Çikolata kisti için karbonat

Benim de her iki yumurtalığımda da çikolata kisti var sağ taraftaki daha büyük bana da 10 gün sonra hsg çekilecek. Çok zor bi işlem mi bu okuduğum yorumlarda hep çok ağrılı demişler korktum resmen
Canım merhaba, bende iki ay önce çekildim.
Ama çekilen kişilerin ağrılı olduğunu söylemesi üzerine, Acıbadem Kozyatağı hastanesinde Anestezi ile çekildim.
Korkma, Allah'ın izni ile 10 dakika sürecek ve sonra hiçbirşey kalmayacak.
Sonuçlar da tertemiz çıkar inşallah

Cerrahpaşada hangi Dr a gidiyorsun arkadaşım
Prof. Dr Altay gezer. Dr umdan çok memnunum canım. O kadar Dr a gittim hep ağlayarak çıktım bu Dr a gittiğimde hep umutlu çıkıyorum. Hatta en son acile gitmiştim kıstın büyümüş dedi Dr sonra apar topar Altay hocaya gittim daha şikayetimi anlatırken çikolata kistiyle alakalı değil başka bişey var dedi muayene etmeye başladığı gibi de evet tahmin ettiğim gibi basit kist olmuş o yapıyor bu kasık batmasini dedi. Diğer Dr basit kisti çikolata sanarken Altay Hoca muayene etmeden ne olduğunu anladi. Tavsiye ederim ama normal randevu almıyorsun. Ücretli olarak muayene oluyorsun. Hastaneye ücret ödüyorsun müsait olunca o muayene ediyor

Canım, okurken ne mutlu dedim...
Maşallah sana ve meleğine, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Darısı bizim gibi isteyenlerin başına, dularını eksik etme...
Hepimiz buraya güzel müjdeler yazarız inşallah.

Canım kısa bi işlem diyorlar ama ben anestezi almak istemiyorum çünkü sigara kullandığım için vücudumdan atmak biraz zor oluyor. O nedenle işinde uzman zorlanmadan hsg cektirebilecegim bi yer olsun istiyorum. Cerrahpaşa çok iyi bi hastane ama hsg konusunda ne kadar deneyimli hekimler var bilmiyorum o yüzden şişli de çektirmeyi dusunuyorum

Âmiiiiiiinnnnn, Allah-u teâlâ razı olsun kardeşim, inan buradaki herkes duamda. Rabbim tez vakitte hepinize hayırlı evlât nasip etsin İnşaAllah.

Şişli de anestezi istesen de yapmıyorlar çünkü gerçekten çok kısa ve ağrısız bir işlem, pahalı ama çıkınca değer diyorsun o paraya. Bu arada İnşALlah sonucu güzel olur en.önemlisi o.

Randevuyu nasıl alıyorsun? Ali 182 denmi

benim işlemim ağrılıydi. ağrının adet sancısı kadar olduğunu söylediler kayıt sırasında bende anestezi istemedim o yüzden . kişinin bünyesine göre de değişir elbet bu durum. inşallah seninki kısa ve ağrısız geçer canım S Sariucurtma

Şişli de anestezi istesen de yapmıyorlar çünkü gerçekten çok kısa ve ağrısız bir işlem, pahalı ama çıkınca değer diyorsun o paraya. Bu arada İnşALlah sonucu güzel olur en.önemlisi o.
İnşallah canım. Dediğin gibiyse ben başka bi yer bakmayım şişli de yaptırayım ya.

Randevuyu nasıl alıyorsun? Ali 182 denmi
Hayır canım direk Dr un aradım ben ilk seferinde. Eşimin müdürünün hanımı tavsiye etmiş numarasını da ondan aldık. Hoca uygun günü kendi söylüyor. Hastaneye gidince kayıt actiriyorsun ücreti ödeyip sana bi dosya veriyorlar. Ama numara vermiyorlar Dr ne zaman seni çağırırsa o zaman muayene oluyorsun. Ben 1 de gidip 4 buçukta muayene olduğumu bilirim. Arada bi iki hasta muayene edip derse çıkıyor çünkü. Eğer vakit sorunun yoksa bence bi kez muayene olabilirsin. En azından moralini düzeltmek için bile gidebilirsin. Çünkü hiç esrarengiz konuşmuyor. Bizi en çok yıpratan Dr lar in olumsuz konuşması ve esrarengiz davranarak bizi hastalığımız hakkında şüpheye dusurmesi

Kesinlikle doktor çok önemli. Ben de üniversite hastanesi doktoralarını çok beğenirim ama dediğin gibi vakit sorunu oluyor ama ona da katlanmak lazım artık. Bildiğim kadarıyla muayene ücreti de birçok özel hastaneden daha uygun ve sadece muayene parası var diğer bütün işlemleri sgk karşılıyor.

Evet canım aynen dediğin gibi muayene ücreti gördüğün iyi muamele ve aydınlatıcı bilgiler karşısında hiç bişey değil. Tahlillere de hiç bir şey odemiyorsun ve kendini daha güvende hissediyorsun üniversite hastanelerinde

canım ben daha dün çektirdim ..
bana özelden yaz..
istanbuldayım
ve aynı doktora 2. defa çektirdim gerçekten çok iyi bir dr. 2 yıldır sürekli ona gidiyorum
hep memnun ayrıldım
zaten kendisi anestezi yanlısı değil
ilkinde acaba nasıl çektirsem diye sormuştum 3 dk lık işlem için 2 saat kendinde olamayacaksın
ben asla gerek görmüyorum dedi ve çok şükür işlemim de kolay geçti

ayrıca kendisi zaten tüp bebek doktoru yani işin mutfağından
çok pahalı da değil normal piyasa ücretlerine göre 1 tık fazladır hastaneden doalyı

görüşelim ...

Ben medicalpark Fatih e gittim ordada çok bekleniliyor. Sabahki randevuma akşam üzeri girdiğim oldu. O derece yani

Kızlar mrb..bende 2sene once öğrendm bu kisti..4yıllık evlıyım ve bır turlu hamıle kalamadım..2defa tazr embrıyo 2defa donmus embrıyo transferım oldu fakat hepsı negatif..kalıtelı embrıyolarmz oldugu halde hiç tutunma olmadı..tüp bebek denemelerınde sagda 3.5 solda 3.5 cm kıstlerm vardı..ama sımdı sadce solda var..sağdaki kendılgnden kayboldu..ve bende karbonatı denemk ıstıyorm ama herks farklı seyler yazms..bana da anlatrmsnz nasıl kullanıcam kac gün kullanıcam?ben amelıyat hıc dusunmedm rezervlere zararı olablrmiş cunku..hamıle kalan arkadaslarm banada fıkır veırmsnz?

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Bu posttaki geçmiş yazıları okursan birçok bilgi elde edebilirsin. Rabbim şifa ihsan eylesin İnşaAllah hepimize.

Kızlar mrb bişey sorcam. Beta glukan kullananlar regl iken de içmeye devam edio muyuz bi de hamile kalırsak bilmeden icersek bişey olurmu. Eczacı tanimiyorum başka yerden aldım soramiyorum
bide bu karbonatı pH 8 ve üstü sulara yapiliomus dogrumu
hamile kalanlar sizce en çok hangisi fayda etti size .benim agrilarim çok
Tabiki önce Rabbim in izniyle oluo ama bunlar vesile .Yorumlarınızı bekliom

Beta Glukan ı eczaneden alacaksın. Ismi imuneks . Adetliykende içiliyor. Bağışıklık sistemini artırmak için bu ilaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…