Benimki o kadar saçma bir durumki.5 yıldır ya doğum kontrol hapı kullandım,antidepresan kullandım korunmak zorunda kaldım.Sonra yine kist tedavisi derken biz hiç korunmasız birlikte olmadık,belki 3 ay,onda da sanıyorum kimyasal gebelik geçirdim...
Hiç denemeden,olup olmadığını bilmeden,testlere göre olmaz deniliyor ve bu kez yine kist tedavisi...
İyi senin kistin ilaç kullanmadan durabiliyor öylece... Çok kafam karışık benimde.Başka bir doktora gitsem,1 senedir buna gidiyorum,yeni bir doktor da zor geliyor.
Neye bayramdan sonra başlayayım?
Bu arada nerede oturuyorsun? Aslında benim doktorumda birşeyi yapmadan eksisini artısını çok düşünüp ona göre bir yol öneriyor.Ve beninm kistim 6,5 cm e yaklaşmıştı,bir çok doktor hemen ameliyat derken benim doktor o en son seçenek dedi durdu hep.Oyalıyor diye sinirleniyordum ama sonra bazı ameliyat olanlardan duydumki ameliyatla daha da kötüye gidenler,rezervi düşenler,tekrarlayanlar ve kesinlikle ameliyat olmayın diyenleri gördükçe doğru doktora denk gelmişim dedim.
Bir tanıdığımızın da çocuğu olmuyordu,m iyom varmış ve benim gittiğim doktor ameliyat etmiş.Hiç bir sorun çıkmamış ve sonrasında gittiği hiç bir doktorda ameliyat olduğunu anlamamış.Söylediğinde şaşırmışlar ve kim ameliyat ettiyse gerçekten iyi bir doktormuş demişler.Tabii ben bunlarıda sonradan duydum,daha da sevdim doktorumu.Nedensiz güveniyorum yani...
Bahçecide iyi bir klinik ama kendi doktorumuda önerebilirim bu konuda...