Çikolata kisti için karbonat

Folik asit olarak inofolic duydunuz mu? Polikistik over hastalarina veriliyo. Vitamin var yumurtaları kalitelilestiriomus.

Folbiol aldım.Arkadaşım eczanede çalışıyor,almadan önce ona sorayım dedim,sakın alma dedi,içinde ne var bilmiyorum ama kisti büyütebilir dedi.Aşılama öncesi sen folik asit,c vitamini,balık yağı hapı ve coraspin al kullan dedi.Onları kullanıyorum bakalım...

Bir yandan da tam küçülüp aşılama aşamasına gelmişken bunlarda büyütmez inşallah diyorum...

Hayırlısı...

E="_eftelya_, post: 47473015, member: 244710"]Folbiol aldım.Arkadaşım eczanede çalışıyor,almadan önce ona sorayım dedim,sakın alma dedi,içinde ne var bilmiyorum ama kisti büyütebilir dedi.Aşılama öncesi sen folik asit,c vitamini,balık yağı hapı ve coraspin al kullan dedi.Onları kullanıyorum bakalım...

Bir yandan da tam küçülüp aşılama aşamasına gelmişken bunlarda büyütmez inşallah diyorum...

Hayırlısı...
[/QUOTE]
Nasil küçüldü kistin ? Inofolic mi kisti büyütür diosun. Ben sanmiom hangi vitamin kisti neden büyütsünki

Doğum kontrol hapıyla.Oldukça yavaş küçüldü ama ameliyattan kurtulmuş oldum şimdilik.Aşılamada ne olur bilemiyorum tabii...

Yok,inofolik değil.O dediğim bağışıklık için olan ilacın içindekileri bilmiyordu arkadaşım,örneğin Ginceng büyütür dedi.Sen onu alacağına bunları al ayrı ayrı kullan dedi.

İlk 2 gün gece yatmadan önce kistimin olduğu yerde batma tarzı ağrım oldu,korktum.O yüzden diyorum büyümüyordur inşallah diye :)

selamın Aleyküm yıldızcığım nasılsın anne oluyormuşsun çok sevindim rabbime şükürler olsun inş. bende anne oluyorum bitkisel kürler işe yaradı çok şükür bunlar sebepti tabi:)

selamın Aleyküm yıldızcığım nasılsın anne oluyormuşsun çok sevindim rabbime şükürler olsun inş. bende anne oluyorum bitkisel kürler işe yaradı çok şükür bunlar sebepti tabi:)
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hangi kürleri uyguladın acaba

Kızlar ben bugün Dr a gittim ana iyi haberlerle dönemedim. Çikolata kistime bir de miyom eklenmiş. Anlayacağınız SOĞAN suyu, imuneks ve balık Yağı hatta karbonat bende işe yaramamış. Ca 125 yaptırdım 37.5 çıktı. O düşmüş mesela. Daha önce 101 çıkmıştı. MR istedi. Ona göre karar verecek. Ama büyük ihtimal ameliyat diyecek. Miyom olmasa iyiydi dedi.

[QUO"poyrazya, post: 47703702, member: 203326"]Kızlar ben bugün Dr a gittim ana iyi haberlerle dönemedim. Çikolata kistime bir de miyom eklenmiş. Anlayacağınız SOĞAN suyu, imuneks ve balık Yağı hatta karbonat bende işe yaramamış. Ca 125 yaptırdım 37.5 çıktı. O düşmüş mesela. Daha önce 101 çıkmıştı. MR istedi. Ona göre karar verecek. Ama büyük ihtimal ameliyat diyecek. Miyom olmasa iyiydi dedi.[/QUOTE]
Cnm cok üzüldüm ((( inş iyi olursun . Nerdeymis miyom kaç cm ? Hemen ameliyat demez ya iyi düşün iyi olsun
Kistlerin kaç cm ? Ameliyat olmusmuydun? CA 125 düşmüsse demek ki küçülmüs kistler

Cnm cok üzüldüm ((( inş iyi olursun . Nerdeymis miyom kaç cm ? Hemen ameliyat demez ya iyi düşün iyi olsun
Kistlerin kaç cm ? Ameliyat olmusmuydun? CA 125 düşmüsse demek ki küçülmüs kistler[/QUOTE]
3,5 cm dedi kiste. Ama rahimde miyomda var dedi. Daha önce kistim 3 cm idi. MR çekindim. 1 saat sürdü. Çok korkuyorum inşallah iyi sonuçlar çıkar MR da. Çocuk istediğin için miyomu almak lazım ama MR ve ca testine göre karar veririz dedi dr

poy0976 .!.:
Cnm cok üzüldüm ((( inş olursun . Nerdeymis miyom kaç cm ? Hemen ameliyat demez ya iyi düşün iyi olsun
Kistlerin kaç cm ? Ameliyat olmusmuydun? CA 125 düşmüsse demek ki küçülmüs kistler
3,5 cm dedi kiste. Ama rahimde miyomda var dedi. Daha önce kistim 3 cm idi. MR çekindim. 1 saat sürdü. Çok korkuyorum inşallah iyi sonuçlar çıkar MR da. Çocuk istediğin için miyomu almak lazım ama MR ve ca testine göre karar veririz dedi dr[/QUOTE]
Cnm ins iyi cikar sonuclarin.Rabbim yardimcin olsun..

Cnm ins iyi cikar sonuclarin.Rabbim yardimcin olsun..[/QUOTE]
Kozlar MR ı gösterdim Dr a . Laparoskopi önerdi. Özel hastanelerde laparoskopi olanlar fiyat bilgisi verebilirmisiniz

poyra post: 47734408 .!.:
Cnm ins iyi cikar sonuclarin.Rabbim yardimcin olsun..
Kozlar MR ı gösterdim Dr a . Laparoskopi önerdi. Özel hastanelerde laparoskopi olanlar fiyat bilgisi verebilirmisiniz[/QUOTE]
Cnm fiyattan once iyi Dr araştır bu bir.ikincisi tek bi Dr la kalma .başka dr a da sor . Laparoskopi rezerv azaltıyor
hangi şehirdesin onu da yaz herkes paylassin sana iyi Dr
laparoskopi olmandansa imkanın varsa ve bu miyom la tüp bebek yapılabiliyor sa tüp bebek düşün
iyi araştır cnm önemli bu işler .

Kozlar MR ı gösterdim Dr a . Laparoskopi önerdi. Özel hastanelerde laparoskopi olanlar fiyat bilgisi verebilirmisiniz
Cnm fiyattan once iyi Dr araştır bu bir.ikincisi tek bi Dr la kalma .başka dr a da sor . Laparoskopi rezerv azaltıyor
laparoskopi olmandansa imkanın varsa ve bu miyom la tüp bebek yapılabiliyor sa tüp bebek düşün
iyi araştır cnm önemli bu işler .[/QUOTE]
Mıyom varken tüp bebek olmaz demiş doktoru eğer doktoru iyiyse rezervine çok zarar vermez ama benim çok dusmus iyi araştır cnm poyrazya

iyi araştır cnm önemli bu işler .[/QUOTE]
Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Haklısın .ben İstanbuldayım. Gayrettepe Florance Nightingale hast. Doç. Dr banu Bingöl günenç e muayenemi oldum ve lap önerdi. Hem çikolata kistim var hem miyom var. Miyom bebeği düşürür tüp yaparsak dedi. Ordan çıktım bizim semtte Dr nasır Aksel var. Çapada. O da bence önce tüp yapılmalı dedi. Lap. Yumurtalık rezervini azaltır dedi. Miyom Bebeğin oluşumunu engelleyecek bir yerde değil dedi. Amh ve rahim filmi. Istedi . Şimdi yarın da Bahçeci tüp bebek Doç. Dr. Aylin Pelin çil ile ön görüşme yapıcam. Ona durumu anlatıcım önce lap ile temizleyeyimmi yoksa tüp mü yapalım direk. Bu arada Aylin hanım nasıl bir Dr? Memorialdan buraya geçmiş

poyrazya Yeni gördüm,çok üzüldüm.
İnsan kaç tane doktora giderse hepsinden de farklı sonuçlar alıyor.Sen kist için ilaç kullanmıyor muydun?

Bende sözde aşılama tedavisine başlayacaktım bugün.Doktor uzun bir tatile çıkacakmış,tedavi yarıda kalır,o yüzden bu ayda yasmin kullan diğer ay adetin ikinci günü gel dedi.İlacı kullanmasamda soğan suyu mu yapsam bu ayda diyordum bende.Tekrar büyümesinden de korkuyorum tabii bir yandan...

Off yaa,niye işimiz rast gitmiyor

Ben ilaç kullanmıyordum canımçocuk istediğim için. Ama miyomum olduğunu yeni öğrendim. Sadece çikolata kisti var sanıyordum. Hayırlısı olsun senin için. Bayramdan sonra başla bence. Daha rahat olur

Benimki o kadar saçma bir durumki.5 yıldır ya doğum kontrol hapı kullandım,antidepresan kullandım korunmak zorunda kaldım.Sonra yine kist tedavisi derken biz hiç korunmasız birlikte olmadık,belki 3 ay,onda da sanıyorum kimyasal gebelik geçirdim...

Hiç denemeden,olup olmadığını bilmeden,testlere göre olmaz deniliyor ve bu kez yine kist tedavisi...

İyi senin kistin ilaç kullanmadan durabiliyor öylece... Çok kafam karışık benimde.Başka bir doktora gitsem,1 senedir buna gidiyorum,yeni bir doktor da zor geliyor.

Neye bayramdan sonra başlayayım?

Bu arada nerede oturuyorsun? Aslında benim doktorumda birşeyi yapmadan eksisini artısını çok düşünüp ona göre bir yol öneriyor.Ve beninm kistim 6,5 cm e yaklaşmıştı,bir çok doktor hemen ameliyat derken benim doktor o en son seçenek dedi durdu hep.Oyalıyor diye sinirleniyordum ama sonra bazı ameliyat olanlardan duydumki ameliyatla daha da kötüye gidenler,rezervi düşenler,tekrarlayanlar ve kesinlikle ameliyat olmayın diyenleri gördükçe doğru doktora denk gelmişim dedim.
Bir tanıdığımızın da çocuğu olmuyordu,m iyom varmış ve benim gittiğim doktor ameliyat etmiş.Hiç bir sorun çıkmamış ve sonrasında gittiği hiç bir doktorda ameliyat olduğunu anlamamış.Söylediğinde şaşırmışlar ve kim ameliyat ettiyse gerçekten iyi bir doktormuş demişler.Tabii ben bunlarıda sonradan duydum,daha da sevdim doktorumu.Nedensiz güveniyorum yani...
Bahçecide iyi bir klinik ama kendi doktorumuda önerebilirim bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…