- 14 Haziran 2014
- 373
- 67
Folik asit olarak inofolic duydunuz mu? Polikistik over hastalarina veriliyo. Vitamin var yumurtaları kalitelilestiriomus.Evet G gurbetgurbetgurbet içinde bir çok vitamin var...
Amaa,eczacı bir arkadaşım var,almadan önce ona sorayım dedim.Aradım açmadı ama tam eczaneye yaklaşmışken konuşabildim.Allahtan ilacı almadan konuştuk,çünkü hata yapacakmışım...
Sakın alma dedi,içeriğini bilmiyorum,yeni bir ilaç olmalı ama bazı vitaminler kistini büyütebilir dedi.Yani kist olmasa tamam,multivitamin yararlı birşey ama bilemezsin dedi.İmmunexi sordum,oda sadece kışın soğuk algınlığını gribi önlemek için dedi...
Bana ayrı ayrı kullan vitaminleri dedi...
C vitamini
Folik asit
Balık yağı hapı
Coraspin
Aldım bakalım...
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hangi kürleri uyguladın acabaselamın Aleyküm yıldızcığım nasılsın anne oluyormuşsun çok sevindim rabbime şükürler olsun inş. bende anne oluyorum bitkisel kürler işe yaradı çok şükür bunlar sebepti tabi:)
Cnm cok üzüldüm[QUO"poyrazya, post: 47703702, member: 203326"]Kızlar ben bugün Dr a gittim ana iyi haberlerle dönemedim. Çikolata kistime bir de miyom eklenmiş. Anlayacağınız SOĞAN suyu, imuneks ve balık Yağı hatta karbonat bende işe yaramamış. Ca 125 yaptırdım 37.5 çıktı. O düşmüş mesela. Daha önce 101 çıkmıştı. MR istedi. Ona göre karar verecek. Ama büyük ihtimal ameliyat diyecek. Miyom olmasa iyiydi dedi.
3,5 cm dedi kiste. Ama rahimde miyomda var dedi. Daha önce kistim 3 cm idi. MR çekindim. 1 saat sürdü. Çok korkuyorum inşallah iyi sonuçlar çıkar MR da. Çocuk istediğin için miyomu almak lazım ama MR ve ca testine göre karar veririz dedi dr[/QUOTE]poy0976 .!.:Cnm cok üzüldüm((( inş olursun . Nerdeymis miyom kaç cm ? Hemen ameliyat demez ya iyi düşün iyi olsun
Kistlerin kaç cm ? Ameliyat olmusmuydun? CA 125 düşmüsse demek ki küçülmüs kistler
Cnm ins iyi cikar sonuclarin.Rabbim yardimcin olsun..[/QUOTE]3,5 cm dedi kiste. Ama rahimde miyomda var dedi. Daha önce kistim 3 cm idi. MR çekindim. 1 saat sürdü. Çok korkuyorum inşallah iyi sonuçlar çıkar MR da. Çocuk istediğin için miyomu almak lazım ama MR ve ca testine göre karar veririz dedi dr
Kozlar MR ı gösterdim Dr a . Laparoskopi önerdi. Özel hastanelerde laparoskopi olanlar fiyat bilgisi verebilirmisiniz[/QUOTE]Cnm ins iyi cikar sonuclarin.Rabbim yardimcin olsun..
Kozlar MR ı gösterdim Dr a . Laparoskopi önerdi. Özel hastanelerde laparoskopi olanlar fiyat bilgisi verebilirmisiniz[/QUOTE]poyra post: 47734408 .!.:Cnm ins iyi cikar sonuclarin.Rabbim yardimcin olsun..
Cnm fiyattan once iyi Dr araştır bu bir.ikincisi tek bi Dr la kalma .başka dr a da sor . Laparoskopi rezerv azaltıyorKozlar MR ı gösterdim Dr a . Laparoskopi önerdi. Özel hastanelerde laparoskopi olanlar fiyat bilgisi verebilirmisiniz
Cnm fiyattan once iyi Dr araştır bu bir.ikincisi tek bi Dr la kalma .başka dr a da sor . Laparoskopi rezerv azaltıyorKozlar MR ı gösterdim Dr a . Laparoskopi önerdi. Özel hastanelerde laparoskopi olanlar fiyat bilgisi verebilirmisiniz
Ben ilaç kullanmıyordum canımçocuk istediğim için. Ama miyomum olduğunu yeni öğrendim. Sadece çikolata kisti var sanıyordum. Hayırlısı olsun senin için. Bayramdan sonra başla bence. Daha rahat olurpoyrazya Yeni gördüm,çok üzüldüm.
İnsan kaç tane doktora giderse hepsinden de farklı sonuçlar alıyor.Sen kist için ilaç kullanmıyor muydun?
Bende sözde aşılama tedavisine başlayacaktım bugün.Doktor uzun bir tatile çıkacakmış,tedavi yarıda kalır,o yüzden bu ayda yasmin kullan diğer ay adetin ikinci günü gel dedi.İlacı kullanmasamda soğan suyu mu yapsam bu ayda diyordum bende.Tekrar büyümesinden de korkuyorum tabii bir yandan...
Off yaa,niye işimiz rast gitmiyor