hepinizin hikayesi ayrı ayrı umut oldu bana.. kısaca bende hikayemden bahsedeyim. 27 yaşındayım, 2015 ağustos ayında evlendim,evlenmeden 1 ay önce doktor kontrolüne gittiğimde öğrendim kistin varlığını. dermoid kist dediler fakat radyoloji doktorunun tetkikleriyle çikolata (4,5 cm) tanısına daha yaklaştı. tabi bu teşhis ocak 2016 da konuldu, öncesinde dermoid die ben yasmin kullanıyodum. çikolata tanısından sonra korunmayı bıraktım, şubat 2016 da yasminin etkisi yavaş yavaş geçmeye başladı. rahim kendini toparladı, yumurtalıklarım da.. ama doktorum bi an önce hamile kalmalısın dedi,yumurta görür görmez çatlatma iğnesi vurdurdu. zaman içinde tutarsız konuşmaları beni soğuttu ve doktorumu değiştim. ikinci doktorum 2 ay normal yollarla gebe kalmamı bekledi sonrasında femera kullandım 1 kutu 3 aylık tedavi için. bu ay femeranın son dozunu kullandım. gebelik olmazsa doktorum tüp bebek yada ameliyat diyo.. ameliyata daha sıcak bakıyordum ama burdaki olumsuzlukları duyunca ondan da vazgeçtim şu an. tüp bebek içinde erken olduğunu düşünüyorum. karbonata başlicam bir umut.. öncesinde de 1 kür testere dişli aslan pençesi, 1 kürde soğan yaptım ama bi sonuç alamadım..istikrarda önemlidir mutlaka ama ben o kadar kür yaptım ki başka bi rahatsızlığım için (bartolin kisti) artık bıktım.. inşallah karbonatın şifasını görürüm. ne zaman başladığım önemli mi? bide tam tarif verebilecek olan var mı kullanıp sonuç alanlardan.
Rabbim herkese şifa versin, dua ettiğimiz ellerimizi boş çevirmesin inşallah hayırlısıyla sağlıklı sıhatli ayıpsız özürsüz evlatlar sahibi olmayı nasip etsin