Çikolata kisti için karbonat

Evet amh 0,9 du.Tabii diğer doktorlar çokta dikkat etmedi ona.Bahçeciye de gittim,doktorun söyledikleri kalmadı bile aklımda.Sadece muayene edelim,yumurta rezervine bakalım dedi.Anlam veremedim ona da.Muayene Ücretide 325 lira.Hazırlıklı değildik,şimdi muayene olmayayım dedim...

Doktorumu seviyorum aslında.Bi kızıyorum böyle,oyalıyo beni diye,gidip konuşunca eriyorum Mantıklı diyorum.Kimse de o doktor gibi düşünmüyor işte...

Kuzenim beni strese sokuyor mesela.Yaş geciyor,erken anne olsaydın,genç anne olsaydın.Bende kendimi yaşlı hissediyorum,hiç çocuğum olmayacakmış,böyle gidecekmiş gibi hissediyorum.O en son ki kafa karışıklığımdan sonra kuzenle gittim konuşmaya,doktor konuştu biz dinledik.En son "daha yaşın genç,dur bakalım,acele etme" dedi doktor.Yaşım 30 oldu bu arada,ama doktor beni rahatlatıyor konuşurken.Tabii eve gelince bir stres çöküyor yine

Bahçeciye on görüşmeye gittim ben rahim.filmim vardı ameliyat videom vardı ameliyattan sonra rahim filmi de çekilmiş ama beyefendi tekrar rahim filmi istedi ben dedim ki daha 3 ay oldu ama orda cd var izleyebilirsiniz olmaz dedi ameliyattan sonra yapışıklık olabilir falan filan ee o zaman ben 3 aya bir rahim filmi Mi çektircem sinir oldum . Hemen muayane etmek istedi muayane olmak istemedim çünku ben oraya sadece görüşmeye gitmiştim kararımi vermedim ki daha muayane olunca 325 lira para .
Bu arada strese girme Canim benim yaş 31 :)))) kendimi teselli edeyim ben en iyisi ama hiç gostermiyorum :)) bahçeciyle bruksel tup bebek arasında kalmistim ve brüksel tüp bebekte yaptırmaya karar verdim . Ameliyatimi da zaten yucel karaman yapmisti . İnşallah güzel haberler vereceğimiz günler yakındır .

Bahçecide kiminle görüştünüz? Benim rahim filmime baktı bilgisayardan.Doktorunun sana dediği kadar tamamen açık değil dedi

Kıstler yumurta kalitesini bozuyor . Rahim filminde sorun yoksa tutunmasına engel olmaz. Doktor eşime tup bebege kadar proxeed plus icsin demişti. Kistin kucukse ameliyat olma zaten canim
Canım yazdıklarının çok rahatlattı rahim filminde bi sorun yok şimdilik tüp bebekle tutunma şansım var yani öyle mi :) ayyy insallah canım. Yumurta kalitesini nasıl anlıyorlar acaba benim amh henüz çıkmadı ama Dr diğer hormonlar dan az çok anlaşılır demişti lh e2 fsh prolaktin filan normal çıkınca amh için de iyi çıkacağını düşünüyorum dedi bu hormonlar dan anlaşılır mı ki az çok. Yumurta kalitesini artırmak için bitkisel kurler varmış onları araştırıyorum şimdi. Sonuçta herşey vücudumuza aldığımız vitamin ve minerallerle ilgili

Ay canım rahatlamana çok sevindim. Yumurta kalitesi toplanmadan anlasilmiyor malasef ama düzenli güzel beslenir takviyeler kullanırsan kaliteli olur heralde. Ama incir kuru deneme derim hem.prolaktii5yukseltiyor hem de kisti büyütebiliyormus.

Yok canım ya şeker seviyesi yüksek meyveler tüketmeden lazım ben sana bişey soyleyim de aklında olsun. Hurma prolaktin aşırı yükseliyormus ettim üreten gelirken yaş hurma getirmiş oturdum bir kutuyu bitirdim tek başıma sonra göğüslerim bir şişti bi ağrıdı adetim de kesilmedi basit kist oluşmuş prolaktin normal sınırın 4 katı çıktı. Hurma da aynı incir gibi yani. Aklında bulunsun canım. bu ay hiç hurma sürmedim ağzıma prolaktin normal çıktı basit kistte gecmis

Aa bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim canım . Hurmayi eşim yiyor bende arada yiyordum yemem artık.

Aa bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim canım . Hurmayi eşim yiyor bende arada yiyordum yemem artık.
Canım az yersen bi sorun olmaz belki ama ben baya bi abarttım umreden getirmsti eltim durduramadım kendimi. Herşeyin fazlası zarar sonuçta. Ama lohusalara hurma yedirirlermis süt yapsın diye onu söyle adan öğrendim ama geç oldu bir ay göğüslerimin ağrısından duramadım:))

Ya kızlar bir macun varmış,Uğur akyol diye birinin.Mutlaka görmüşsünüz ya da duymuşsunuzdur.Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

ben internette görmüştüm bi süre önce ama güvenmedim ve almadım . alıp kullanan sonuç gören varmı bilmiyorum canım . içeriğini bilmediğim bi ürünü kullanmak istemem bu bitki çayı gibi bisey değil sonuçta . benim fikrim bu yönde

Uzak dur canım . Burda okumuştum dolandırıcı diye .

Bende öyle araştırmadan,gerçekten kullanan birilerinin yorumlarını almadan bitki çayı bile kullanmam.Var mı acaba kullanan yada duyan bilen biri diye sorayım dedim.300 liraymış birde sanırım...

Şu kist biraz daha küçülseydi yaa,ne yapacağımı şaşırdım artık...

Soğan kürü Adetin 7. Gününden itibaren 15 gün,2.adetine de 10 gün kala 5 gün yapıyormuşsun.
Ben doğum kontrol hapını ara vermeden kullanacağım için arada adet olmayacağım diye başlamadım 7. Gün. Şimdi acaba adet olmadan 10 gün önce mi yapsam 5 gün...

daniel .!.:
kızlar hamileyim....Allah herkese nasip etsin.karbonatı bırakmayın.
Cnm mrb bu forumda yazilanlari tekrar tekrarokuyorum
Oncelikle Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bende senin yolunda gidiyorum 2. Soğan kurunu yapıcam sen hamile kaldığın ay 2.kürüyyapmış oldun demi? Yani bi zararı olmaz
bide hamilelik belirtilerin nelerdi ?

Arkadaşlar benim de kıstım vardı sag tarafımda 3 cm civarı. Sag tarafında ymurtam oluşuyordu ama catlamiyordu kist oluşuyordu surekli süreç erteleniyordu. Karbonat falan ictim ama bende ise yaramadi herkesin vücudu farkli. bizde eşimle tüp bebek merkezine gittik en çok yumurtam kist olan sag taraftan toplandı ve şu anda hamileyim ilk denemede. Tutunmaya ilgisi yok çikolata kistinin. Rahat olun derim ben pek rahat olamadım. Allah herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş birakmasin...

Canım benim iki yumurtalığımda da kist var eşimde morfoloji sorunu çıktı Dr tüp bebek dedi. Tüpler açık benim ama kistleden dolayı hep ya tutmazsa korkusu yaşıyorum şimdi yazdıklarını okuyunca içim ferahladi inşallah kistler tüp bebeğe engel olmaz

Canım kist yumurtaliklarda embriyoyu rahime koyuyorlar alakası yok doktor dedi hatta ben iki tane koydurmak istedim şansım artsın diye yasim genç diye 1 tane koydular Rabbim e şükürler olsun o da tuttu. Allah in izniyle olur kafana takma rahat ol derim. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin aratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…