- 21 Kasım 2010
- 2.712
- 1.152
Canim amh düşükse ameliyat olmaman iyi bence. Klomen kullanma sakin. Klomen denilen ilaç sanki kist üretmek için yapılmış gibi. Ben kullandim çok pişmanım bir sürü kist yaptı soğan kuru yaptım öyle kurtuldum . Folik asit çocuk düşünmeye başladığın anda içmelisin onu ihmal etme bence.
Evet amh 0,9 du.Tabii diğer doktorlar çokta dikkat etmedi ona.Bahçeciye de gittim,doktorun söyledikleri kalmadı bile aklımda.Sadece muayene edelim,yumurta rezervine bakalım dedi.Anlam veremedim ona da.Muayene Ücretide 325 lira.Hazırlıklı değildik,şimdi muayene olmayayım dedim...
Doktorumu seviyorum aslında.Bi kızıyorum böyle,oyalıyo beni diye,gidip konuşunca eriyorum Mantıklı diyorum.Kimse de o doktor gibi düşünmüyor işte...
Kuzenim beni strese sokuyor mesela.Yaş geciyor,erken anne olsaydın,genç anne olsaydın.Bende kendimi yaşlı hissediyorum,hiç çocuğum olmayacakmış,böyle gidecekmiş gibi hissediyorum.O en son ki kafa karışıklığımdan sonra kuzenle gittim konuşmaya,doktor konuştu biz dinledik.En son "daha yaşın genç,dur bakalım,acele etme" dedi doktor.Yaşım 30 oldu bu arada,ama doktor beni rahatlatıyor konuşurken.Tabii eve gelince bir stres çöküyor yine