- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Ayy eşiminkini sordunuz sandım hani kalitesi anlamında..benim hapı sağlık ocağı hemşiresi verdi..MicrogynonHangi markayı kullandınız?
Hapın markasını sormuştum3 harfli marketlerden alışveriş yapıyoruz daha çok
Kullandığınız çok yan etkili bir doğum kontrol hapı ben kullanmayı bıraktığım gibi hamile kaldım ve doktora söylemiştim bu ilacı kullandığımı direk alalım engelli olur dedi kaldı ki boş gebelik çıktıAyy eşiminkini sordunuz sandım hani kalitesi anlamında..benim hapı sağlık ocağı hemşiresi verdi..Microgynon
Olabilir
Ama büyük ihtimalle adet düzensizliği mevsimsel geçişler etkili olmuşştur
Hamile olsanız şuan bir haftalık anca vardır bu
Allah muhafazaKullandığınız çok yan etkili bir doğum kontrol hapı ben kullanmayı bıraktığım gibi hamile kaldım ve doktora söylemiştim bu ilacı kullandığımı direk alalım engelli olur dedi kaldı ki boş gebelik çıktı
Yeni mi bu olay acabaKullandığınız çok yan etkili bir doğum kontrol hapı ben kullanmayı bıraktığım gibi hamile kaldım ve doktora söylemiştim bu ilacı kullandığımı direk alalım engelli olur dedi kaldı ki boş gebelik çıktı
Benim hemşire emzirfigini bildiği halde de kullanmıştım sonra kendi çabalarımla öğrendim emzirenleri. Kullanmaması gerektiğini de bıraktım 5..gunde.. Yüreğim ağzıma geldi sutum kesilir derecesine geldiKorkma canım senin zaman geçmiş
Olay yeni değil belki 6 ay belki daha fazla oluyoBenim hemşire emzirfigini bildiği halde de kullanmıştım sonra kendi çabalarımla öğrendim emzirenleri. Kullanmaması gerektiğini de bıraktım 5..gunde.. Yüreğim ağzıma geldi durum kesilir derecesine geldi
Siz be kadar süre kullanmıştıiz acaba...Olay yeni değil belki 6 ay belki daha fazla oluyo
malesef bu tür haplar bünyeyi çok sarsıyor düzeni bozuyor ve etkisini baya bir atamıyorsun seninkide öyle birşey olabilir.Prezervatif hanımefendi..ben de emzirme olayım bitince hapla korunayim dedim ama midem kaldırmadı.
Gerçekten aklima geldikçe hadi modem bulaniyor hapı artikmalesef bu tür haplar bünyeyi çok sarsıyor düzeni bozuyor ve etkisini baya bir atamıyorsun seninkide öyle birşey olabilir.
Çok uzun kullanmadımSiz be kadar süre kullanmıştıiz acaba...
Evet kutu bitmeden bırakmak durumunda kaldım..şimdi de adet gibiyimadet düzensizliğimden dolayı bende bi süre kullanmıştım doğum kontrolü
eğer kutu bitmeden bıraktıysanız adet düzenini bozar
saatinde almıyorsanız adet düzenini bozar
bi gün alıp bi gün almayıp unutup duruyorsanız adet düzenini bozar
kısacası bıraktığınız için kısa süreli bozar ama kendi kendine düzelecektir eğer gerçekten gebelik yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?