilirim,evden çıkmam,gelen giden pek olmaz,sürekli halsiz yorgun,içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor çoğu zaman...
Cnm seni çok iyi anlıyorum. Lütfen kendine gelmelisin. Evet bu hastalık yapio bunu.bende sürekli yorgun halsiz sürekli bi sızı bi ağrı bi bişey her ayın 10 günü max düzeyde ağrı .hayat kalitemiz düşüyor .böyle yapma güzel beslen spor yap giyin süslen dışarı çık guneslen .kafanı dağıt.boyle yaparak kendine daha çok zarar veriosun Ailene esinede vereceksin. Benim eşim dioki çocuk olmasın neyin varsa aldiralim yeter psikolojim bozuldu diyo bana . Çok acı bu laflar onlarida biktirioz
inancliysan dua et Allah büyük
çok geçmiş olsun cnm benim

X