- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
Amh 2 ile 4 arası normal . 1 in altında erken menopoz. 5 ve üstü pko. Bende muayanede çok kasılıyorum hatta bana anestezi vermeden spekulum takamiyorlar . Zorluyorlar ama girmiyor malasef. Bence korkma güzel bir yer. Doktorum benden rahim filmi istese mersinden istanbula gelip echomar da çektirirm. Ben mersinde çektirdim 450 lira para verdim rahim filmimi hiçbir doktor beğenmedi.Canım fsh lh e2 yarın çıkacakmış amh 20 gün sonra dedi Dr. Amh neden o kadar geç çıkıyor bilmiyorum. Benim adetim in yarın 7. Günü olacak 3. Gün gidemedim haftasonuna denk geldi. Ben de bugün gittim ama Dr bir ay daha beklemeyelim yarın bakalım hormonlara 7. Gün diye gireriz filan dedi. Yarın bir de rahim filmi çektiricem ama ben zaten uzun zaman vajinismusla uğraştım jinekolojik muayenede bile rahat değilim kistlerden dolayı usg esnasında kasiklarimda ağrı oluyor. Rahim filmi daha zor diye duydum hep
Bi de kendini çok kasarsan rahim spazmı oluyormuş tüpler açık bile olsa tıkalı gibi gorunebiliyormus. Ağrı olupta kendimi kasarsam diye düşünüyorum. İnsallah öyle bişey olmazAmh 2 ile 4 arası normal . 1 in altında erken menopoz. 5 ve üstü pko. Bende muayanede çok kasılıyorum hatta bana anestezi vermeden spekulum takamiyorlar . Zorluyorlar ama girmiyor malasef. Bence korkma güzel bir yer. Doktorum benden rahim filmi istese mersinden istanbula gelip echomar da çektirirm. Ben mersinde çektirdim 450 lira para verdim rahim filmimi hiçbir doktor beğenmedi.
Çektiricez bizde bilgilendirirmisin. Bende çektirmem lazım ama korkumdan öteleyip duruyorumArkadaşlar ben de yarın rahim filmi çektiricem echomar da. Ama ağrı oluyor mu. O merkezi çok duymuştum bugün de Dr un orayı önerince ben de echomar a karar verdim ama ağrılı bi işlem mi. Bazı yorumlar baya kötüydü araştırdığım da rahim filmiyle alakalı. Benim zaten ağrı eşiğim çok düşük. Bi de fsh hormonu kaç olursa normal. Yarın hormon tahlillerini de verecem ama ama 20 gün sonra çıkarmış fsh yarın dedi Dr.
Tamam canım yarın bi aksilik çıkmazsa çektirmeyi dusunuyorum yazarım burdanÇektiricez bizde bilgilendirirmisin. Bende çektirmem lazım ama korkumdan öteleyip duruyorum
Ben de saatin gelmesini bekliyorum 14.40 ta randevum anestezi almadan çektiricem. Herkes çok kolay diyor ama insan beynine söz geçiremiyor isteBEN 2 DEFA anestezi almadan çektirdim ..
ilkini 1,5 yıl önce çektirdim anlamadım bile nasıl oduğunu
2. sini bu ay çektirdim , bu defa biraz ağrım oldu ama kesinlikle dayanılmıyacak gibi değil
tavsiyem boşuna anestezi almayın
ben ikincide zorlandım yalan yok ama dediğim gibi dayanılmayacak gibi değil .Ben de saatin gelmesini bekliyorum 14.40 ta randevum anestezi almadan çektiricem. Herkes çok kolay diyor ama insan beynine söz geçiremiyor iste
Tüplerinde tıkanıklık çıktı mı peki. Tıkanıklık olunca ağrı oluyormuş filan duydum ama ne kadar doğru acababen ikincide zorlandım yalan yok ama dediğim gibi dayanılmayacak gibi değil .
kolaylıkla bitsin inşallah
ilkinde de sol tüpümde braz tıkanıklık vardı ... verilen sıvı sızıntı şeklinde geçmişti ..Tüplerinde tıkanıklık çıktı mı peki. Tıkanıklık olunca ağrı oluyormuş filan duydum ama ne kadar doğru acaba
Şimdi çekildim sonuçları bekliyorum canım 15 dk sonra çıkacakmış sonuçlar. Bu arada ilacı verirken hafif sizi şeklinde sanki adet ağrısı gibi bi ağrım oldu ama ben çikolata kisti olduğum için adet ağrılarım bunun 10 katı oluyor o yüzden bu ağrı hiç bişey kaldı yanında. Sadece kasigimda sanki ilaç hafif yaktı gibi ağrı bile degilAneztezili çeklince kendi kasa vs durumu olmadığından güzel sonuç alınır bence.cubku kendini kasinca tüpler tikaliymis gibi cikabiliomus
o zaman rahat ol cnm kendini kasma
geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsın S Sariucurtma
Çektirdim canım sonuçları bekliyorum 15 dk ya çıkar dedilerilkinde de sol tüpümde braz tıkanıklık vardı ... verilen sıvı sızıntı şeklinde geçmişti ..
2. ci de aynısı görülüyordu ..
ama ilkinde hiç ağrım olmadı ikinci de oldu
doktor çektiği sırada bilgi vermedimi açık yada biraz kapalı vs diye ben çekerken öğrendimÇektirdim canım sonuçları bekliyorum 15 dk ya çıkar dediler
Yok canım hiç bilgi vermedi sonuçları aldım Dr un yorumlayacak dedi ama ben rapor sonucunu burdan yazsam bi bakabilir misinizdoktor çektiği sırada bilgi vermedimi açık yada biraz kapalı vs diye ben çekerken öğrendim
doktorum anlattı hep
had hayırlısı bize de yaz
Merhaba Polyanna,yakın bir zaman da bende çekilmiştim.Arkadaşlar üstte sonucumu yazdım anlayanlar yorumlanabilir mi
Sen de yapisiklik çıkmış miydi peki. İntraperitoneal karın içi boşluk demekmiş kontrast madde oraya ulaşmış o benim aklımı karıştırdı bu açık anlamına mı geliyor acaba. Ayyy insallah yaa çikolata kistlerim den ameliyat olmak istemiyorum bir an önce hamile kalıp hamilelikte bu kistlerden kurtulmak istiyorum inşallah tüplerim aciktirMerhaba Polyanna,yakın bir zaman da bende çekilmiştim.
Geçmiş olsun.
Benim anladığım kadarı ile tüplerin açık görünüyor.
Bence bir sorun yok, içini ferah tut, elbette dr'un en doğru bilgiyi verecektir.
Sevgiler
Ben de yapışıklık yoktu, ama bildiğim kadarı ile yapışıklık olsa da ilaç verilirken uygulanan basınç ile yapışıklık açılabiliyormuş.Sen de yapisiklik çıkmış miydi peki. İntraperitoneal karın içi boşluk demekmiş kontrast madde oraya ulaşmış o benim aklımı karıştırdı bu açık anlamına mı geliyor acaba. Ayyy insallah yaa çikolata kistlerim den ameliyat olmak istemiyorum bir an önce hamile kalıp hamilelikte bu kistlerden kurtulmak istiyorum inşallah tüplerim aciktir