• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Bir kaç kez gözü dönüp vurmaya kalkıştı durdurdum, ama her iki lafından biri döverim. Psikolojik şiddet çok fazla
Elleri kırılsın, dün durdurdunuz da, yarın yine yapmayacağının garantisi yok. Buna kalkışması bile ayrılmak için geçerli bir sebep, KADES uygulamasını indirin olur mu? Bir de şiddet uyguladığı an, ileri giderse gidip hemen darp raporu alın. Böylece şiddet eğilimi kanıtlı olan bu varlık, sizden çocuğunuzu asla alamaz.

Ailenizin yanına dönün, arkanızda dururlar mı? Muhtemelen çocukla baba evine dönmek konusunda endişeleriniz vardır, korkuyorsunuzdur; ama baba evinde ailemi çekmeyi tercih ederdim şahsen, el oğlunun ve annesinin kölesi olmaktan iyidir.

Huzursuz ortamda cocuk olmak çok zor ana bi tarafa ceket baba bi tarafa ana gitsen baban kızar babana gitsen anan ah beddua . Bosanin bi sekilde

Eşinizin ve ailesinin şiddet içeren bir vukuati var mi? Sicil kaydi ?
Komşuları ile şiddet içeren kavgaları ya da silah en basiti evlerinde silah var mi?
Geçenlerde evime bir mahkeme kağıdı geldi ve ne olduğunu asla bilmiyorum asla bana birşey söylemiyor sorduğumda hiçbirşey diyip sallıyor. Ne olduğunu bilmiyorum ve asla öğrenemiyorum

Küçücük bebeği nasıl alıyormuş. Al çocuğunu ailenin yanına git, uzaklaştırma al. Boşanma davanı aç. Sen sindikçe korkutuyor seni.

Canım önce sakin ol. Kayınvalidenle mesajlaş, bu şekilde senle kavga ettikleri sırada dikkatli şekilde ses kaydı al. Madem seni ve aileni canınızla tehdit ediyor aldığın kayıtla savcılığa git şikayetçi ol. Komşularına rezil olsunlar akılları başlarına gelsin.

Sakın ileride çocuğum babasını kötü bilmesin diye de düşünme. Evladının anasına saygısızlık yapan adamdan evladına hayır gelmez hayatı boyunca yük olur.
O kadar haklısın ki elimde öyle bir kaç ses kaydı mevcut hep birşey olursa diye saklıyorum öyle ki beni buna mecbur bırakıyor

O kadar haklısın ki elimde öyle bir kaç ses kaydı mevcut hep birşey olursa diye saklıyorum öyle ki beni buna mecbur bırakıyor

Git uzaklaştırma aldır şikayetçi ol. Zaten hapse atmazlar, sabıkaya işlenmez ama gözleri korkar.

Bir hanzoya istersen zibilyon yıl kendini anlat yine de anlamaz. Ayrılmak için cesaretini topla, olabilecekleri düşün kafanda tart. Kızına ve sana zarar gelmeyecek şekilde atlatman önemli bu süreci. O yüzden alttan alttan bir şeyleri topla, çaktırma. Ses kaydı olur, görüntü olur, mesaj olur. Sana sabır selamet diliyorum, umarım bu süreci atlatırsın. 🤍✨

Bir kere net karar verin, o esnada delil toplayın, git gel yapmayın. Bu gitgeller senin kocan gibi küfür yasak o yüzden sen ekle ....ları cesaretlendiriyor. Başka vukuati var mı? Şiddet iceren
Emin değilim daha önce herhangi bir vukuatıyla karşılaşmadım, fakat herşeyi bilmemi asla istemez, gizli gizli yapar ama ben sezerim. Bu yüzden de ona hiç güvenim kalmadı.

Bir hanzoya istersen zibilyon yıl kendini anlat yine de anlamaz. Ayrılmak için cesaretini topla, olabilecekleri düşün kafanda tart. Kızına ve sana zarar gelmeyecek şekilde atlatman önemli bu süreci. O yüzden alttan alttan bir şeyleri topla, çaktırma. Ses kaydı olur, görüntü olur, mesaj olur. Sana sabır selamet diliyorum, umarım bu süreci atlatırsın. 🤍✨
Dualarınızda buluşmak dileğiyle🫶🏻

Git uzaklaştırma aldır şikayetçi ol. Zaten hapse atmazlar, sabıkaya işlenmez ama gözleri korkar.
Sabıkası var büyük bir ihtimalle evime mahkeme kağıdı geldi geçenlerde ama nedir ne değildir bir fikrim yok, bu yolun sonu şikayete gidecek bellidir.

Emin değilim daha önce herhangi bir vukuatıyla karşılaşmadım, fakat herşeyi bilmemi asla istemez, gizli gizli yapar ama ben sezerim. Bu yüzden de ona hiç güvenim kalmadı.
Sakin ol, tartışmayı azalt, delil topla, kardeş indir en önemlisi net kararını ver. Arada kalmak böyle zorba adamları daha cesaretlendiriyor. 3 gün bebeğini kacirdiysa bunun belgesi var mı?

Elleri kırılsın, dün durdurdunuz da, yarın yine yapmayacağının garantisi yok. Buna kalkışması bile ayrılmak için geçerli bir sebep, KADES uygulamasını indirin olur mu? Bir de şiddet uyguladığı an, ileri giderse gidip hemen darp raporu alın. Böylece şiddet eğilimi kanıtlı olan bu varlık, sizden çocuğunuzu asla alamaz.

Ailenizin yanına dönün, arkanızda dururlar mı? Muhtemelen çocukla baba evine dönmek konusunda endişeleriniz vardır, korkuyorsunuzdur; ama baba evinde ailemi çekmeyi tercih ederdim şahsen, el oğlunun ve annesinin kölesi olmaktan iyidir.
Anasının alt edemediğini bu kız bunu alt eder düşüncesiyle ne çok kızların günahına girildi, hepsinin hesabı teker teker sorulsun, keza aynı şekilde benim içinde, hepsine birer ahım var, kimse yaşattığını yaşamadan ölmesin.

Şöyle ki baba evine dönmeyi o kadar çok istiyorum ki çünkü benim ailem her vakitte arkamda durdular dağ gibi. Yine gitsem yine öyle yaparlar ama kendi içimde savaşıyorum biraz ama biliyorum ki bununla da baş edebilirim, herşeyi kafamda oturtturup babamın evine dönme dileğiyle…

Küçücük bebeği nasıl alıyormuş. Al çocuğunu ailenin yanına git, uzaklaştırma al. Boşanma davanı aç. Sen sindikçe korkutuyor seni.
Bebeğimle vuruyor her defasında beni, psikolojik şiddet yapıyor işte dağıtıyor beni

Sakin ol, tartışmayı azalt, delil topla, kardeş indir en önemlisi net kararını ver. Arada kalmak böyle zorba adamları daha cesaretlendiriyor. 3 gün bebeğini kacirdiysa bunun belgesi var mı?
Evet yazışmalarımız herşeyimiz elimde duruyor bir sürü şahidim var, Anneme gitmiştim kızımı benim ailemin yanına göndermiyordu, o gün bir şekilde alt ettim ve çıktım evden harla gürle aradı beni 3 saat sonra sen geleceksin ben gelmeyeceğim akşam dönerim dememe kalmadan anahtarımı getir çocuğuda getir göreceğim dedi ve aldı elimden

Boşanip uzaklaştırma karari aldirin, tehditlerini belgelemeye başlayın.
Gerekirse aileniz de tasinsin izinizi kaybettirin. Cocugunu görmek istiyorsa adam olur. Yoksa kusura bakmasin kimse ama, göremez. Ailemi ve beni tehdit eden psikopata cocuk mocuk gostermem.

Boşanip uzaklaştırma karari aldirin, tehditlerini belgelemeye başlayın.
Gerekirse aileniz de tasinsin izinizi kaybettirin. Cocugunu görmek istiyorsa adam olur. Yoksa kusura bakmasin kimse ama, göremez. Ailemi ve beni tehdit eden psikopata cocuk mocuk gostermem.
Evet yazışmalarımız herşeyimiz elimde duruyor bir sürü şahidim var, Anneme gitmiştim kızımı benim ailemin yanına göndermiyordu, o gün bir şekilde alt ettim ve çıktım evden harla gürle aradı beni 3 saat sonra sen geleceksin ben gelmeyeceğim akşam dönerim dememe kalmadan anahtarımı getir çocuğuda getir göreceğim dedi ve aldı elimden
İyi bir avukatla planlama yapın, net kararınızı verin.

Küfür değişmez ben de on yıllık evlilik ve iki çocukla boşanıyorum şu an. Hakaret küfür ve şiddet üçlüsüne maruz kaldım. Çocuğu neden alabileceğini düşünüyorsunuz ki benimki de öyle derdi gitmeyeyim diye. Şu an anlaşmalıya ikna etmeye çalışıyoruz çocukları vermem diyor biz de sen bilirsin çekişmeli açarız alırız çocukları dedik. Çocuk annede kalmalı mahkeme annenin kötü bir hayatı olmadığı sürece (hayat kadını) velayeti anneye verir.
Ailenize de hiç bir şey yapamaz boş tehtitlere kulağınızı tıkayın ve gerçekten eminseniz harekete geçin.

Aradım ailemi, anlattım olanları dururlar mı asla, geldiler ve ortalık yangın yeri kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Eşim babamla kavgalar etti, o gündürde asla görüşmezler.
Bu kısmı anlamadım, yangın yeri diyorsunuz babam eşimle kavga etti diyorsunuz sonra? Ailenizi çağırıp yüreklerini ağzına getirip sonra da geri mi gönderdiniz? Ya da onlar mı sizi almadan gitti?
Sabıkası var büyük bir ihtimalle evime mahkeme kağıdı geldi
Çocuğun velayetini alamayacağını çok iyi biliyor olmalısınız. Beni çocuğumdan vuruyor ne demek? Zaten sabıkalıymış çocuğu kaçırmaya kalksa çürür hapiste.

Bu sizi endişelendirmiyor mu, belki o mahkeme kağıdıyla sizin de ilginiz var? İmzanızı taklit edip şirket falan mı kurdu? Ev arkadaşı değil eşsiniz. Bu adamı terk etmek niyetindeyseniz gidin bir avukatla anlaşın. Eve gelen kağıdı araştırsın.

Benim 3 aylık bebeğim var bakmakla hükümlü olduğum emziriyorum ve odadan çıkmamak durumundaydım.
Ayrıca mevlüt yapıyorsunuz bebeğiniz 3 aylıkmış niye odadan çıkmadınız? Aileniz her şeyi organize etmiş ama ev-mevlüt sahibi sizsiniz. Çirkef kayınvalideye hak veriyor değilim ama kendinizi odaya kapatıp kayınvalidenin çetesine hoşgeldin yapmadıysanız ona dellenmiştir. Kayınvalide çağırmış olabilir hatta size haber vermeden toplamıştır orduyu ama yine de mevlüt için dua etmeye hayırlı olsun demeye gelmişler.

Ve lütfen evlenmeden önce sevgiliyken hiç böyle değildi demeyin. 40 mevlüdünden 1 gün sonra mı adam karakter kişilik değişimi yaşadı? Hep böyleydi hep böyleler ama evlenince hatta baba olduktan sonra düzeleceklerine o kadar inanılıyor ki. Böyle kavga döğüş içerisinde yaşanmaz, küçücük çocuğa bunu yapma hakkınız yok. Derhal gidin açın davanızı, istediği kadar havlasın dursun. Emin olun derdi çocuk da değil. Karısı nasıl karşı gelir, nasıl bitirmeye karar verir egosu o.

Back