- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Konu başlığı çıkmazlardayım olduğuna göre istenmeyen bir gebelik sanırım. Eşiniz şu erkeklerin en güvenilir saydığı korunma yöntemiyle korunmuyorsa eğerAdetime 9 gün varken akıntim oldu peceteye geldi ped koydum dolmadi . kesildi gibi şimdi de..karnım ağrıyor midem bulanıyor..( 1 aykadar doğum kontrol hapı kullanmıştım 1.5 ay oldu bırakali...sonraki adetimi 5 gün kadar öne çekti kusma baş ağrısı vs yaptı Alakası var mı bilemedimolabilir miyim? Bırakalı epey oldu ilk kez hayatımda ara kanama yaşıyorum Eşim korunuyor du
Yani çocuk düşünmüyordukNasıl korunuyordu
2 evladım var küçüğü 10 aylık Allah bağışlarsa..Hata konuşmak istemem yalnız Rabbim isteyenlere versin tez zamandaKonu başlığı çıkmazlardayım olduğuna göre istenmeyen bir gebelik sanırım. Eşiniz şu erkeklerin en güvenilir saydığı korunma yöntemiyle korunmuyorsa eğer hamile değilsiniz bence. Doğum kontrol hapının yan etkisidir.
Eşim korunuyordu dediğiniz geri çekilme mi? Cevap vermediniz2 evladım var küçüğü 10 aylık Allah bağışlarsa..Hata konuşmak istemem yalnız Rabbim isteyenlere versin tez zamanda
Eşiniz nasıl korunuyorduYani çocuk düşünmüyordukara kanamayı neye yoracagimizi şaşırdık
Prezervatif hanımefendi..ben de emzirme olayım bitince hapla korunayim dedim ama midem kaldırmadı.Eşim korunuyordu dediğiniz geri çekilme mi? Cevap vermediniz
Eğer kondom yırtık falan değilse korkmayın o zaman. Büyük ihtimalle hapın etkisidir.Prezervatif hanımefendi..ben de emzirme olayım bitince hapla korunayim dedim ama midem kaldırmadı.
İlk kez hayatımda böyle oldum sadece adetime yakın az sulu kanamam olmuştu hamile kaldığımi öğrenmiştim şimdi 9/10 gün önceden böyle olunca bilemedimEşiniz nasıl korunuyordu
Ara kanamalar ilaç ile ilgi olabilir
1 ayı geçti bırakalı üstüne bir adet gördüm hala etkili mi oluyor..bazen hapı bırakan hemen hamile kalıyor ya ben de emin olamadım..Eğer kondom yırtık falan değilse korkmayın o zaman. Büyük ihtimalle hapın etkisidir.
Ben hapı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama eşim korunmadığı için planlı gebelikti. Sizin eşiniz korunuyormuş o ihtimal yokki sizde.1 ayı geçti bırakalı üstüne bir adet gördüm hala etkili mi oluyor..bazen hapı bırakan hemen hamile kalıyor ya ben de emin olamadım..
Olabilirİlk kez hayatımda böyle oldum sadece adetime yakın az sulu kanamam olmuştu hamile kaldığımi öğrenmiştim şimdi 9/10 gün önceden böyle olunca bilemedim
Geri çekilme dedigmz yöntemse korunmuyosunuz demektir ve hamilesinizdrAdetime 9 gün varken akıntim oldu peceteye geldi ped koydum dolmadi . kesildi gibi şimdi de..karnım ağrıyor midem bulanıyor..( 1 aykadar doğum kontrol hapı kullanmıştım 1.5 ay oldu bırakali...sonraki adetimi 5 gün kadar öne çekti kusma baş ağrısı vs yaptı Alakası var mı bilemedimolabilir miyim? Bırakalı epey oldu ilk kez hayatımda ara kanama yaşıyorum Eşim korunuyor du
Yırtılma ne bileyim kenarlardan sızma olabiliyor ihtimal dahinde ne bileyimBen hapı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ama eşim korunmadığı için planlı gebelikti. Sizin eşiniz korunuyormuş o ihtimal yokki sizde.
Allah bir çocuk daha yazdıysa nasibinize zaten yapacak bir şey yok. Ben hamile olduğunuzu sanmıyorum ama hapla alakalı bence.Yırtılma ne bileyim kenarlardan sızma olabiliyor ihtimal dahinde ne bileyim
3 harfli marketlerden alışveriş yapıyoruz daha çokHangi markayı kullandınız?
Mide bulantısı afedersiniz ishal de var..nete ara akıntı diyorum tövbe Rahim kanseri diyorAllah bir çocuk daha yazdıysa nasibinize zaten yapacak bir şey yok. Ben hamile olduğunuzu sanmıyorum ama hapla alakalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?