- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Anestezili çektirmek istemiyorum canım ben anestezi almak istemediğim için ameliyata yanaşmadim zaten. O yüzden uzman kişiler olsun istiyorum hsg icinanestezi altında mi çektireceksin canim?
Canım merhaba, bende iki ay önce çekildim.Benim de her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var sağ taraftaki daha büyük bana da 10 gün sonra hsg çekilecek. Çok zor bi işlem mi bu okuduğum yorumlarda hep çok ağrılı demişler korktum resmen
Prof. Dr Altay gezer. Dr umdan çok memnunum canım. O kadar Dr a gittim hep ağlayarak çıktım bu Dr a gittiğimde hep umutlu çıkıyorum. Hatta en son acile gitmiştim kıstın büyümüş dedi Dr sonra apar topar Altay hocaya gittim daha şikayetimi anlatırken çikolata kistiyle alakalı değil başka bişey var dedi muayene etmeye başladığı gibi de evet tahmin ettiğim gibi basit kist olmuş o yapıyor bu kasık batmasini dedi. Diğer Dr basit kisti çikolata sanarken Altay Hoca muayene etmeden ne olduğunu anladi. Tavsiye ederim ama normal randevu almıyorsun. Ücretli olarak muayene oluyorsun. Hastaneye ücret ödüyorsun müsait olunca o muayene ediyorCerrahpaşada hangi Dr a gidiyorsun arkadaşım
Canım, okurken ne mutlu dedim...Herkese merhabalar benim kader arkadaşlarım. Uzun zamandır yazamadım ama inanın buradaki herkes benim hep dualarımda. Çünkü biz endo hastası olarak kaderdaşız.
Öncelikle Rabbim hepinize şafi ismini tecelli ettirip hayırlı evlât nasip eylesin.
Size güzel bi haberim var, beni çoğu arkadaş bilir çok çektim çikolata kistinden ameliyat oldum ve sonrası benim için çok çok zordu her geçen gün yeni bir sorunla karşılaşıyordum ve artık doktorlar kesinlikle tüp bebek yapmamız gerektiğini bu durumda çocuk sahibi olmanın çok çok zor olduğunu söyledi ben de çaresiz kabul ettim ve ilaçları aldım, önce yumurta toplama işlemi yapılacak ardından bir ameliyat daha yapılacak (çikolata kistinden ameliyat olunca açık olan tüpün biri hidrosalpinksle tıkandı bunun için önce tüp bağlama ya da alınma operasyonu şart demişti tüp bebek doktoru) ardından iyi olunca transfer işlemi yapılacaktı. Neyse ben o bir çanta dolusu ilacı görünce o kadar üzüldüm ki gece gündüz ağlayarak dualar ettim o ilaçları kullanmadan evlât sahibi olayım diye.
Mevlâ o kadar büyük o kadar lütufkâr ki dualarıma tecelli etti ve ilaç tedavisine başlamak için regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendik.
Çok şükür bin şükür Yaradana.
Neler yaptığımı şöyle özet geçeyim,
Öncelikle gerçekten bol bol dua etmek var ki Rabbim vesile kılsın ve vesilesini nasip etsin.
Bilenler bilir karbonatlı su içiyordum aylardır, bunun yanı sıra omega3 kullandım yaklaşık 6 ay ve 1 kutu yani 40 gün de betaglukan kullandım. Sonrasında hormon değerlerim çok kötü olduğu için testere dişli aslanpençesi içtim iki aya yakın ve onun ardından 1 aya yakın da hayıt tohumu çayı içtim,o ara tedaviye başlayacağımiz için ve benim de yumurta rezervim düşük olduğu için arı sütü bal polen karışımı aldım yumurtalarımı geliştirsin de yumurta toplanırken çok yumurtam olsun diye (bu bilgiyi bu sitede okumuştum tüp tedavisi bölümünde) neyse işte hayıt tohumu ve bal polen karışımını kullanmadığım ay hamile kaldım.
Veren tabi ki Rabbim ama onları vesile kıldı bana diye düşünüyorum çok şükür bin şükür.
Her şey herkese iyi gelecek diye bir kural yoktur, illa kullanın da diyemem bunları ama ben kendim araştırdım buldum kullandım ve çok şükür fayda gördüm onun içinde paylaşmak istedim.
Olumlu örnekleri okuyunca birgün ben de yazacak mıyım acaba derdim ve şuan tıpkı sizlerin bu yazdıklarımı okuyunca "acaba bana da nasip olacak mı birgün böyle bir mutluluk "diye düşündüğünüz gibi düşünürdüm hep ve çok imkânsız gelirdi ama bir kere daha gördüm ki imkânsız diye bir şey yok
İMAN var ise İMKÂN her zaman var.
Pes etmeyin lütfen asla umutsuz olmayın sabır ve dua ile devam edin yolunuza.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun ve tez vakitte tecelli etsin dualarınıza.
Bize de bir MaşAllah eklemeyi unutmayın lütfen yavrumun manevi teyzeleri ablaları.
Canım kısa bi işlem diyorlar ama ben anestezi almak istemiyorum çünkü sigara kullandığım için vücudumdan atmak biraz zor oluyor. O nedenle işinde uzman zorlanmadan hsg cektirebilecegim bi yer olsun istiyorum. Cerrahpaşa çok iyi bi hastane ama hsg konusunda ne kadar deneyimli hekimler var bilmiyorum o yüzden şişli de çektirmeyi dusunuyorumCanım merhaba, bende iki ay önce çekildim.
Ama çekilen kişilerin ağrılı olduğunu söylemesi üzerine, Acıbadem Kozyatağı hastanesinde Anestezi ile çekildim.
Korkma, Allah'ın izni ile 10 dakika sürecek ve sonra hiçbirşey kalmayacak.
Sonuçlar da tertemiz çıkar inşallah
Âmiiiiiiinnnnn, Allah-u teâlâ razı olsun kardeşim, inan buradaki herkes duamda. Rabbim tez vakitte hepinize hayırlı evlât nasip etsin İnşaAllah.Canım, okurken ne mutlu dedim...
Maşallah sana ve meleğine, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Darısı bizim gibi isteyenlerin başına, dularını eksik etme...
Hepimiz buraya güzel müjdeler yazarız inşallah.
Canım kısa bi işlem diyorlar ama ben anestezi almak istemiyorum çünkü sigara kullandığım için vücudumdan atmak biraz zor oluyor. O nedenle işinde uzman zorlanmadan hsg cektirebilecegim bi yer olsun istiyorum. Cerrahpaşa çok iyi bi hastane ama hsg konusunda ne kadar deneyimli hekimler var bilmiyorum o yüzden şişli de çektirmeyi dusunuyorum
Randevuyu nasıl alıyorsun? Ali 182 denmiProf. Dr Altay gezer. Dr umdan çok memnunum canım. O kadar Dr a gittim hep ağlayarak çıktım bu Dr a gittiğimde hep umutlu çıkıyorum. Hatta en son acile gitmiştim kıstın büyümüş dedi Dr sonra apar topar Altay hocaya gittim daha şikayetimi anlatırken çikolata kistiyle alakalı değil başka bişey var dedi muayene etmeye başladığı gibi de evet tahmin ettiğim gibi basit kist olmuş o yapıyor bu kasık batmasini dedi. Diğer Dr basit kisti çikolata sanarken Altay Hoca muayene etmeden ne olduğunu anladi. Tavsiye ederim ama normal randevu almıyorsun. Ücretli olarak muayene oluyorsun. Hastaneye ücret ödüyorsun müsait olunca o muayene ediyor
İnşallah canım. Dediğin gibiyse ben başka bi yer bakmayım şişli de yaptırayım ya.Şişli de anestezi istesen de yapmıyorlar çünkü gerçekten çok kısa ve ağrısız bir işlem, pahalı ama çıkınca değer diyorsun o paraya. Bu arada İnşALlah sonucu güzel olur en.önemlisi o.
Hayır canım direk Dr un aradım ben ilk seferinde. Eşimin müdürünün hanımı tavsiye etmiş numarasını da ondan aldık. Hoca uygun günü kendi söylüyor. Hastaneye gidince kayıt actiriyorsun ücreti ödeyip sana bi dosya veriyorlar. Ama numara vermiyorlar Dr ne zaman seni çağırırsa o zaman muayene oluyorsun. Ben 1 de gidip 4 buçukta muayene olduğumu bilirim. Arada bi iki hasta muayene edip derse çıkıyor çünkü. Eğer vakit sorunun yoksa bence bi kez muayene olabilirsin. En azından moralini düzeltmek için bile gidebilirsin. Çünkü hiç esrarengiz konuşmuyor. Bizi en çok yıpratan Dr lar in olumsuz konuşması ve esrarengiz davranarak bizi hastalığımız hakkında şüpheye dusurmesiRandevuyu nasıl alıyorsun? Ali 182 denmi
Hayır canım direk Dr un aradım ben ilk seferinde. Eşimin müdürünün hanımı tavsiye etmiş numarasını da ondan aldık. Hoca uygun günü kendi söylüyor. Hastaneye gidince kayıt actiriyorsun ücreti ödeyip sana bi dosya veriyorlar. Ama numara vermiyorlar Dr ne zaman seni çağırırsa o zaman muayene oluyorsun. Ben 1 de gidip 4 buçukta muayene olduğumu bilirim. Arada bi iki hasta muayene edip derse çıkıyor çünkü. Eğer vakit sorunun yoksa bence bi kez muayene olabilirsin. En azından moralini düzeltmek için bile gidebilirsin. Çünkü hiç esrarengiz konuşmuyor. Bizi en çok yıpratan Dr lar in olumsuz konuşması ve esrarengiz davranarak bizi hastalığımız hakkında şüpheye dusurmesi
Evet canım aynen dediğin gibi muayene ücreti gördüğün iyi muamele ve aydınlatıcı bilgiler karşısında hiç bişey değil. Tahlillere de hiç bir şey odemiyorsun ve kendini daha güvende hissediyorsun üniversite hastanelerindeKesinlikle doktor çok önemli. Ben de üniversite hastanesi doktoralarını çok beğenirim ama dediğin gibi vakit sorunu oluyor ama ona da katlanmak lazım artık. Bildiğim kadarıyla muayene ücreti de birçok özel hastaneden daha uygun ve sadece muayene parası var diğer bütün işlemleri sgk karşılıyor.
Canım kısa bi işlem diyorlar ama ben anestezi almak istemiyorum çünkü sigara kullandığım için vücudumdan atmak biraz zor oluyor. O nedenle işinde uzman zorlanmadan hsg cektirebilecegim bi yer olsun istiyorum. Cerrahpaşa çok iyi bi hastane ama hsg konusunda ne kadar deneyimli hekimler var bilmiyorum o yüzden şişli de çektirmeyi dusunuyorum
Kızlar mrb..bende 2sene once öğrendm bu kisti..4yıllık evlıyım ve bır turlu hamıle kalamadım..2defa tazr embrıyo 2defa donmus embrıyo transferım oldu fakat hepsı negatif..kalıtelı embrıyolarmz oldugu halde hiç tutunma olmadı..tüp bebek denemelerınde sagda 3.5 solda 3.5 cm kıstlerm vardı..ama sımdı sadce solda var..sağdaki kendılgnden kayboldu..ve bende karbonatı denemk ıstıyorm ama herks farklı seyler yazms..bana da anlatrmsnz nasıl kullanıcam kac gün kullanıcam?ben amelıyat hıc dusunmedm rezervlere zararı olablrmiş cunku..hamıle kalan arkadaslarm banada fıkır veırmsnz?
Beta Glukan ı eczaneden alacaksın. Ismi imuneks . Adetliykende içiliyor. Bağışıklık sistemini artırmak için bu ilaç.Kızlar mrb bişey sorcam. Beta glukan kullananlar regl iken de içmeye devam edio muyuz bi de hamile kalırsak bilmeden icersek bişey olurmu. Eczacı tanimiyorum başka yerden aldım soramiyorum
bide bu karbonatı pH 8 ve üstü sulara yapiliomus dogrumu
hamile kalanlar sizce en çok hangisi fayda etti size .benim agrilarim çok
Tabiki önce Rabbim in izniyle oluo ama bunlar vesile .Yorumlarınızı bekliom