Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç olarak doğum kontrol hapı vermiştir. Onu kullanmaya devam ediyormusun? Devam ediyorsan hap artık onu bırakmanı söylüyor.bıraktıysanda büyük ihtimal çikolata kistinden dolayı oluyordur. Dr a görünmen Şart bence. Zaten evli değilsen katından ultrasonla bakııorlar. KorkmaDr gitmeye korkuyirum sizin ki nasil acaba siz ne dersinuz annem israr ediyor dr git diye
Evet cnm dedigin haptandi baya oldu birakali belki iki senedir kesttim ilaci.ama dedigim gibi oncekinde yani kist varken bile oyle problemim yoktu.ogrrncilerim hava degisklihi bahar stres felan dediler bende inanmak istedim belki de ama gitti oruclar :-( :'( evet biliyorum ultrasonla bakiyorlar benim korkum yine kist olduysa yine ameliyat falan derslerse zaten pesimistim bu da cabasi...İlaç olarak doğum kontrol hapı vermiştir. Onu kullanmaya devam ediyormusun? Devam ediyorsan hap artık onu bırakmanı söylüyor.bıraktıysanda büyük ihtimal çikolata kistinden dolayı oluyordur. Dr a görünmen Şart bence. Zaten evli değilsen katından ultrasonla bakııorlar. Korkma
Büyük ihtimalle kist yenilemiştir. Ama emin olamam tabi. Benim adetimde çok uzun sürüyor kahverengi akıntı nedeniyle. Banada kistten oluyor dedi. 28 günde adet oluyorum ama 21. Gün kahve akıntım Başlıyor. 28. Gün adet oluyorum 6 gün devam ediyor. 3 gün de kahve akıntı sürüyor. Böyle durumlarda adeti 10 gün kabul etmek lazımmış. Ondan sonra gelen kahve akıntılar özür Kanı kabul ediliyormuş ve o şekilde Oruç tutulabiliyormuş. Geçen gün Mustafa Karataş hocaya sordular. O söyledi. Seninde aklında bulunsun arkadaşımEvet cnm dedigin haptandi baya oldu birakali belki iki senedir kesttim ilaci.ama dedigim gibi oncekinde yani kist varken bile oyle problemim yoktu.ogrrncilerim hava degisklihi bahar stres felan dediler bende inanmak istedim belki de ama gitti oruclar :-( :'( evet biliyorum ultrasonla bakiyorlar benim korkum yine kist olduysa yine ameliyat falan derslerse zaten pesimistim bu da cabasi...
Büyük ihtimalle kist yenilemiştir. Ama emin olamam tabi. Benim adetimde çok uzun sürüyor kahverengi akıntı nedeniyle. Banada kistten oluyor dedi. 28 günde adet oluyorum ama 21. Gün kahve akıntım Başlıyor. 28. Gün adet oluyorum 6 gün devam ediyor. 3 gün de kahve akıntı sürüyor. Böyle durumlarda adeti 10 gün kabul etmek lazımmış. Ondan sonra gelen kahve akıntılar özür Kanı kabul ediliyormuş ve o şekilde Oruç tutulabiliyormuş. Geçen gün Mustafa Karataş hocaya sordular. O söyledi. Seninde aklında bulunsun arkadaşım
Canim ben carlson kapsül kullanıyorum çok memnunum. Çok arastirmistim . Bu arada alırken iyice bak jelatini de balık olsun bazıları sığır jelatini . A ve d vitamini içermesin yazın alerji yapabilir.Kızlar bu omega balık hapı hangisi bi sürü çeşit var . Burda 1 arkadaş ocean biride carlson Demiş ama mg lı bunlar . Tam olarak.isim yazarmisiniz. Yrn alicam
Carlson balık jelatini . Ocean da iyi bir marka .Canim ben carlson kapsül kullanıyorum çok memnunum. Çok arastirmistim . Bu arada alırken iyice bak jelatini de balık olsun bazıları sığır jelatini . A ve d vitamini içermesin yazın alerji yapabilir.
Sagol cnm. Ocean aldım değerleri daha yüksek.E="Kumral-ada, post: 47017367, member: 645117"]Canim ben carlson kapsül kullanıyorum çok memnunum. Çok arastirmistim . Bu arada alırken iyice bak jelatini de balık olsun bazıları sığır jelatini . A ve d vitamini içermesin yazın alerji yapabilir.
Tahmin edebiliyorum cnm.bende beta glukan omega3 koenzim q10 bide inofolic içiyorum. Tek tüp tıkalı çikolata kisti ve yumurta rezervim az .eşimde çok iyi değil .önce kendimi duzelteyim istiyorum. Regl sancıları dayanılmaz sonrası da oluyor.="Kumral-ada, post: 47022745, member: 645117"]Canım ben sabah koenzim q10 içiyorum akşam omega3 alıyorum . Eşim neler neler yiyip iciyor bi bilsen :)
Canim ben orda cektirme dim İstanbullu değilim ama orda cektirenler çok rahat olduğunu söylüyor. Fsh Lh e2 adetin 2. Veya 3. Gunu bakılır genelde canım. Bir de 20 gün sürmez ki.çıkması onun niye öyle demişler anlamadım.Arkadaşlar ben de yarın rahim filmi çektiricem echomar da. Ama ağrı oluyor mu. O merkezi çok duymuştum bugün de Dr un orayı önerince ben de echomar a karar verdim ama ağrılı bi işlem mi. Bazı yorumlar baya kötüydü araştırdığım da rahim filmiyle alakalı. Benim zaten ağrı eşiğim çok düşük. Bi de fsh hormonu kaç olursa normal. Yarın hormon tahlillerini de verecem ama ama 20 gün sonra çıkarmış fsh yarın dedi Dr.
Canım fsh lh e2 yarın çıkacakmış amh 20 gün sonra dedi Dr. Amh neden o kadar geç çıkıyor bilmiyorum. Benim adetim in yarın 7. Günü olacak 3. Gün gidemedim haftasonuna denk geldi. Ben de bugün gittim ama Dr bir ay daha beklemeyelim yarın bakalım hormonlara 7. Gün diye gireriz filan dedi. Yarın bir de rahim filmi çektiricem ama ben zaten uzun zaman vajinismusla uğraştım jinekolojik muayenede bile rahat değilim kistlerden dolayı usg esnasında kasiklarimda ağrı oluyor. Rahim filmi daha zor diye duydum hepCanim ben orda cektirme dim İstanbullu değilim ama orda cektirenler çok rahat olduğunu söylüyor. Fsh Lh e2 adetin 2. Veya 3. Gunu bakılır genelde canım. Bir de 20 gün sürmez ki.çıkması onun niye öyle demişler anlamadım.