Çikolata kisti için karbonat

Cok teşekkür ederim canım içime şu serpin yarın hsg sonucumu gostericem Dr a ama insanın elinde olmuyordu beklemek zor geliyor. Ben de bugün hormon testleri mi verdim amh 3 hafta sonra çıkacakmış diğerleri yarın. İnsallah bi sorun çıkmaz Allahın izniyle allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin şifasını versin inşallah.

Amin canım,inşallah

canım sorun yok gözün aydın

Arkadaşlar hormon sonuçlarımıaldim şimdi ama daha Dr a gösteremedim hiç bişey anlamadım çünkü referans değerlerinde birçok değer yazıyor dönem dönem. Burdan yazsam anlayan arkadaşlar yorumlanabilir mi?
Estradiol=40,29
Prolaktin = 14.17
Fsh= 6.9
Lh= 8.74
Tsh= 1.33 bunun referansı (0.27 - 4.2) ama diğer hormonların referans aralığından bişey anlamadım sonuçlarım bunlar arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinicem

Adetin 2. Ya da 3. Gunu yaptirdiysan değerlerin gayet güzel canim maşallah

Canım sen amh baktirdin mi hiç. Lh fsh tan yüksekse pko olabilirsin . Olsa bile hafif derecede .

Canım sen amh baktirdin mi hiç. Lh fsh tan yüksekse pko olabilirsin . Olsa bile hafif derecede .
Canım amh 3 hafta sonra çıkacakmış dün verdim onu ama bunlar çıktı sadece. Pko hiç çıkmamıştı rahim filminde ve usg de. Şimdi Dr a gosterdim gayet normal sende hiç bir sıkıntı yok amh nin de normal geleceğini düşünüyorum bu değerlere bakınca dedi. Ama eşimde sorun çıktı canım yaa şok oldum hiç beklemiyordum. Ben sorun bende sanarken Dr eşimde olduğunu söyledi. Morfoloji bozuk hareketlilik te sınırın biraz üstü ama çok değil. Doğal olması biraz zor gibi hemen aşılamaya gecicem dedi. Aslında benim değerleri görünce doğal yollarla 3 ay süre veriyorum demişti ama eşimin sonucu gösterince 3 ay beklemicez dedi.bu morfoloji yi düzeltmenin bi yolu yok mu canım yaa bitkisel filan

Canim bizde sorun hep bende sanıyorduk sonra eşimin morfolojisine bi bakıldı %1 . Eğer morfolojiniz çok düşükse aşılamayla zaman kaybetme derim .

Evet canım morfoloji %1 Dr tüp bebek için önce iki aşılama sonra tüp bebek dedi. Ama tüp bebekten önce eşim varikosel ameliyatı olabilirmiş
Canim varikosel ameliyatı olsa da morfoloji çok değişmez. Eğer morfoloji % 1 ise aşılama deneme bence . Eğer hareketde tek sorun olsaydı neyse ama morfoloji kötü. O kadar hormon alacaksın vücudana aşılamada da bari tup bebek dene. Benim.doktorum %1 morfolojiyi görünce hemen tup bebek dedi.

Canım hareket te de sorun var. Total 40 olması lazım eşimin 38 sınırın altında yani. Ama asıl sorun morfoloji tabi. Rapor için aşılama şart dedi Dr. Bilemedim canım ya eşim bugün nöbetçi konuşamadık olmadı başka Dr a gidelim direk tüp bebek yapalım diyorum ben de zaten bayramdan sonra başlanacak iki üç ay öyle gidecek sonra tüp bebek için hazırlıklar. Ben okullar açılmadan olsun istiyorum çünkü sürekli rapor almak çok zor oluyor.

Cnm mrb .kistlerin giderken batma mi oldu .lekelenme vs oldu mu . Detay verirmsn

Morfoloji düzelmiyor malesef canım. Ama bir kez daha spermiyogram yPtorın bence. Bizim ilkinde Değerler çok düşüktü ikincisinde sadece morfoloji düşük çıktı. Dr böyle oluyor ilk seferde desi. Stres ve spermin verildiği ortamın durumu galan etkileyebiliyormış

Ben de bi kez daha yaptıralım diye düşündüm. Belki sonuçlar daha farklı olur ilkinde düşük çıkıp sonrasında yüksek çıkan olabiliyormus. Herşey Allahtan Rabbim ol derse olur bu mübarek günlerde kabul eder inşallah dualarimizi

Canim ben rapor cikicak diye 2 kere aşılama olmak istemedim eşime de kesinlikle aşılama istemiyorum dedim. Öğretmen misin canim . Ben de ogretmenim . Maddi durumunuz nasıl bilemem ama özelde tup bebek yaptir bence. Sen de çikolata kisti var . Zarar vermeden tüplerine hemen hamile kalmaya çalış.

Kızlar amh düşukse ki Allah korusun tüp bebek raporu çıkıyor ayrıca sperm de de sorun varsa rapor çıkıyor
çikolata kisti olan bi kadın bencede aşılama denememeli çünkü yumurta büyütücü ilaçlar vs kistleri büyütüyor . Ağrıları da cabası

Sperm morfolojisine çıkmıyor rapor canım. Sayı az ise çıkıyor . Mesela eşimin toplam 136 milyon ama morfoloji % 1 rapor çıkmiyor . Ben de katılıyorum sana çikolata kisti olan klomen de kullanmamalı aşılama da yApmamali

Canım kafam o kadar karışık ki eşim de yok konuşamadık daha. Böyle bişey hoc tahmin etmemiştik biz çikolata kistinden dolayı olmuyor sanıyorken bu çıkınca şok olduk. Evet öğretmenim Yaz tatilinde bu işi çözmek istiyordum ama şimdi Dr önce aşılama deyince süreç uzadı baya. Özelde tüp bebek yaptıracak gücümüz var çok şükür ama Dr aşılamadan umutlu gibi geldi bana o yüzden çok Kararsız kaldım. Ama hormon ilaçları kisti de büyütüyor diye duydum gerçi Dr baskılarız filan demişti ama napicami şaşırdım ya eşim evde olsaydı bu akşam kendimi daha iyi hissedecektim o da yok kendi kendimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…