Çikolata kisti için karbonat

Kızlar bende dün karbonat balık yapı ve beta glukana başladm bakalm:)hayrlısı gelısmeleri yazarım:)inşallah faydası olur hepımıze

Arkadaslar bende de cikolata kisti vardi iki tane kac cm di suan hatirlamiyorum.regl donemlerim cok duzenliydi zaten her olusum sancili olurdu agri kesici olamdan gectigini hic hatirlamam ama sadece dersteyken bayildim ne oldugunu bile anlamadim dahiliyeye gittim.neyse dr kadin hastaliklarina yinlendirdi dr cikolata kisti var ve ameliyat dedi gider gitmez.ben sok oldum resmen bekar olarak ilk defa bu dr gidiyon zaten panikatagim ne diyorsyn dedim bi ilac tedavisi felan yok mu olamam ben ameliyat mameliyat dedim.

Neyse uzun sozun kisasi tedaviyle gecti.yani oyle dedi baska bir dr.cok sevindim ne yasinler adadim bi bilseniz.
Ama asil sorunum simdi adetimde bi gariplik oldu.adet olmadan once k.rengi leke goruyirum ciktiktan sonra da bu sefer k.rengi devam ediyor acaba kist mi yine ama oncekinde dedigim gibi cok duzEnliydi

Dr gitmeye korkuyirum sizin ki nasil acaba siz ne dersinuz annem israr ediyor dr git diye
İlaç olarak doğum kontrol hapı vermiştir. Onu kullanmaya devam ediyormusun? Devam ediyorsan hap artık onu bırakmanı söylüyor.bıraktıysanda büyük ihtimal çikolata kistinden dolayı oluyordur. Dr a görünmen Şart bence. Zaten evli değilsen katından ultrasonla bakııorlar. Korkma

Evet cnm dedigin haptandi baya oldu birakali belki iki senedir kesttim ilaci.ama dedigim gibi oncekinde yani kist varken bile oyle problemim yoktu.ogrrncilerim hava degisklihi bahar stres felan dediler bende inanmak istedim belki de ama gitti oruclar :-( :'( evet biliyorum ultrasonla bakiyorlar benim korkum yine kist olduysa yine ameliyat falan derslerse zaten pesimistim bu da cabasi...

[QUO"Togretmen, post: 46610743, member: 703635"]Herkese merhabalar benim kader arkadaşlarım. Uzun zamandır yazamadım ama inanın buradaki herkes benim hep dualarımda. Çünkü biz endo hastası olarak kaderdaşız.
Öncelikle Rabbim hepinize şafi ismini tecelli ettirip hayırlı evlât nasip eylesin.
Size güzel bi haberim var, beni çoğu arkadaş bilir çok çektim çikolata kistinden ameliyat oldum ve sonrası benim için çok çok zordu her geçen gün yeni bir sorunla karşılaşıyordum ve artık doktorlar kesinlikle tüp bebek yapmamız gerektiğini bu durumda çocuk sahibi olmanın çok çok zor olduğunu söyledi ben de çaresiz kabul ettim ve ilaçları aldım, önce yumurta toplama işlemi yapılacak ardından bir ameliyat daha yapılacak (çikolata kistinden ameliyat olunca açık olan tüpün biri hidrosalpinksle tıkandı bunun için önce tüp bağlama ya da alınma operasyonu şart demişti tüp bebek doktoru) ardından iyi olunca transfer işlemi yapılacaktı. Neyse ben o bir çanta dolusu ilacı görünce o kadar üzüldüm ki gece gündüz ağlayarak dualar ettim o ilaçları kullanmadan evlât sahibi olayım diye.
Mevlâ o kadar büyük o kadar lütufkâr ki dualarıma tecelli etti ve ilaç tedavisine başlamak için regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendik.
Çok şükür bin şükür Yaradana.

Neler yaptığımı şöyle özet geçeyim,

Öncelikle gerçekten bol bol dua etmek var ki Rabbim vesile kılsın ve vesilesini nasip etsin.
Bilenler bilir karbonatlı su içiyordum aylardır, bunun yanı sıra omega3 kullandım yaklaşık 6 ay ve 1 kutu yani 40 gün de betaglukan kullandım. Sonrasında hormon değerlerim çok kötü olduğu için testere dişli aslanpençesi içtim iki aya yakın ve onun ardından 1 aya yakın da hayıt tohumu çayı içtim,o ara tedaviye başlayacağımiz için ve benim de yumurta rezervim düşük olduğu için arı sütü bal polen karışımı aldım yumurtalarımı geliştirsin de yumurta toplanırken çok yumurtam olsun diye (bu bilgiyi bu sitede okumuştum tüp tedavisi bölümünde) neyse işte hayıt tohumu ve bal polen karışımını kullanmadığım ay hamile kaldım.
Veren tabi ki Rabbim ama onları vesile kıldı bana diye düşünüyorum çok şükür bin şükür.
Her şey herkese iyi gelecek diye bir kural yoktur, illa kullanın da diyemem bunları ama ben kendim araştırdım buldum kullandım ve çok şükür fayda gördüm onun içinde paylaşmak istedim.
Olumlu örnekleri okuyunca birgün ben de yazacak mıyım acaba derdim ve şuan tıpkı sizlerin bu yazdıklarımı okuyunca "acaba bana da nasip olacak mı birgün böyle bir mutluluk "diye düşündüğünüz gibi düşünürdüm hep ve çok imkânsız gelirdi ama bir kere daha gördüm ki imkânsız diye bir şey yok
İMAN var ise İMKÂN her zaman var.

Pes etmeyin lütfen asla umutsuz olmayın sabır ve dua ile devam edin yolunuza.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve tez vakitte tecelli etsin dualarınıza.

Bize de bir MaşAllah eklemeyi unutmayın lütfen yavrumun manevi teyzeleri ablaları.[/QUOTE]
Cnm tum yazdiklarini okudum. Seninle ayni durumdayiz. Sana sorum civanpercemini nasilkullandin ? oncelikli kukullandıklarını anladım. seklinde aldin ama nasil kaynattinmi demledinmi sabah aksam mi ictin ve civanpercemi icerken vitaminlere devam ettinmi o kisimda detay verirmsn? Hayit nasil kullandin .tamamiyla durumumuz ayni .Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Büyük ihtimalle kist yenilemiştir. Ama emin olamam tabi. Benim adetimde çok uzun sürüyor kahverengi akıntı nedeniyle. Banada kistten oluyor dedi. 28 günde adet oluyorum ama 21. Gün kahve akıntım Başlıyor. 28. Gün adet oluyorum 6 gün devam ediyor. 3 gün de kahve akıntı sürüyor. Böyle durumlarda adeti 10 gün kabul etmek lazımmış. Ondan sonra gelen kahve akıntılar özür Kanı kabul ediliyormuş ve o şekilde Oruç tutulabiliyormuş. Geçen gün Mustafa Karataş hocaya sordular. O söyledi. Seninde aklında bulunsun arkadaşım

Sana da gecmis olsun arkadasim.
Ayrica bilgi icin tesekkurler ama ben safi oldugum icin biz de 15 gun :-(

Kızlar bu omega balık hapı hangisi bi sürü çeşit var . Burda 1 arkadaş ocean biride carlson Demiş ama mg lı bunlar . Tam olarak.isim yazarmisiniz. Yrn alicam

Kızlar bu omega balık hapı hangisi bi sürü çeşit var . Burda 1 arkadaş ocean biride carlson Demiş ama mg lı bunlar . Tam olarak.isim yazarmisiniz. Yrn alicam
Canim ben carlson kapsül kullanıyorum çok memnunum. Çok arastirmistim . Bu arada alırken iyice bak jelatini de balık olsun bazıları sığır jelatini . A ve d vitamini içermesin yazın alerji yapabilir.

Canim ben carlson kapsül kullanıyorum çok memnunum. Çok arastirmistim . Bu arada alırken iyice bak jelatini de balık olsun bazıları sığır jelatini . A ve d vitamini içermesin yazın alerji yapabilir.
Carlson balık jelatini . Ocean da iyi bir marka .

E="Kumral-ada, post: 47017367, member: 645117"]Canim ben carlson kapsül kullanıyorum çok memnunum. Çok arastirmistim . Bu arada alırken iyice bak jelatini de balık olsun bazıları sığır jelatini . A ve d vitamini içermesin yazın alerji yapabilir.[/QUOTE]
Sagol cnm. Ocean aldım değerleri daha yüksek.
Senin durum nedir

Sagol cnm. Ocean aldım değerleri daha yüksek.
Senin durum nedir[/QUOTE]
Canim bizde tek bende değil ko sorun eşimde morfoloji% 1. Doktorlar normal.yolla çok zor diyor. Şifa olsun . Canım koenzim q10 de öneriyorum araştır istersen . Yumurta kalitesi icin

[QUOl-ada, post: 47022475, member: 645117"]Sagol cnm. Ocean aldım değerleri daha yüksek.
Senin durum nedir[/QUOTE]
Canim bizde tek bende değil ko sorun eşimde morfoloji% 1. Doktorlar normal.yolla çok zor diyor. Şifa olsun . Canım koenzim q10 de öneriyorum araştır istersen . Yumurta kalitesi icin[/QUOTE]
Cnm niliyorum da hangi birini içelim .bana dr um vermişti qoenzim q10. Erkeklere de iyi gelio
Rabbim yardımcımız olsun. Allah tan ümit kesilmez. Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah a kalmış

="Kumral-ada, post: 47022745, member: 645117"]Canım ben sabah koenzim q10 içiyorum akşam omega3 alıyorum . Eşim neler neler yiyip iciyor bi bilsen :)[/QUOTE]
Tahmin edebiliyorum cnm.bende beta glukan omega3 koenzim q10 bide inofolic içiyorum. Tek tüp tıkalı çikolata kisti ve yumurta rezervim az .eşimde çok iyi değil .önce kendimi duzelteyim istiyorum. Regl sancıları dayanılmaz sonrası da oluyor.
Sonra hiç istemesemde tüp bebek denicem
Rabbim büyük bunlar vesile olur inşallah ve mucize lerimiz biran önce gelir
biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah in takdirine kalmış
bana dr dhea selenyum bide q10 vermişti

="Kumral-ada, post: 47022745, member: 645117"]Canım ben sabah koenzim q10 içiyorum akşam omega3 alıyorum . Eşim neler neler yiyip iciyor bi bilsen :)
Tahmin edebiliyorum cnm.bende beta glukan omega3 koenzim q10 bide inofolic içiyorum. Tek tüp tıkalı çikolata kisti ve yumurta rezervim az .eşimde çok iyi değil .önce kendimi duzelteyim istiyorum. Regl sancıları dayanılmaz sonrası da oluyor.
Sonra hiç istemesemde tüp bebek denicem
Rabbim büyük bunlar vesile olur inşallah ve mucize lerimiz biran önce gelir
biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah in takdirine kalmış
bana dr dhea selenyum bide q10 vermişti[/QUOTE]
İnsallah canim güzel haberlerini duyariZ. Eşim neler yedi içti ama morfoloji değişmiyor malasef

Arkadaşlar ben de yarın rahim filmi çektiricem echomar da. Ama ağrı oluyor mu. O merkezi çok duymuştum bugün de Dr un orayı önerince ben de echomar a karar verdim ama ağrılı bi işlem mi. Bazı yorumlar baya kötüydü araştırdığım da rahim filmiyle alakalı. Benim zaten ağrı eşiğim çok düşük. Bi de fsh hormonu kaç olursa normal. Yarın hormon tahlillerini de verecem ama ama 20 gün sonra çıkarmış fsh yarın dedi Dr.

Canim ben orda cektirme dim İstanbullu değilim ama orda cektirenler çok rahat olduğunu söylüyor. Fsh Lh e2 adetin 2. Veya 3. Gunu bakılır genelde canım. Bir de 20 gün sürmez ki.çıkması onun niye öyle demişler anlamadım.

Canım fsh lh e2 yarın çıkacakmış amh 20 gün sonra dedi Dr. Amh neden o kadar geç çıkıyor bilmiyorum. Benim adetim in yarın 7. Günü olacak 3. Gün gidemedim haftasonuna denk geldi. Ben de bugün gittim ama Dr bir ay daha beklemeyelim yarın bakalım hormonlara 7. Gün diye gireriz filan dedi. Yarın bir de rahim filmi çektiricem ama ben zaten uzun zaman vajinismusla uğraştım jinekolojik muayenede bile rahat değilim kistlerden dolayı usg esnasında kasiklarimda ağrı oluyor. Rahim filmi daha zor diye duydum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…