Çıkmazdayım

nereden tutsanız elinizde kalır.
saygısızlık.
had bilmezlik.
sınır ihlali.
sevgisizlik. hoşgörüsüzlük.
bebeğinizin velayetini alamaz. halt etmiş o.
boşanmadığınızda yıllar sonra şunu düşüneceksiniz keşke zamanında yapsaydım. zaman geçtikçe alışkanlıklar, yapılan fedakarlıklar verilen emekler elinizi kolunuzu daha çok bağlayacak.
bir de havlayan köpek ısırmaz derler. ısırmayacak. sindirmeye çalışıyor.

Havlayan köpek ısırmaz canım benim avlar havlar elbet susar ne çocuğuna ne ailene de bir şey yapamaz İnşallah bu adamla yaşamak zorunda değilsin aranızda saygı kalmamış arkanda olan bir ailen de var bence hiçbir şekilde sabretme bundan sonrasını iyi olacağını fazla düşünmüyorum kendine ve çocuğunu seviyorsan düşünüyorsan bu insanla hayatını mahvetme ne sana ne ailene saygı göstermiyorlar değer de vermiyorlar oysa Bir insanın en büyük ihtiyacı değer değil midir uzaklaştırma kararı alırsın hiçbir şey de yapamaz korkma

Geçenlerde evime bir mahkeme kağıdı geldi ve ne olduğunu asla bilmiyorum asla bana birşey söylemiyor sorduğumda hiçbirşey diyip sallıyor. Ne olduğunu bilmiyorum ve asla öğrenemiyorum
Eşinizin e-devlet şifresini biliyorsanız ya da bulabilirseniz e-devletten mahkeme durumuna bakabilirsiniz.

Aileniz yaninizdaysa hiç durmayın orada diyeceğim ama ailenizin evine gelip çocuğunuzu almasına engel olamamislar sanırım onlar da korkuyor eşinizden.

Ailen gelemez-gidemez diye dayilanan herifler de çekilecek dert değil. Siz kayınvalidenize getir-gotur işleri yapmak için evlenmediniz. Aileniz arkanizdaysa hukuki haklarinizi kullanın, kurtulun bu cahil zihniyetin pençelerinden. Saygı bittiyse evlilik bitmiştir. Omrunuzu heba etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…