• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikmazlardayim..

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Adetime 9 gün varken akıntim oldu peceteye geldi ped koydum dolmadi . kesildi gibi şimdi de..karnım ağrıyor midem bulanıyor..( 1 aykadar doğum kontrol hapı kullanmıştım 1.5 ay oldu bırakali...sonraki adetimi 5 gün kadar öne çekti kusma baş ağrısı vs yaptı Alakası var mı bilemedim 🤰 olabilir miyim? Bırakalı epey oldu ilk kez hayatımda ara kanama yaşıyorum Eşim korunuyor du

Adetime 9 gün varken akıntim oldu peceteye geldi ped koydum dolmadi . kesildi gibi şimdi de..karnım ağrıyor midem bulanıyor..( 1 aykadar doğum kontrol hapı kullanmıştım 1.5 ay oldu bırakali...sonraki adetimi 5 gün kadar öne çekti kusma baş ağrısı vs yaptı Alakası var mı bilemedim 🤰 olabilir miyim? Bırakalı epey oldu ilk kez hayatımda ara kanama yaşıyorum Eşim korunuyor du
Konu başlığı çıkmazlardayım olduğuna göre istenmeyen bir gebelik sanırım. Eşiniz şu erkeklerin en güvenilir saydığı korunma yöntemiyle korunmuyorsa eğer:KK53: hamile değilsiniz bence. Doğum kontrol hapının yan etkisidir.

Konu başlığı çıkmazlardayım olduğuna göre istenmeyen bir gebelik sanırım. Eşiniz şu erkeklerin en güvenilir saydığı korunma yöntemiyle korunmuyorsa eğer hamile değilsiniz bence. Doğum kontrol hapının yan etkisidir.
2 evladım var küçüğü 10 aylık Allah bağışlarsa..Hata konuşmak istemem yalnız Rabbim isteyenlere versin tez zamanda

İlk kez hayatımda böyle oldum sadece adetime yakın az sulu kanamam olmuştu hamile kaldığımi öğrenmiştim şimdi 9/10 gün önceden böyle olunca bilemedim
Olabilir
Ama büyük ihtimalle adet düzensizliği mevsimsel geçişler etkili olmuşştur
Hamile olsanız şuan bir haftalık anca vardır buda belirtiler için erkendir
Psikolojiktir

Geri çekilme dedigmz yöntemse korunmuyosunuz demektir ve hamilesinizdr

30 yaşındayım sağlık ocağı bır de eczane satılan başka bir hapı denememi önerdi ya da spiral..ama malum olaylardan evden çıkıp üzerine egilemedim mevzunun..ama eşim hep kondom ile korunuyor

Back
X