Merhabalaaarr...
Ya benim doktorum da ameliyatı düşünmüyor hiç.Tamam,ben zaten korkuyorum,istemem öyle birşey ama,boş yere zaman geçiyor gibi geliyor doğum kontrol haplarıyla.
2 kutu aralıksız kullanıp bıraktım,adet olup bitince gittim.Çok fazla küçülmese de sınırlar toparlanmış dedi.Ne demek bilmiyorum ama çok dağınıktı demekki Tekrar ve son kez yasmini 2 kutu aralıksız kullan ve adetin bitince gel tekrar dedi.Buna göre istediğimiz küçülme olmazsa laparoskopi ya da küçülmüşse tedaviye başlayacağız dedi.Büyük ihtimal öyle olursa da klomen falan kullandıracak gibime geliyor.Ama onlarla uğraşmak istemiyorum...
Neyse bu arada benim vajinal kaşıntım bitmek bitmiyor.2 farklı doktora gittim.Niye ameliyat olmuyorsun,kist aspirasyonu çok gereksiz olmuş falan deyince soluğu doktorumda aldım yine."Siz beni niye ameliyat etmiyorsunuz" a getirdim lafı Ameliyat olmak istiyorsan o kolay iş dedi.Şimdi hazırlatır 5 dakika da alırım kisti dedi.Ama laparoskopide olsa,yumurtalara zarar verecek ve zaten rezervin düşük,tamamen düşecek,bu kezde bunlarla uğraşacaksın dedi.Her doktor farklı birşey söyler dedi.Bizim ekip olarak bir kuralımız var,önce hastanın sağlığı dedi.Bunu bozacak,zarar verecek herşeyden kaçınıyoruz dedi.Sen takma kafana,ilaçlarını kullan ve gel dedi.Ben de bir güven bir mutluluk,adam hipnotize etti resmen
Bu arada ben karbonat omega 3 ve immunex üçlüsünü sordum.Neden bana hiç böyle bitkisel doğal yolları tavsiye eden dr denk gelmez acaba Kesinlikle doğum kontrol ve visanne hormon ilacından başka küçülme sağlanmaz dedi...
Dün de eczanede çalışan,aşılama ile hamile kalmış arkadaşım doğum kontrol hapı kullansanda c vitamini ve folik asit al kullan dedi.O da doktor söylemeden neler neler kullanmış...
2. Kutuma başladım yasminde,bayramdan sonra bakalım adet olup gideceğim.Ama çok korkuyorum...
Ne uzun yazdım bee